Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    09. Travanj 2020. 15:52

trbusii 😍 a zaboravila sam tko se profi fotkao, brutalno izgleda 🥰
    Fever, ideš li u TA? Meni moja gini rekla.da više nema kod nje pregleda, da idem u bolnicu kad dobijem trudove. U TA  kažu da dođem sljedeći tjedan... 🤬

• Minnie255
    09. Travanj 2020. 15:54

Pozz evo j mene i ja sam bila jutros kod svoje ginicke na pregledu jer sam presla termin 1 dan...pregledavala mi je i plodnu vodu i sve je ok samo sto je mene to uzasno boljelo...nadam se da cu uspjet izdrzat porod jer sam bas iscrpljena i tuzna jer necu sa starijom biti na Uskrs jer vjerojatno u sub idem u bolnicu i sumnjam da cu nazad...otvorena  3,5 cm kaze da mozda to i prije krene...🙈

Vaki
    09. Travanj 2020. 16:00

Minnie255 - ajme! Možda krene večeras... i doma si za Uskrs! 🙏
    Super bušice! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    09. Travanj 2020. 16:23

My baby i Corinne super bušice 🥰

Fever
    09. Travanj 2020. 16:24

Neverland idem jos jednom kod svoje 
    20.4, tada cu biti 37+5
    Rekla je da bolje kod nje nego u bolnicu
    Preslusa mi ona otkucaje i pogleda vaginalno i abdominalno uzv
    Rekla je ak nesto krene prije da idem za bolnicu

It’s a baby boy💙

• Anita91
    09. Travanj 2020. 16:43

Stigla i ja sa pregleda, radio mi je bris, pregledao vaginalno kaze da sam 2/3 clanka zatvorena?! bebac ima 2800 i kolko vidim po slikici po mjerama je za tjedan je manja ali dobro :), ostalo je sve okej samo mi je tlak bio visok 156/90 tak da sam stavljena na neslanu dijetu :(. Za dalje mi je dao uputnicu za trudnicku pa sam se pokusala naruciti u vinogradsku preko maila ali mi stalno vraca mail 🤷‍♀️ tako da cu sutra zvati. Jos moram i u petrovu vaditi krv.
    I jos nesto, afi mi je prije 2 tj bio 12, a sada je 8, bi se trebala brinuti ili? 

skoljka
    09. Travanj 2020. 17:15

Minnie255

Pozz evo j mene i ja sam bila jutros kod svoje ginicke na pregledu jer sam presla termin 1 dan…pregledavala mi je i plodnu vodu i sve je ok samo sto je mene to uzasno boljelo…nadam se da cu uspjet izdrzat porod jer sam bas iscrpljena i tuzna jer necu sa starijom biti na Uskrs jer vjerojatno u sub idem u bolnicu i sumnjam da cu nazad…otvorena 3,5 cm kaze da mozda to i prije krene…🙈

Ja sam  oko 12 bila otvorena 3 cm, u 17:30 rodila
    Pa mozda ti se i pokrene. 
    Drzim fige tebi i Maji da sutra drzite smotuljke u narucju ❤️

skoljka
    09. Travanj 2020. 17:25

Joj sad sam procitala sigurno 3-4 steanice i nisam zapamtila kome sta hocu napisati.
    Cure super, svima su pregledi prosli uredno 👍🏻💪🏻, Corine i Mybaby super trbusi 👍🏻

• Pupi30
    09. Travanj 2020. 18:04

Evo i nas 

https://ibb.co/1QwMg8X

Fever
    09. Travanj 2020. 18:12

Aj kad se svi slikate evo i nas
    Danas punih 36
    https://ibb.co/bLZkD9R

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.