Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    19. Travanj 2020. 14:37

Na krvarenje bi se trebalo javiti u rodilište, ako ne odlaskom, svakako ih barem nazvati

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Mom
    19. Travanj 2020. 14:39

sirenita

Na krvarenje bi se trebalo javiti u rodilište, ako ne odlaskom, svakako ih barem nazvati

A lagano, malo svijetle krvi. Mislite da zovem? 

Jahanara
    19. Travanj 2020. 14:45

Mommy

sirenita

A lagano, malo svijetle krvi. Mislite da zovem?

S obzirom da je krv svijetle boje, mislim da bi bilo svakako dobro nazvati.

sirenita
    19. Travanj 2020. 14:57

Zeza me forum 🤬 

Daa, slažem se s Jahanara, mislim da bi bumo dobro makar nazvati pa cuti sto kazu

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sirenita
    19. Travanj 2020. 14:57

Bi bilo*

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Anita91
    19. Travanj 2020. 15:04

mmammaa

Anita91

Ja sam isprva mislila da je beba i onda sam skuzila da kad me zgrci kao da mi pritisne i pluca pa teze disem, a imam tek u srijedu pregled pa cemo vidjet :)

I meni je tako. Trbuh mi se stvrdne i onda dok je tako tvrd teže mi je disati. Isto sam mislila da je beba, ali nije kada se ne miče tada, već miruje.. Tada ne osjećam nikakve bolove, samo pritisak na pluća i jako napet trbuh.

Mozda se nesto ipak pokrece 🤗

• Sancy3
    19. Travanj 2020. 15:39

Cestitam novim mamama prije svega,imam jedno pitanje izasli smo iz bolnice sa 2,540kg,jucer smo ga vagali ima 3,180 jeli to ok?znam da je svaka beba prica za sebe al cisto me zanimaju vasa iskustva,koristimo formulu nemam mlijeka uopce pojede mi 90ml po obroku svaka 3h..i ovo je dobio u nesto vise od 2tj

Lavica27
    19. Travanj 2020. 15:49

Sanja89

Cestitam novim mamama prije svega,imam jedno pitanje izasli smo iz bolnice sa 2,540kg,jucer smo ga vagali ima 3,180 jeli to ok?znam da je svaka beba prica za sebe al cisto me zanimaju vasa iskustva,koristimo formulu nemam mlijeka uopce pojede mi 90ml po obroku svaka 3h..i ovo je dobio u nesto vise od 2tj

Sanja ne znam.koji AD koristis ali ako je beba stara 2 tjedna po meni 90ml.je previse. 30-60ml je za tu dob.

• Sancy3
    19. Travanj 2020. 16:01

Lavica27

Sanja89

Sanja ne znam.koji AD koristis ali ako je beba stara 2 tjedna po meni 90ml.je previse. 30-60ml je za tu dob.

Ali on mi tolko trazi unazad 2 dana,znaci napravim mu normalno 60ml i onda vuce jos jer mu je malo i napravim jos 30ml,po preporuci pedijatrice,kotiszim bebimill

skoljka
    19. Travanj 2020. 16:10

Elenicaa20

Malo sam dosla sebi pa da vam se javim
    Prije svega hvala vam svima🤗
    AkoBogda i vi sve da se rijesite i docekste svoje bebice
    Nama je danas 4-ti dan
    Kuci smi sve je oke
    Osim moje rane haha bas me bolila sve do jucer a danas je bolje 100 puta
    I dosta manje krvarim
    Pa bih da pitam jel to oke?Koliko otp boli rana i krvarenje koliko traje?

Rana moze da te jedan dan boli neizdrzivo, drugi da ju jedva osjetis, sve ovisi i koliko si ti u pokretu. Krvarene moze trajati do mjesec a moze i mnogo duze. Ja sam krvarila 2 tjedna bas, pa treci nesto mrljavo, pa sve neki  bezveze iscjedak do neki dan kad je opet pocelo malo. Prvo sam mislila da je menga, ali nije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.