Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    19. Travanj 2020. 08:13

Ja imam sutra pa pitam i ja, u noci me par puta probudila neka tupa bol, evo i sad me zna presjeci kao. Bas me zanima kakva je situacija dolje

It’s a baby boy💙

neverland
    19. Travanj 2020. 10:07

Čestitam na novim bebama 🙂
    Moj pregled u bolnici obavljen u petak, napravili su mi ctg i vaginalni pregled. Vršak prsta mi piše na nalazu, kaže ništa se ne događa. Kontrola za tjedan dana.
    Muž ušao sa mnom skroz do ginekologije, nije tako strašno kao što pričaju na ulazu, čak sam imala prednost.
    Čitala sam ovdje puno da su se bebe umirile pred porod? Moja je već 5 dana jako mirna, osjetim ju, ali nisu više tako jaki udarci.
    I mi smo uzeli čitač za prijavu, s tim možete sve, mi smo oduševljeni.

My baby
    19. Travanj 2020. 11:33

Sirenita takve ti i ja trudove imam tj stvrdne mi se jako trbuh bas jako ali s obadvije strane i to me jako boli neizdrzivo po minutu i 40 sek,prodisem ga doslovice no nisu pravilni pa ne idem jos nigdje.da i meni je koma to za otvaranje da me nije gledao al kaze  moja doktorica sad je sve u danu kad krene krene.eto..

sirenita
    19. Travanj 2020. 11:38

My baby

Sirenita takve ti i ja trudove imam tj stvrdne mi se jako trbuh bas jako ali s obadvije strane i to me jako boli neizdrzivo po minutu i 40 sek,prodisem ga doslovice no nisu pravilni pa ne idem jos nigdje.da i meni je koma to za otvaranje da me nije gledao al kaze moja doktorica sad je sve u danu kad krene krene.eto..

E da, to i ja radim 🤗 
    Ali dns evo, nakon ctg - smanjili su se, nista nema naznaka da bi se nešto pokrenulo. Tako da me doktorica uputila u uto ujutro na hospitalizaciju

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Elenicaa20
    19. Travanj 2020. 12:27

Malo sam dosla sebi pa da vam se javim
    Prije svega hvala vam svima🤗
    AkoBogda i vi sve da se rijesite i docekste svoje bebice
    Nama je danas 4-ti dan 
    Kuci smi sve je oke
    Osim moje rane haha bas me bolila sve do jucer a danas je bolje 100 puta
    I dosta manje krvarim
    Pa bih da pitam jel to oke?Koliko otp boli rana i krvarenje koliko traje?

• Anita91
    19. Travanj 2020. 13:05

sagi

Jutro 🦉
    Sve teže mi je spavati i namjestiti se, zadnjih par dana se osjećam ko morž 🙈 dobro da sam većinu stvari pripremila jer krećem peglat zadnju turu robice od utorka, čim stojim malo duže pririsak, obrišem pod i onda umirem poslije 🙉
    Kak ste pričale o čitaču, jučer ga i ja naručila za 90ak kn, ne znam zašto to nisam već i prije 🙄
    .
    Minnie bitno da ste doma, sad će sve biti lakše 😉
    Anitatrbuh mi često bude tvrd, ovo kad je na jednoj strani pretpostavim da je bebač, osjetim guzu, barem mislim da je to guza. A ne znam razlikovat grčenje od bebača, kad mi trbuh bude tvrd, zna bit onak neugodan osjećaj, al to mislim da se bebač proteže 😁
    Dobro da imam pregled u utorak pa da ga pitam za ove menstrualne bolove i sve.

Ja sam isprva mislila da je beba i onda sam skuzila da kad me zgrci kao da mi pritisne i pluca pa teze disem, a imam tek u srijedu pregled pa cemo vidjet :)

mom3
    19. Travanj 2020. 13:30

Anita91

Ja sam isprva mislila da je beba i onda sam skuzila da kad me zgrci kao da mi pritisne i pluca pa teze disem, a imam tek u srijedu pregled pa cemo vidjet :)

I meni je tako. Trbuh mi se stvrdne i onda dok je tako tvrd teže mi je disati. Isto sam mislila da je beba, ali nije kada se ne miče tada, već miruje.. Tada ne osjećam nikakve bolove, samo pritisak na pluća i jako napet trbuh.

Mom
    19. Travanj 2020. 14:05

Evo meni od jutra menstrualni bolovi nisko dolje i lagano krv, svijetla i nije je puno. Jel bi to sad bio neki početak ili šta? 🤔

• Elenicaa20
    19. Travanj 2020. 14:09

Mommy meni je tako krenulo
    Prvo mi je ispalo krvi kao ugrusak mali ja se prepala 
    I krenuli kagani menst bol 
    Otisla u bolnici doktor mi rekao do jutra porod
    I stvarno je tako bilo
    Ta krv znaci da je posteljica sazrela 😊
    Brzo ces ti nama javit da si se rijesila hih

Mom
    19. Travanj 2020. 14:27

Elenicaa20

Mommy meni je tako krenulo
    Prvo mi je ispalo krvi kao ugrusak mali ja se prepala
    I krenuli kagani menst bol
    Otisla u bolnici doktor mi rekao do jutra porod
    I stvarno je tako bilo
    Ta krv znaci da je posteljica sazrela 😊
    Brzo ces ti nama javit da si se rijesila hih

😆 Malo mi sumnjivo, ne mogu procijeniti jer do sad niti bolova niti išta. Sad od jutra tako ali ne bole me ni leđa ni ništa, samo to naprijed nisko. Još sam pred tjedan dana bila na pregledu i rekao mi je da sam skroz zatvorena i da nema naznaka za sad. 🤔
    Kad idem čitati, može i ne mora biti ništa još 2 tjedna. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.