Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    10. Ožujak 2020. 13:43

My baby

Jahanara kad si ti na pregledu? Hvala svima🥰.Sljedeci prijavljujem10.4.,tad radimo briseve i opet one testove sebzibilizacije.

2.4.-jedva cekam, cijeli treci mjesec nemam pregleda...

My baby
    10. Ožujak 2020. 14:08

Super 🥰🥰onda sam par dana poslije tebe😘

brankica09
    10. Ožujak 2020. 14:17

Tina1803

Curke meni je vecina bodica i bodi benkica velicine 56 - za prve dane i tjedne…beba se procjenjuje na preko 4 kg, hoce njemu to biti malo?

Tina mislim da ce mu biti ok 🙈 da se rodi i sa 55 cm trebao bi stat prvih dana, tjedana 🙈 slatkis tvoj 🥰

brankica09
    10. Ožujak 2020. 14:19

Di su nam mame 👀🙈
    Skoljka vec te danima zelim pitat al zaboravim , jesi puno krvarila prvih dana? 

Vaki
    10. Ožujak 2020. 14:25

Tina, moj je bio velik kad se rodio, no 56 mu je bila o. k. robica. Onako taman. No, neće ti to dugo nositi pa si priredi odmah i 62 veličinu.
    Karla, meni je prošlo par dana od ispadanja sluznog i poroda. Sretno!
    Cure, vi uopće nemate izražene žile po trbuhu. Meni se vide po čitavom... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    10. Ožujak 2020. 14:44

Karla ajmee jedva cekam tvoju curku 😃💝, a moze se pokrenuti danas sutra, a mozei potrajati i do termina, to se nikad nezna, sam nemoj panicarit. Meni taj sluzni cep uopce nije ispao, ili ja to nisam skuzila,🙈
    Mybaby super za dobar pregled, bome cerviks ti skolski 😉
    Tina to sto imas 56 ako su velicine kao iz h&m moci ces iskoristiri bar po jednom, ali ako su kao iz c&a onda na knap, al opet sve ovisi o duljini i konsteukciji bebe nije sve u kilazi. Rwcimo sa nama u sobi je bila beba kilazom i duzinom veza od moje, a na oko je izgledala manja od moje.

nejavljaju nam se ni Lilypie, ni LaLuna

Ovisi kad je bila na rasporedu Luninamama, pa dok se probudi pa dodje k sebi, ipak je pod opcom 🤷🏻‍♀️

10. Ožujak 2020. 14:51

Hvala cure 😘
    Karla eto toga, sve nas izvjestavaj, zeli da ti sto prije krene kad vec tako zelis 😁 premda je samnom nekidan bila na ctgu cura sto joj je sluzni ispao prije tjedan dana pa jos nista. Nista nego uvati se ciscenja i po datuljama 😂
    Cure super isto za uredne preglede 👏👏
    Tina ja isto mislim da ce mu biti ok bar pola mjeseca ako ne cijeli. Ali definitivno mozes pripremiti i 62 robicu, ja sam vec i to sve oprala i ispeglala pa nek ceka lakse mi sad 😊
    Vaki meni nisu izrazene zile po trbuhu ali jesu po grudima, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo, jos kad mlijeko nadođe to bas poplave sve zile

skoljka
    10. Ožujak 2020. 14:51

brankica09

Di su nam mame 👀🙈
    Skoljka vec te danima zelim pitat al zaboravim , jesi puno krvarila prvih dana?

Ma nisam strasno kako sam ja to zamisljala. Onak kao kad menga malo jace ide. To je bilo 2 dana i onda se smanjilo, jedan dan nebude skoro nista, jedan dan bude smedjarenje, pa jedan krv i tak vrti se iz dana u dan, ali sam bas dosta ulozaka potrosila moram stalno mijenjati, cim je mokar rez boli. E nisam prijavila da me zadnja dva dana rez ne boli 💪🏻, evo dva tjwdna je trebalo da to sve splasne, vjerovatno su se konci razgradili. Osjwcam dole kosti i crijeva me zigaju, vjerovatno se jos sve vraca polako na mjesto. 

• MiniMa
    10. Ožujak 2020. 14:56

Hvala svima za vrece, gledala malo po netu... Otici cu podvecer do Bubamare, sad imaju 15% na njih pa da vidim kakva je uzivo....
    Karla nista se ne ustrucavaj, sto detaljniji opis to bolji, barem meni kao prvorotki koja nis ne znam 🤷‍♀️
    Nadam se da ce uskoro krenut i proc sto brze i bezbolnije 🥰
    .

My baby
    10. Ožujak 2020. 15:58

Vaki imam ti i ja izrazene vene po trbuhu i sisama i meni je to nekad strasno 😂ko da imam cijevi po sebi.
    Skoljka si vidjela bas mi je skolski po knjigama 😁.
    Jesam ja nesto zabrijala zar nije lunina mama neki dan rodila na carski i zalila se na dojenje?? Ili sam nesto pomijesala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.