trbusii 😍 a zaboravila sam tko se profi fotkao, brutalno izgleda 🥰
Fever, ideš li u TA? Meni moja gini rekla.da više nema kod nje pregleda, da idem u bolnicu kad dobijem trudove. U TA kažu da dođem sljedeći tjedan... 🤬
Pozz evo j mene i ja sam bila jutros kod svoje ginicke na pregledu jer sam presla termin 1 dan...pregledavala mi je i plodnu vodu i sve je ok samo sto je mene to uzasno boljelo...nadam se da cu uspjet izdrzat porod jer sam bas iscrpljena i tuzna jer necu sa starijom biti na Uskrs jer vjerojatno u sub idem u bolnicu i sumnjam da cu nazad...otvorena 3,5 cm kaze da mozda to i prije krene...🙈
Minnie255 - ajme! Možda krene večeras... i doma si za Uskrs! 🙏
Super bušice!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Neverland idem jos jednom kod svoje
20.4, tada cu biti 37+5
Rekla je da bolje kod nje nego u bolnicu
Preslusa mi ona otkucaje i pogleda vaginalno i abdominalno uzv
Rekla je ak nesto krene prije da idem za bolnicu
It’s a baby boy💙
Stigla i ja sa pregleda, radio mi je bris, pregledao vaginalno kaze da sam 2/3 clanka zatvorena?! bebac ima 2800 i kolko vidim po slikici po mjerama je za tjedan je manja ali dobro :), ostalo je sve okej samo mi je tlak bio visok 156/90 tak da sam stavljena na neslanu dijetu :(. Za dalje mi je dao uputnicu za trudnicku pa sam se pokusala naruciti u vinogradsku preko maila ali mi stalno vraca mail 🤷♀️ tako da cu sutra zvati. Jos moram i u petrovu vaditi krv.
I jos nesto, afi mi je prije 2 tj bio 12, a sada je 8, bi se trebala brinuti ili?
Pozz evo j mene i ja sam bila jutros kod svoje ginicke na pregledu jer sam presla termin 1 dan…pregledavala mi je i plodnu vodu i sve je ok samo sto je mene to uzasno boljelo…nadam se da cu uspjet izdrzat porod jer sam bas iscrpljena i tuzna jer necu sa starijom biti na Uskrs jer vjerojatno u sub idem u bolnicu i sumnjam da cu nazad…otvorena 3,5 cm kaze da mozda to i prije krene…🙈
Ja sam oko 12 bila otvorena 3 cm, u 17:30 rodila
Pa mozda ti se i pokrene.
Drzim fige tebi i Maji da sutra drzite smotuljke u narucju ❤️
Joj sad sam procitala sigurno 3-4 steanice i nisam zapamtila kome sta hocu napisati.
Cure super, svima su pregledi prosli uredno 👍🏻💪🏻, Corine i Mybaby super trbusi 👍🏻
Aj kad se svi slikate evo i nas
Danas punih 36
https://ibb.co/bLZkD9R
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji