Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    10. Ožujak 2020. 16:07

My baby

Vaki imam ti i ja izrazene vene po trbuhu i sisama i meni je to nekad strasno 😂ko da imam cijevi po sebi.
    Skoljka si vidjela bas mi je skolski po knjigama 😁.
    Jesam ja nesto zabrijala zar nije lunina mama neki dan rodila na carski i zalila se na dojenje?? Ili sam nesto pomijesala?

Nisi zabrijala, ja sam pogrijesila, mislila sam na medleo a napisala lunina mama

MickeyMouse
    10. Ožujak 2020. 16:20

Karla super, znaci da bi to moglo uskoro krenuti 😍😍 

MickeyMouse
    10. Ožujak 2020. 16:21

Mi baby super za dobar pregled! 

• mumtobe
    10. Ožujak 2020. 17:38

Netko je bio pitao za diantal kapsule za porod,vidla sam bila grupu tj tempu,alo ne mogu je sad naci... cula sam da su dobre, i da mogu samo pomoc, ne moze odmoc jer rade sloj koji sprecava trenje da beba lakse sklizne van, i da omeksa joj prolaz, i smanjuje kao mogucnost pucanja, samo babica treba znsti aplicirati, obicno trebaju samo 2 do 3 kapsule, tako je rekls moja doktorica i zena u ljekarni

sagi
    10. Ožujak 2020. 17:51

Mellorine baš lijepa velika buša 😊
    MiniMa ja imam neke vreće od šogorice, bome nemam pojma kakve su, čine se debelim, moram to nju ispitati 😊 ali uglavnom ona ih koristila za oboje, tj za malu još koristi, ima godinu i 9 mjeseci. Druga šogorica nije koristila jer je ionako pretoplo, oni žive na katu u kući od staraca koji imaju centralno na drva i griju stalno, usred zime svi u kratkim rukavima i hlačama 😂😂
    mumtobe  inače imam osjetljive zube tak da curaprox super soft četkicu i paradontax i inače koristim, a sad kod krvarenja mi pomaže i paradontax vodica za ispiranje. A jučer mi je naoteklo meso oko umnjaka i bolno je. Nadam se da će proć samo od sebe kroz par dana 🤞
    Znalo mi je tak kod drugog umnjaka naoticat pa bi proslo kroz par dana, al taj nije mogao ni izać, išao u sedmicu i vadila sam ga. Ovaj do sad nije bio problematičan 😏
    Karla uskoro ćemo čitat i tvoje dojmove s poroda. Samo ti opisuj, meni je to super da znam što me čeka 😁

sagi
    10. Ožujak 2020. 17:57

Mi bili na tečaju na sv.Duhu danas prvi dan, bila je doktorica koja je ispričala kak ide to sve s dolaskom, rađanjem. Bila je dobra, ali ona inače ne drži tečajeve, uskočila danas ko zamjena pa je sama komentirala da nije imala vremena pripremit se i da nema slika itd. Za Dianatal je komentirala da nema znanstvenih dokaza da sprječavaju pucanje i slično, ali da je svakako dobar lubrikant i ne može štetiti i ako ga imamo aplicirat će.
    Za one koje misle uskoro rodit na sv.Duhu, pratnja na porodu je dozvoljena do daljnjega. Nemaju naznaka da će zabranjivat.

• Sancy3
    10. Ožujak 2020. 18:05

Evo neznam dal kome sta znaci informacija za rijecko rodiliste,ali nema pratnje na porodu,nema posjeta i muz bebu moze vidit samo preko stakla,ovo me sad bas rastuzilo i iskrrno se nadam da ce se situacija smirit..

• meddleO407
    10. Ožujak 2020. 18:09

Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
    Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni...
    Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi...sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna...dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to...
    Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
    Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
    Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!

• Anita91
    10. Ožujak 2020. 18:14

Cestitam meddleo 🤗, prava curka nema sta hehe

Maja 3
    10. Ožujak 2020. 18:17

meddleO407

Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
    Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
    Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
    Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
    Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
    Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!

Dobrodosla Ena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.