Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybaby
    09. Travanj 2020. 07:26

Dobro jutro drage ženice! 
    Danas slika usporedbe za velikih 36 tjedana.
    Upravo sliknula i sredila  Bome se na slici vidi kako je stomak narastao, a time i mala 

Bili smo i na slikanju, da nas ne bi iznenadila beba pa kasnije da ne možemo 

Pregled sljedeći imam 17.4. i radit će mi po 2x ctg moja dok. i dati uputnicu za bolnicu i propusnicu.
    Tako je najavila prošli tjedan. 

url=https://lilypie.com]

sagi
    09. Travanj 2020. 08:01

Jutro, 
    Skoljka bome dobro si reagirala, ja se prepala samo čitajući 🙈
    Neverland divna buša 🙂 sad ti je onda još loptastija.
    Maybaby baš se vidi razlika 🙂 slike su predivne 🥰

sagi
    09. Travanj 2020. 08:06

Maja sretno na pregledu 🤞

Ovo za carski je meni isto nebulozno. Pa ionak ću kasnije bit u bliskom kontaktu s bebom, dojit ju (nadam se 🤞). Tj ne znam koji je postupak, recimo da dođe pozitivan nalaz, oću uopće smjet bit s bebačem 🙄

Fever
    09. Travanj 2020. 08:20

Divne fotke, sad mi zao sto mi nismo isli na neki photoshooting😅

It’s a baby boy💙

Jahanara
    09. Travanj 2020. 08:22

Jutro cure!
    Neverland i Maybaby divne buse! Maybaby slike odlicne!
    .
    Maja sretno! 🤞da ima nekog pomaka!
    .
    Ministar se nije nista ocitovao nakon onog pisma? 

maybaby
    09. Travanj 2020. 08:31

sagi

Maja sretno na pregledu 🤞
    .
    Ovo za carski je meni isto nebulozno. Pa ionak ću kasnije bit u bliskom kontaktu s bebom, dojit ju (nadam se 🤞). Tj ne znam koji je postupak, recimo da dođe pozitivan nalaz, oću uopće smjet bit s bebačem 🙄

Koliko sam ja čitala, ako je majka pozitivna, nema druženja s bebom, što je nedopustivo 

url=https://lilypie.com]

• Anita91
    09. Travanj 2020. 08:32

Cure predivne su vam buse i maybaby fotke su mi odlicne 😍.
    Ja sam se jucer napatila s brijanjem, trajalo je sat vremena, izmjenila sam 10000 poza, umorila se ko konj i jos ni ne vidim kak je ispalo 🤦‍♀️, nakon sve te ceremonije su me ulovili menstrualni bolovi tak da sam se tjesila cokoladnim kuglicama na trosjedu uhh

bejb2
    09. Travanj 2020. 08:37

Jutro curke! Maybaby slikice su divnee🤩😍 svim curkama sretni pregledi danas :)

Boa35
    09. Travanj 2020. 08:51

Jutro cure! 
    Čitam vas, ali nikako da se malo javim.. ovo moje dijete je toliko zahtjevno da ne znam kako živim zadnjih 3 dana.. 
    Ima neku čudnu fazu da joj sve brzo dosadi, pa ni sama ne zna što bi..ne želi se nositi, ne želi ležati..samo bi cicu imala u istima, a onda sve izbljuca jer se valjda prejede..pa je trbuh muči od toliko mlijeka, izvija se, prdi jako..i tako se vrtimo u krug 🙈 nadam se da će ovo uskoro prestati, jer sam na izmaku snaga.. 
    Školjka ne znam kako da komentiram tu tvoju susjedu, pa žena stvarno nije normalna! 🤦 A ovo s maleckim što se dogodilo, vjerujem da si se uplašila..moja M se zna zagrcnuti kad sisa i tak ostane bez zraka i guši se..svaki put protrnem kad to napravi..a luda mala ne zna polako jesti, kao da će joj netko ukrasti sisu 🙈
    .
    Cure, buše su vam odlične!! Jeedva čekam da krenete rađati.. stvarno se nadam da će uskoro neka.. mi tu na forumu imamo kad rode 2-3 u isto vrijeme i onda pauza nekoliko dana..dajte se rasporedite malo 😊🤪
    🤞 Da se uskoro pokrene vama koje ste u terminu 💜
    A ovo s propusnicama..ne znam, stvarno vam nije lako..nadam se da će uskoro ta agonija završiti.. mi smo odlučili sad jedan dan s malom izaći malo po kvartu prošetati.. dijete prošlo 3tj a nije vani bila..samo na balkon izađemo na 5min.. ja ću stavit masku, ona u košari i ne bi trebao biti problem..

Boa35
    09. Travanj 2020. 08:54

Znala sam da sam nešto zaboravila komentirati.. 
    Vi koje imate menstrualne bolove.. ja sam ih imala par dana prije poroda..kad sam išla na hitnu zbog iscjetka, ctg je te bolove očitavao kao trudove! Još me dr pitala da što ja ne osjećam trudove, a ja onako zbunjena, pa nemam ja trudove samo lagane menstrualne bolove! 
    Tako da budite u pripremi, vjerojatno se nešto pokreće! 😊🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.