Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    09. Travanj 2020. 11:50

maybaby

Dobro jutro drage ženice!
    Danas slika usporedbe za velikih 36 tjedana.
    Upravo sliknula i sredilaBome se na slici vidi kako je stomak narastao, a time i mala

Bili smo i na slikanju, da nas ne bi iznenadila beba pa kasnije da ne možemo

Pregled sljedeći imam 17.4. i radit će mi po 2x ctg moja dok. i dati uputnicu za bolnicu i propusnicu.
    Tako je najavila prošli tjedan.

🤩🤩😍😍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

09. Travanj 2020. 11:55

Skoljka pa ja se svako malo javljam, mozda jucer nisam, bit ce da me preskocis 😝
    Karla ma moja je prva dva tjedna spavala duze tako svako malo po 3 sata, a sad prijepodne po pola sata/sat/sat ipo kako koji dan. Najvise odspava popodne od 4 pa do 6 pa jede pa brzo zaspe opet pa do 8 pa opet brzo zaspe pa do 10. Ali to mi nikako ne odgovara jer onda se po noci cesto budi ili je budna nekad od 3 nekad od 5. Zato to pomicem pa mi je jucer bila budna od 8 do 10 i onda je bolje spavala kasnije. Danas eto i prijepodne bolje spava pa cemo vidjeti kakvi ce raspored biti danas, ali na kraju to sve po njenom ispadne 😂 i da jucer i danas bas puno jede, onda se prejede pa bljucne pa kao da trazi jos.

Hany92
    09. Travanj 2020. 12:01

Evo pregled obavljen u vinogradskoj..malo sam morala kruzit jer je opsadno stanje ali uspjesno stigla do trudnicke🙂
    Pregled prosao ok,slusali srce, uzela bris i za tj.dana opet pregled +uzv😁

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    09. Travanj 2020. 12:16

maybaby

Anita91

Cure predivne su vam buse i maybaby fotke su mi odlicne 😍.
    Ja sam se jucer napatila s brijanjem, trajalo je sat vremena, izmjenila sam 10000 poza, umorila se ko konj i jos ni ne vidim kak je ispalo 🤦‍♀️, nakon sve te ceremonije su me ulovili menstrualni bolovi tak da sam se tjesila cokoladnim kuglicama na trosjedu uhh

hahahahaha.. brijanje je koma i kod mene.. ništa ne vidim 🙊🙊🙊🙊

Bome i kod mene, sve na slijepo. Ne mogu s ogledalom jer mi ruka i mozak ne funkcioniraju isto 😂 ja lijevo kad treba desno 🙈🙉
    ali me sve manje briga kolko sam uspješna 😁

sagi
    09. Travanj 2020. 12:17

Aaaaaee2eeeeeew2

Evo pregled obavljen u vinogradskoj..malo sam morala kruzit jer je opsadno stanje ali uspjesno stigla do trudnicke🙂

Super za dobar pregled 🤗

Maja 3
    09. Travanj 2020. 13:03

Ja zaboravila ko je sto pisao! Ostale mi u pamcenju samo slike..i to neznam cije.
    Prekrasna busa..i predobre trudnicke slike!

• meddleO407
    09. Travanj 2020. 13:04

Pozdrav cure, čitam vas, ali se slabo stignem javiti...oko bebe uvijek ima posla, sa starijom treba učiti, nekad malo i počistiti, a lovim i svaku priliku da odspavam, baš sam nekako premorena. Ne mogu reći da beba loše spava, po noći se često budi, ali lijepo pojede i zaspe, jedino što stalno nešto stenje, kenjka, napinje se da prdne pa bljucne od napinjanja i tako. Noćas sam ju išla presvući i ona se u tom trenutku tako rijetko pokakala, bilo je stolice posvuda, cijelu sam je morala presvlačiti. Dakle kakvu vaše bebe imaju stolicu? Moja ponekad dosta vodenastu, žutu, s nekakvim mrvicama, više puta na dan. Pitam se je li to znak da moje mlijeko ne valja, čini mi se da gladna nije, jučer sam opet posumnjala u sebe i dala joj flašicu - popila je možda 20 ml od 60. Stalno je na cici i radim kompresije, više doduše voli kad je onako cica puna nego mekana, ali nije vrag da je to mlijeko cijelo vrijeme vodeno🙄 ne znam što da mislim, ovako mi se čini zadovoljna, smije se, voli da ju nosam, sluša pjesmice, ali kad čujem to kruljenje u trbuhu odmah pomislim da je gladna i da mi mlijeko ne valja. Baš sam opterećena s tim. Dajem joj Biogaia i vitamin d ujutro i onda kad mi se čini da je pati probava dam espumisan, više mi se čini da ju preko noći pate vjetrovi, ovako dopodne je ok. Mislim da espumisan djeluje, mada sam čitala o iskustvima koja su oprečna. Sve u svemu - nemam pojma 

Maja 3
    09. Travanj 2020. 13:05

I moj pregled obavljen. Obavila ctg..i onda 2.5 sata cekala dr..izludila sam. Pregledao me vaginalno,kaze da sam 2 prsta otvorena. Kontrola u subotu!

Maja 3
    09. Travanj 2020. 13:06

Aaaaaee2eeeeeew2

Super!

skoljka
    09. Travanj 2020. 13:06

Zaboravih napisat, cure sretno na pregledima 🤞🏻
    Melorine ma ne preskocim ja nikog ❤️ nego mi se eto tako ucinilo da se nejavljate, valjda mi falite, bas sam se vezala 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.