O MickeyMouse bas su ga zakomplicirali🙄 i najgore od svega mi je sta se komplicira bas kod onih kod kojih ne treba, a neki dobivaju propusnice za bezveze.
Drzim fige da se rijesi bez dodatnog stresiranja tebe!
.
Sagi divna busa🥰 tu smo si negdje, moja mi se cini malo loptastijom.
.
Ajde My baby cekamo tvoju. Mogla bi i ti Malina 😉
.
Skoljka preplasila sam se citajuci, mogu misliti kako je tebi bilo. Kilaza za tjedan dana je odlicna👏
.
Iskreno se nadam da u praksi nece doci do toga da je jedina indikacija za carski nedostatak vremena za cekanje rezultata. Ako je sve u redu sa tijekom poroda i moze se dovrsiti bez opasnosti za mene i bebu na prirodan nacin i sa sigurnoscu znam da se nisam mogla nigdje zaraziti, prva im necu potpisati te papire za carski.
Hej curee
Mi smo sutraaa aBd puna 38 sedmica i idemo na ctg
Zanimaaa me ima li neka da je isto ovako pred kraj i kako se osjeca?
Ja vec par noci imam blage menst bolove
Ne soavam skoro nikako po noci
Ne zbog toga nego opcenito
A jos se i oni javljaju onako bas blagi neki
Jel to moze bit jedan od pokazatelja da ce ubrzo hah
Sutra cemo bas bidjet sta kaze ctg a reci cu i dokt naravno za to
Al et zanima me susrecel se jos koja s ja
Ja danas cijeli dan imam te bolove nalik na menstrualne s tim da me u jednom trenu onako malo vise bolilo…i uz to su me i donja ledja bolila tj vise desni kuk.Cak sam imala i rozi iscjedak…A u pon sam bila na pregledu,sad ne znam jel to.od toga ili se bebolino spusta sve nize 🤷♀️
I mene su upravo probudili slicni bolovi i natjerali me na wc, i isto mi se cini da je roskasto kad se obrisem... baca mi tak na skroz svijetlorozo, ja sam dns tocno 38.
Isto sam bila u pon na pregledu, a ne znam od ceg bi to bilo?
Da oni mogu garantirati 100% da se beba neće zaraziti cr, možda bi im to i prošlo, ali ovako ne drži vodu. Ništa nije 100% jer je sve ovo novo, a beba se zaraziti može npr i ako ode kući s nama i stalno smo, prirodno, u bliskom kontaktu.
Pridružila bih se ovim tužbama, možemo jednu kolektivnu obaviti. Ali mene rezati nitko neće, posebno zbog ovog sranja! Čuj to, ne stignu rezultati... a beba ti se spušta već, hoće ju cupati van iz kanala na drugu stranu? Pa jedino ako me nokautiraju 🤣🤣🤣🤣
Skoljka jel ti vozikas svog princa vani? Ako sam dobro zapamtila ti imas Bugaboo cameleon ili sam pobrkala.Ja cu sutra svoja naruciti pa me zanima jesu ti se pokazala dobra i jel mislis neke ljetne krovice kupovati ili mislis da je onaj krovic koji se dobije ok,nece biti pre vruce pod njim? 🤷♀️ Ionako su jako skupa jos ako krenem s tim dodatcima 🤦♀️ A muz ne zeli ni cuti za polovna 🙃
Da vozikam, upravo smo 4km odradili, sad sjedim ispred kuce dok je jos sunce, samo ovaj vjetar je bas naporan pa moram tetrom omotat ispred krovica da mu nepuse, pa niti nevidim djete 🤪
.
A cuj, ja neznam za druga, meni su pre super. Lagana, super za upravljat, ako vozim niz brdo, uz brdo mogu podesiti kosaru da je opet ravna( neznam jel to imaju druga kolica 🙈😂). Kotaci su super. Nisu visoka sto meni odgovara, ja sam 163cm.Kod mojih je kozni krovic, kod kčasicnih je platneni, a beznam kako ce biti na ljeto. Jedino sto me muci je ova kosara ispod, ili ja to nesto nisam dobro namontirala. Tesko mi je od ove kosare u kojoj je beba staviti nesto u ovu dole, ili se mozda ona ne koristi sa ovom, mozda treba tek sa sprortskim sjedalom, neznam, nisam gledala kako je po int na slikama.
4 km…joooj super, bas lijepo…sanjam o tim danima 🌞 Vrijeme je bas prekrasno,ja s kauca gledam kroz prozor i brojim dane kad ce sve ovo skupa zavrsiti.Okruzena sam s jako puno zgrada i ne usudim se izlaziti jer bas i nemam gdje a da se ne izlozim 😫 A to za kosaru za stvari sam citala da nije prakticna dok je beba u kosari jer ne mozes doci do nje ali poslije kad montiras sportsko sjedalo mislim da je ok…Dobro si ti montirala 😅Bas steta da nisu malo poradili na tome.
E da bas to. Dosta je dubola ta kosara pa mozda ubog toga. A bitno je da samo sa ljudima ne dolazis u kontakt.
.
Joj sta se meni desilo u setnji. Vozim niz selo i standardno pozdravim ili mahnem ako vidim nekog susjeda. I tako danima, nitko nam se ne priblizava.. Kad izleti pred mene, u sekundi da se nisam ni snasla izgli me, izljubi😫😫😫 susjeda, dosla iz grada kod roditelja malo, dosadno joj u Jaski. Hoce malog da vidi, nagnula se na kolica samo sto glavu ispod krovica nije stavila, dobro da sam tetru imala preko. Velim joj ja nisi
Dobro je prošla bez pljuske! Horor😱
Moja buša u 35., sad smo 37. konačno
https://ibb.co/q0kR9R3
Super busa!
Jutro curke! Evo ja srcem kavicu..i spremna za pregled.
Ni ja ne potpisujem carski,osim ako nema za njega indikacija,a cekanje rezultata testa to sigurno nisu.
Skoljka,grozno iskustvo! Mislim na ovu kozu,kakvo ljubljenje,grljenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji