Pozdrav cure, ima li koja da joj je termin u lipnju? Mene zanima sto kupiti od robice, dugi rukav ili kratki, koliko cega?
Bolje dugi rukav bez obzira na termin,nista sad debelo ali dugo definitivno.
Hvala ti
26+3❤️
Pozz curke evo da se i ja javim danas napokon...dan mi je bio
Ok cak,al predvecer sam se nesto nanervirala odmah organizam reagira...beba se bas uznemirila a mene trbuh zabolio,sreca sto sutra idem na pregled pa cu znat kakvo je stanje, a bas mi zdnjih dana sve tesko pada vec me poceo strah od poroda ovog loviti,ove zabrane po bolnicAma,hormoni me pucaju...ne znam kako vi
Karla mala zeza doktore 😂
Nadam se da te ovaj put nije boljelo ko prošli put.
.
Cure super za uredne preglede 🙂
Nama je stigao krevetić danas, ali s krivim setom posteljine, reklamirala, baš su me naživcirali.
Sad čekam zamjenu.
I kupila konačno onaj jastuk za čuvanje u Pepcu. Nije baš čvrst, mislim da su ovi ostali čvršći, al je lijep i mekan 🤗
Pošaljem i onda se sjetim kaj sam još htjela reć. 🙄
Mi sutra krećemo s tečajem 🤗
Citam vas ali šteka mi sve i napisem sve komentare i onda nece poslati,probat cu sad opet😔
Jeli se javila Meddle? Kako je proslo?
Ja sam ok, ctg svaki dan, nema pomaka 🤷♀️ u srijedu ctg i uzv pa cemo viditi. Pokreti bebe su ok, ctg odlican...kaze da sam sad kao normalna trudnica, sve radim normalno i cekam. Kaze da bi stvarno bilo smijesno da sam imala serklazu i mirovala a da mi na kraju moraju inducirati porod😁
Minnie sve ce biti oke, samo smireno🥰 znam kako ti je..mene hvata strah od poroda, hoce li sve biti ok, hocu li moci prirodno, beba je stvarno velika a dr.mi nijednom nije spomenula mogucnost carskog 🤷♀️ beba cesto štuca u trbuhu pa onda krenem zabrijavati da se nagutao plodne vode i svasta nesto. A da ne pricam o mužu koji ne moze na porod😔
Školjka i ja mislim da trebas slusati svoj instinkt i svoju bebu. Ako je sve super i sve štima onda je sigurno sve ok. Sve bebe su drugacije,ne mogu svi dobivati isto u istom periodu..
Jutro,
Tina eto uživaj onda sad u normalnoj trudnoći 😉
Bitno da je ctg dobar i da se ti dobro osjećaš. Bebici je lijepo i neda joj se van, dogurat ćete i do termina.
Pa makar na kraju svega ba inducirani 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji