Jahanara kad si ti na pregledu? Hvala svima🥰.Sljedeci prijavljujem10.4.,tad radimo briseve i opet one testove sebzibilizacije.
2.4.-jedva cekam, cijeli treci mjesec nemam pregleda...
Curke meni je vecina bodica i bodi benkica velicine 56 - za prve dane i tjedne…beba se procjenjuje na preko 4 kg, hoce njemu to biti malo?
Tina mislim da ce mu biti ok 🙈 da se rodi i sa 55 cm trebao bi stat prvih dana, tjedana 🙈 slatkis tvoj 🥰
Di su nam mame 👀🙈
Skoljka vec te danima zelim pitat al zaboravim , jesi puno krvarila prvih dana?
Tina, moj je bio velik kad se rodio, no 56 mu je bila o. k. robica. Onako taman. No, neće ti to dugo nositi pa si priredi odmah i 62 veličinu.
Karla, meni je prošlo par dana od ispadanja sluznog i poroda. Sretno!
Cure, vi uopće nemate izražene žile po trbuhu. Meni se vide po čitavom...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla ajmee jedva cekam tvoju curku 😃💝, a moze se pokrenuti danas sutra, a mozei potrajati i do termina, to se nikad nezna, sam nemoj panicarit. Meni taj sluzni cep uopce nije ispao, ili ja to nisam skuzila,🙈
Mybaby super za dobar pregled, bome cerviks ti skolski 😉
Tina to sto imas 56 ako su velicine kao iz h&m moci ces iskoristiri bar po jednom, ali ako su kao iz c&a onda na knap, al opet sve ovisi o duljini i konsteukciji bebe nije sve u kilazi. Rwcimo sa nama u sobi je bila beba kilazom i duzinom veza od moje, a na oko je izgledala manja od moje.
.
nejavljaju nam se ni Lilypie, ni LaLuna
.
Ovisi kad je bila na rasporedu Luninamama, pa dok se probudi pa dodje k sebi, ipak je pod opcom 🤷🏻♀️
Hvala cure 😘
Karla eto toga, sve nas izvjestavaj, zeli da ti sto prije krene kad vec tako zelis 😁 premda je samnom nekidan bila na ctgu cura sto joj je sluzni ispao prije tjedan dana pa jos nista. Nista nego uvati se ciscenja i po datuljama 😂
Cure super isto za uredne preglede 👏👏
Tina ja isto mislim da ce mu biti ok bar pola mjeseca ako ne cijeli. Ali definitivno mozes pripremiti i 62 robicu, ja sam vec i to sve oprala i ispeglala pa nek ceka lakse mi sad 😊
Vaki meni nisu izrazene zile po trbuhu ali jesu po grudima, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo, jos kad mlijeko nadođe to bas poplave sve zile
Di su nam mame 👀🙈
Skoljka vec te danima zelim pitat al zaboravim , jesi puno krvarila prvih dana?
Ma nisam strasno kako sam ja to zamisljala. Onak kao kad menga malo jace ide. To je bilo 2 dana i onda se smanjilo, jedan dan nebude skoro nista, jedan dan bude smedjarenje, pa jedan krv i tak vrti se iz dana u dan, ali sam bas dosta ulozaka potrosila moram stalno mijenjati, cim je mokar rez boli. E nisam prijavila da me zadnja dva dana rez ne boli 💪🏻, evo dva tjwdna je trebalo da to sve splasne, vjerovatno su se konci razgradili. Osjwcam dole kosti i crijeva me zigaju, vjerovatno se jos sve vraca polako na mjesto.
Hvala svima za vrece, gledala malo po netu... Otici cu podvecer do Bubamare, sad imaju 15% na njih pa da vidim kakva je uzivo....
Karla nista se ne ustrucavaj, sto detaljniji opis to bolji, barem meni kao prvorotki koja nis ne znam 🤷♀️
Nadam se da ce uskoro krenut i proc sto brze i bezbolnije 🥰
.
Vaki imam ti i ja izrazene vene po trbuhu i sisama i meni je to nekad strasno 😂ko da imam cijevi po sebi.
Skoljka si vidjela bas mi je skolski po knjigama 😁.
Jesam ja nesto zabrijala zar nije lunina mama neki dan rodila na carski i zalila se na dojenje?? Ili sam nesto pomijesala?
Sortiraj odgovore
Najstariji