Vaki imam ti i ja izrazene vene po trbuhu i sisama i meni je to nekad strasno 😂ko da imam cijevi po sebi.
Skoljka si vidjela bas mi je skolski po knjigama 😁.
Jesam ja nesto zabrijala zar nije lunina mama neki dan rodila na carski i zalila se na dojenje?? Ili sam nesto pomijesala?
Nisi zabrijala, ja sam pogrijesila, mislila sam na medleo a napisala lunina mama
Netko je bio pitao za diantal kapsule za porod,vidla sam bila grupu tj tempu,alo ne mogu je sad naci... cula sam da su dobre, i da mogu samo pomoc, ne moze odmoc jer rade sloj koji sprecava trenje da beba lakse sklizne van, i da omeksa joj prolaz, i smanjuje kao mogucnost pucanja, samo babica treba znsti aplicirati, obicno trebaju samo 2 do 3 kapsule, tako je rekls moja doktorica i zena u ljekarni
Mellorine baš lijepa velika buša 😊
MiniMa ja imam neke vreće od šogorice, bome nemam pojma kakve su, čine se debelim, moram to nju ispitati 😊 ali uglavnom ona ih koristila za oboje, tj za malu još koristi, ima godinu i 9 mjeseci. Druga šogorica nije koristila jer je ionako pretoplo, oni žive na katu u kući od staraca koji imaju centralno na drva i griju stalno, usred zime svi u kratkim rukavima i hlačama 😂😂
mumtobe inače imam osjetljive zube tak da curaprox super soft četkicu i paradontax i inače koristim, a sad kod krvarenja mi pomaže i paradontax vodica za ispiranje. A jučer mi je naoteklo meso oko umnjaka i bolno je. Nadam se da će proć samo od sebe kroz par dana 🤞
Znalo mi je tak kod drugog umnjaka naoticat pa bi proslo kroz par dana, al taj nije mogao ni izać, išao u sedmicu i vadila sam ga. Ovaj do sad nije bio problematičan 😏
Karla uskoro ćemo čitat i tvoje dojmove s poroda. Samo ti opisuj, meni je to super da znam što me čeka 😁
Mi bili na tečaju na sv.Duhu danas prvi dan, bila je doktorica koja je ispričala kak ide to sve s dolaskom, rađanjem. Bila je dobra, ali ona inače ne drži tečajeve, uskočila danas ko zamjena pa je sama komentirala da nije imala vremena pripremit se i da nema slika itd. Za Dianatal je komentirala da nema znanstvenih dokaza da sprječavaju pucanje i slično, ali da je svakako dobar lubrikant i ne može štetiti i ako ga imamo aplicirat će.
Za one koje misle uskoro rodit na sv.Duhu, pratnja na porodu je dozvoljena do daljnjega. Nemaju naznaka da će zabranjivat.
Evo neznam dal kome sta znaci informacija za rijecko rodiliste,ali nema pratnje na porodu,nema posjeta i muz bebu moze vidit samo preko stakla,ovo me sad bas rastuzilo i iskrrno se nadam da ce se situacija smirit..
Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni...
Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi...sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna...dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to...
Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!
Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!
Dobrodosla Ena!
Sortiraj odgovore
Najstariji