Mumtobe moja zna isto po najmanje 3 puta na dan stucati valjda kad ja razmisljam o hrani ona vec pocme stucati 😂
Za zube inace ok jedino sto desni puno vise krvare, a tako su i u prvoj trudnoci, proslo kad sam rodila.
Vucica najbolje hzzo nazovi oni ce ti najtočnije reci
MiniMa ja za prvu nisam vrecu koristila, neznam da cu ni sad jer mi vecini frendica nisu bile zgodne, a opet nekolke su rekle da im je to super.
Meni isto stuca, bar jednom ili dva puta na dan :).
Mellorine dal znas mozda kakve vrijednosti trebaju biti za protoke? Meni je jucer provjeravao valjda zbog veceg trbuscica i rekao je da je ok, ali sam naravno to doma isla guglat i nemrem nac 😂
Meni isto stuca, bar jednom ili dva puta na dan :).
Mellorinedal znas mozda kakve vrijednosti trebaju biti za protoke? Meni je jucer provjeravao valjda zbog veceg trbuscica i rekao je da je ok, ali sam naravno to doma isla guglat i nemrem nac 😂
E neznam, meni je samo rekla da su super, onda ne istrazujem dodatno nista kad mi gin kaze da je sve u redu 😁
Onda dobro, mislila sam nekak bi joj pomogla da prestane, ali moram cekat da stane sama od sebe, stuckavica😁
Mumtobe prošlu trudnoću sam bila vise kod zubara nego kod ginekologa, doslovno. Dva dana prije termina mi je vadio živce iz desne šestice. Meni je radio sve normalno, ali bez anestezija i ostaloga. Obje donje šestice su mi jako stradale, u jednu je stavljao lijek koji smije u trudnoći i na kraju vadio te živce, a drugu je samo popravio jer je bila manja šteta. Ovaj put sam imala “samo” upalu zubnog mesa opet oko te šestice i nakon antibiotika mi je dobro.
Meni štuca jednom dnevno i to navečer 😄
Mellorine divna trudnica🥰
.
Uopce ne osjetim bebu da stuca, mozda i ne stuca🤔 prva je bas dosta stucala i nastavilo se kad se rodila. Znam da je mama moja stalno govorila daj joj malo vode, patis dijete😂
Mellorine bome i tvoja buša velika 🥰🥰
MiniMa ja uzela u primarku zimsku, ali nije jako debela..pamučna je, to mi je bitno, bojim se da bi se u plišu kuhala i nema rukave.. mislim je oblačiti u pidžamicu i i vreću, ako bude potrebe samo dekicom pokrit.. poplun nisam ni kupovala..ovo mi nekako sigurnije zvuči.. i moja vreća je 0-3mj..
Mumtobe mene je zubno meso bolilo i bilo upaljeno svega nekoliko puta kroz trudnoću, smirilo bi se nakon dva tri dana..svako malo sam ispirala vodicom i pomoglo je.. ne znam kako da si pomogneš, nije mi bilo tako kritično.
Da a beba mi nekad štuca i 3x na dan a nekad uopće ne..kako koji dan.
.
Cure prijavljujem ispadanje sluznog čepa!!
Baš onako veći komad, prozirno bijele sluzi pomiješan sa smeđim i neke kao žilice crvene .. (oprostite na opisu) išla sam guglati i fakat tako izgleda sluzni čep..
Jel to znači da bi sad uskoro se nešto moglo i pokrenuti?
Inače opet od jutra imam blage menstrualne bolove..al kako mi je jučer dr rekla da je to normalno sada, ne pridajem im neki veliku važnost..
Mellorine bome i tvoja buša velika 🥰🥰
MiniMa ja uzela u primarku zimsku, ali nije jako debela..pamučna je, to mi je bitno, bojim se da bi se u plišu kuhala i nema rukave.. mislim je oblačiti u pidžamicu i i vreću, ako bude potrebe samo dekicom pokrit.. poplun nisam ni kupovala..ovo mi nekako sigurnije zvuči.. i moja vreća je 0-3mj..
Mumtobe mene je zubno meso bolilo i bilo upaljeno svega nekoliko puta kroz trudnoću, smirilo bi se nakon dva tri dana..svako malo sam ispirala vodicom i pomoglo je.. ne znam kako da si pomogneš, nije mi bilo tako kritično.
Da a beba mi nekad štuca i 3x na dan a nekad uopće ne..kako koji dan.
.
Cure prijavljujem ispadanje sluznog čepa!!
Baš onako veći komad, prozirno bijele sluzi pomiješan sa smeđim i neke kao žilice crvene .. (oprostite na opisu) išla sam guglati i fakat tako izgleda sluzni čep..
Jel to znači da bi sad uskoro se nešto moglo i pokrenuti?
Inače opet od jutra imam blage menstrualne bolove..al kako mi je jučer dr rekla da je to normalno sada, ne pridajem im neki veliku važnost..
Vjerojatno je krenulo! Sretno! I ti ces se brzo mazit s bebicom!
Karla meni je prvi put 2 dana prije poroda ispao ...blizu sii🥰
E da tr pitam vidim da si ti uzimala dosta stvari u primarku kako ti se cine njihove velicine jesu manje ili vece
Sortiraj odgovore
Najstariji