Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    09. Travanj 2020. 13:15

MeddleO to je normalna stolica, moze biti kasasta, vodenija s mrvicama zutim, krpicama tj komadicima, ne sekiraj se :-)

It’s a baby boy💙

Jahanara
    09. Travanj 2020. 13:31

Ae2ew2 super za dobar pregled! 
    Maja kod tebe je pomak😀
    Fever ti si od danas u teminu👏

MickeyMouse
    09. Travanj 2020. 13:35

Pozdrav svima!
    Maja kod tebe je krenulo nešto 😄 ja nemrem dočekati pregled ali je tek na termin 🤦🏼‍♀️
    Maybaby prekrasne trudničke fotke 😍
    Ae2ev2 super za dobar pregled! 
    Ma ja nemam nikakav pristup dolje da se sredim za porod, pa je to muž jučer obavio. Kad se sjetim one britve sto imaju u rodilištu dođe mi slabo 😂

MickeyMouse
    09. Travanj 2020. 13:39

Skoljka sto se tiče nosa, jel vam se grije puno soba gdje spava? Mi smo stavljali mokre ručnike i zdjelice s vodom na radijatore. Isto smo samo čistili fiziološkom i tim usisavačem. Ali ne znam od kad može krenuti inhaliranje 🤔

Maja 3
    09. Travanj 2020. 13:39

Jahanara,Mickey,da nesto je valjda krenulo! A bas sam sva nikakva ova zadnja 2 dana..nis mi se neda..sve me boli..beba mlati..bas jedva cekam. Sutra mi je muzu i mami rodjendan..pa mozda oni dobiju poklon!😂

Boa35
    09. Travanj 2020. 13:57

Medlleo to je uredna stolica..i  moja ima takvu, nekad nam i iz pelene izađe koliko je rijetka.. 
    Školjka mi ujutro čistimo nosić.. malo fiziološke i usisavačem izvučemo.. mi imamo ovlaživače, al svejedno  nam je suh zrak u stanu. 

Fever
    09. Travanj 2020. 14:13

Jahanara daaaa! Jedva docekala!
    Mislila sam da ce se okrenit beban na lilipie ocito ne jos, moj se u trbuhu davno okrenuo😂
    Taman sam pocela s dvije salice lista maline dnevno
    Sve za brz i bezbolan porod🤣🤣🤣😅😅
    Nego, jel zna neka nekoga tko radi u posti ( sortirnica, agenti, bilo gdje da mi moze pomoci)
    Dekica mi dosla za 3 dana iz Ch za Zg i sad u Zg stoji od 1.4. 
    Navodno neoskenirana jos, strah me da se ne zagubi, jos cu se porodit dok to dode...zvala agente otepli me brzo😅

It’s a baby boy💙

skoljka
    09. Travanj 2020. 14:28

meddleO407

Pozdrav cure, čitam vas, ali se slabo stignem javiti…oko bebe uvijek ima posla, sa starijom treba učiti, nekad malo i počistiti, a lovim i svaku priliku da odspavam, baš sam nekako premorena. Ne mogu reći da beba loše spava, po noći se često budi, ali lijepo pojede i zaspe, jedino što stalno nešto stenje, kenjka, napinje se da prdne pa bljucne od napinjanja i tako. Noćas sam ju išla presvući i ona se u tom trenutku tako rijetko pokakala, bilo je stolice posvuda, cijelu sam je morala presvlačiti. Dakle kakvu vaše bebe imaju stolicu? Moja ponekad dosta vodenastu, žutu, s nekakvim mrvicama, više puta na dan. Pitam se je li to znak da moje mlijeko ne valja, čini mi se da gladna nije, jučer sam opet posumnjala u sebe i dala joj flašicu - popila je možda 20 ml od 60. Stalno je na cici i radim kompresije, više doduše voli kad je onako cica puna nego mekana, ali nije vrag da je to mlijeko cijelo vrijeme vodeno🙄 ne znam što da mislim, ovako mi se čini zadovoljna, smije se, voli da ju nosam, sluša pjesmice, ali kad čujem to kruljenje u trbuhu odmah pomislim da je gladna i da mi mlijeko ne valja. Baš sam opterećena s tim. Dajem joj Biogaia i vitamin d ujutro i onda kad mi se čini da je pati probava dam espumisan, više mi se čini da ju preko noći pate vjetrovi, ovako dopodne je ok. Mislim da espumisan djeluje, mada sam čitala o iskustvima koja su oprečna. Sve u svemu - nemam pojma

E takva sam ti i ja uvijek u sebe sumnjam, a djete dobiva na tezini 🙉, mlijeko je dobro ne brini, a da ga imas malo ona bi stalno plakala i stalno trazila da jede. Kakica je takva i kod mog, patronazna je rekla da je to sve normalno. Espumisan isto dajem po potrebi i pomaze. 

My baby
    09. Travanj 2020. 14:48

https://ibb.co/vhvHc6M Jahanara evo meee 34+4 

My baby
    09. Travanj 2020. 14:53

Mame kom je prva bebica nagledat cete se svakakve kakice dok doje bitno da nema krvi i da nije crna da bi se sumnjalo na nesto,tako je dok doje.Mlijeko ne moze ne valjati jer je od majke i to je najzdravije sto mogu dobiti.Tako da dont wory🤗uzivajte u mazenju i ja jedva cekam da se mazim sa svojom moje cure su vec velike i starija kad mi sjedne u krilo sa 1,60 cm kao da drzim frendicu u krilu😂,dok mladju koja ima devet god jos mogu stisnut uz sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.