Jutrooo cure evo i mene malo 😊
Divnih busa na zadnjim stranicama i maybaby predivne slike 😍
Zelim vam isto da se napokon nesto pokrene fali nam jos prica ostalih mamica kad nam se druge ne javljaju.
Skoljka susjeda je stvarno bez pameti nemam rijeci, a za bebicu znam da je strasno ali svasta je njima to normalno a mi se prestravimo. Super je dobio u tjedan dana.
Karla kod nas opet slicno, znaci moja bi samo na rukama bila dok je budna cim se spusti kenjka, opet nije neki plac ali stalno zapocima. Isto stenje, napinje se dok prdne pa je to muci, ali vidim svaki dan sve lakse. Jucer sam pocela piti caj od komoraca i vidim da joj je puno lakse prduckati jer ovih dana se isto znala zacrvenit i izvijat dok ne prdne. Najbolje spava od 4 popodne, ali evo od jucer je popravila i prijepodnevno spavanje. Sad jel taj caj pomogao ili je ona sama od sebe neznam ali piti cu ga i dalje inace on vam je i za mlijeko odlican.
Zelim vam isto da se napokon nesto pokrene fali nam jos prica ostalih mamica kad nam se druge ne javljaju.
Skoljka susjeda je stvarno bez pameti nemam rijeci, a za bebicu znam da je strasno ali svasta je njima to normalno a mi se prestravimo. Super je dobio u tjedan dana.
Karla kod nas opet slicno, znaci moja bi samo na rukama bila dok je budna cim se spusti kenjka, opet nije neki plac ali stalno zapocima. Isto stenje, napinje se dok prdne pa je to muci, ali vidim svaki dan sve lakse. Jucer sam pocela piti caj od komoraca i vidim da joj je puno lakse prduckati jer ovih dana se isto znala zacrvenit i izvijat dok ne prdne. Najbolje spava od 4 popodne, ali evo od jucer je popravila i prijepodnevno spavanje. Sad jel taj caj pomogao ili je ona sama od sebe neznam ali piti cu ga i dalje inace on vam je i za mlijeko odlican.
Ma i ja pijem taj čaj, dvije šalice dnevno..
Nama je sve ok do nekih 4 popodne, nije tako strašno i onda kreće baš jako to izvijanje i mučenje. Još nas navečer iza 21h i grčevi zezaju.. tako da veselo nam je.. živim za dan kad će prestat te tegobe i kad će biti sve ok..
Nama je sve ok do nekih 4 popodne, nije tako strašno i onda kreće baš jako to izvijanje i mučenje. Još nas navečer iza 21h i grčevi zezaju.. tako da veselo nam je.. živim za dan kad će prestat te tegobe i kad će biti sve ok..
Probaj je stavljati sto vise potrbuske da spava, naravno uz nadzor. Ja imam osjecaj da je moja toliki pero zdero da se prejede pa da je zato muci dok to ne proradi. Ali nemogu reci zasad je ona meni super samo jos da oce pomaknut ovo spavanje pa da cvrsce spava noc.
Probaj je stavljati sto vise potrbuske da spava, naravno uz nadzor. Ja imam osjecaj da je moja toliki pero zdero da se prejede pa da je zato muci dok to ne proradi. Ali nemogu reci zasad je ona meni super samo jos da oce pomaknut ovo spavanje pa da cvrsce spava noc.
Joj buni se užasno kad je na trbuhu 🙈
Svega par put smo je tak stavili, jednom je čak odspavala nekih sat vremena na trbuhu..
Probat ću je forsirat, možda pomogne 🙂
A koliko ti odspava u komadu? M nije više od 3h i 15min odspavala..i to uglavnom oko ponoći odvali ta 3h..ovo sve ostalo 1.5-2h..
Pozdrav svima! Pratila sam ovu situaciju s virusom još i prije nego što je došao kod nas.. Nekoliko ginekologa koji su proučavali situaciju sa trudnicama i virusom Sarsa tvrdi da je za nas i naše bebe rizik jako mali.
Sigurno ste vidjele i čitale članke koje novinari zadnjih dana izbacuju o tome kako su corona pozitivne majke ili djeca umrli.. Pretražila sam pola interneta za više informacija o tome što je točno uzrok smrti i nigdje nema nikakvih informacija.. Kao što su do sada izbacili informacije iz Stožera, sve žrtve koje su kod nas u Hr umrle bile su isključivo već narušenog zdravstvenog stanja s nekoliko dijagnoza, a isto tako je moralo biti kod rodilja.
Za bebu koja je umrla od corone, nisam nigdje uspjela naći koja je bila njezina gestacijska dob...
Ako se ravnamo po WHO, a trebali bi, onda je samo odvajanje majke od djeteta odmah po rođenju, kršenje osnovnih ljudskih prava... A sam carski rez jer rezultat nije još stigao.. Nadam se da nijedna od vas na to neće pristati..
Neverland opet ta tvoja kosa 🙈, prekrasna je, a buso lici na moj nekad 😂 prekrasno
Maybaby ljubomorna sam na tvoje slike, prekrasno ste to odradili. Ma prelijepo, moj se muz nevoli slikati tako da ga nikad nemogu nagovpriti da se slikamo za neku uspomenu.
.
Karla, melorine, medleo, brankica, vaki, tina i ostale mame, nije valjda da sam ja jedina mama koja se jos javlja, sta je sa vama?
.
Malac ima opet sekreta u nosu, cistim fizioloskom i aspiratorom, pred jutro bas tesko dise pa se mislim da ga inhaliram, iskusne mamejestr vi to radile sa ovak malim bebama?
Cure predivne su vam buse i maybaby fotke su mi odlicne 😍.
Ja sam se jucer napatila s brijanjem, trajalo je sat vremena, izmjenila sam 10000 poza, umorila se ko konj i jos ni ne vidim kak je ispalo 🤦♀️, nakon sve te ceremonije su me ulovili menstrualni bolovi tak da sam se tjesila cokoladnim kuglicama na trosjedu uhh
hahahahaha.. brijanje je koma i kod mene.. ništa ne vidim 🙊🙊🙊🙊
url=https://lilypie.com]
Hej curee
Mi smo sutraaa aBd puna 38 sedmica i idemo na ctg
Zanimaaa me ima li neka da je isto ovako pred kraj i kako se osjeca?
Ja vec par noci imam blage menst bolove
Ne soavam skoro nikako po noci
Ne zbog toga nego opcenito
A jos se i oni javljaju onako bas blagi neki
Jel to moze bit jedan od pokazatelja da ce ubrzo hah
Sutra cemo bas bidjet sta kaze ctg a reci cu i dokt naravno za to
Al et zanima me susrecel se jos koja s ja
Ja danas cijeli dan imam te bolove nalik na menstrualne s tim da me u jednom trenu onako malo vise bolilo…i uz to su me i donja ledja bolila tj vise desni kuk.Cak sam imala i rozi iscjedak…A u pon sam bila na pregledu,sad ne znam jel to.od toga ili se bebolino spusta sve nize 🤷♀️
I mene su upravo probudili slicni bolovi i natjerali me na wc, i isto mi se cini da je roskasto kad se obrisem… baca mi tak na skroz svijetlorozo, ja sam dns tocno 38.
Isto sam bila u pon na pregledu, a ne znam od ceg bi to bilo?
A mislim da je to zbog pregleda iako su ovaj put bili njezni bas ali trudnicama je osjetljivi taj dio u kasnoj trudnoci tako da mislim da je to normalno.I druge cure su to govorile...ja sam prvi put mislila da je zbog gruposti doktorice ali nije jer je ova bila stvarno njezna i nije me bolilo.
Karla mozda je u skoku kad zeli samo ciku. Drzim 🤞 da prodje brzo pa da se odmoris malo.
.
Skoljka nismo imali problema s nosicem kad je bila tako mala tako da ti ne znam reci za inhaliranje. Smrkljice smo malo sa fizioloskom natopili pa izvlacili aspiratorom.
.
Ne javlja se Maja nakon pregleda....👀
Joj buni se užasno kad je na trbuhu 🙈
Svega par put smo je tak stavili, jednom je čak odspavala nekih sat vremena na trbuhu..
Probat ću je forsirat, možda pomogne 🙂
A koliko ti odspava u komadu? M nije više od 3h i 15min odspavala..i to uglavnom oko ponoći odvali ta 3h..ovo sve ostalo 1.5-2h..
Za pocetak je na sebe stavljaj na trbuh dok sjedis, pa se postepeno spustaj, tako neko vrijeme dok se navikne, pa je poslije mozes i na racnu povrsinu.
Ja sam svog prvi put na sisu tako potrbuske stavila na sebe tak da je odmah prihvatio. Pa sad hoce i kad ga muz stavi na sebe.
Ali to su vam sigurno skokovi i kod mog je poslije 16h pocinjalo isto tako, samo sro sam ja svog uspjevala uspavat oko 22h, dam mu 60-90dohrane pa na sisu i uspava se. A kad se tako muci sa crijevima i prdenjem davala sam eapumisan obavezno, odmah zaspe poslije toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji