Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    09. Ožujak 2020. 21:55

Sanja89

Ribica12

Pozdrav cure, ima li koja da joj je termin u lipnju? Mene zanima sto kupiti od robice, dugi rukav ili kratki, koliko cega?

Bolje dugi rukav bez obzira na termin,nista sad debelo ali dugo definitivno.

Hvala ti

26+3❤️

• Minnie255
    09. Ožujak 2020. 22:35

Pozz curke evo da se i ja javim danas napokon...dan mi je bio
    Ok cak,al predvecer sam se nesto nanervirala odmah organizam reagira...beba se bas uznemirila a mene trbuh zabolio,sreca sto sutra idem na pregled pa cu znat kakvo je stanje, a bas mi zdnjih dana sve tesko pada vec me poceo strah od poroda ovog loviti,ove zabrane po bolnicAma,hormoni me pucaju...ne znam kako vi

sagi
    09. Ožujak 2020. 22:47

Karla mala zeza doktore 😂
    Nadam se da te ovaj put nije boljelo ko prošli  put. 

Cure super za uredne preglede 🙂

sagi
    09. Ožujak 2020. 22:51

Nama je stigao krevetić danas, ali s krivim setom posteljine,  reklamirala, baš su me naživcirali.
    Sad čekam zamjenu. 
    I kupila konačno onaj jastuk za čuvanje u Pepcu. Nije baš čvrst, mislim da su ovi ostali čvršći, al je lijep i mekan 🤗

sagi
    09. Ožujak 2020. 22:54

Pošaljem i onda se sjetim kaj sam još htjela reć. 🙄
    Mi sutra krećemo s tečajem 🤗

Tina1803
    09. Ožujak 2020. 23:30

Citam vas ali šteka mi sve i napisem sve komentare i onda nece poslati,probat cu sad opet😔 

Tina1803
    09. Ožujak 2020. 23:33

Jeli se javila Meddle? Kako je proslo? 
    Ja sam ok, ctg svaki dan, nema pomaka 🤷‍♀️ u srijedu ctg i uzv pa cemo viditi. Pokreti bebe su ok, ctg odlican...kaze da sam sad kao normalna trudnica, sve radim normalno i cekam. Kaze da bi stvarno bilo smijesno da sam imala serklazu i mirovala a da mi na kraju moraju inducirati porod😁

Tina1803
    09. Ožujak 2020. 23:37

Minnie sve ce biti oke, samo smireno🥰 znam kako ti je..mene hvata strah od poroda, hoce li sve biti ok, hocu li moci prirodno, beba je stvarno velika a dr.mi nijednom nije spomenula mogucnost carskog 🤷‍♀️ beba cesto štuca u trbuhu pa onda krenem zabrijavati da se nagutao plodne vode i svasta nesto. A da ne pricam o mužu koji ne moze na porod😔

Tina1803
    09. Ožujak 2020. 23:41

Školjka i ja mislim da trebas slusati svoj instinkt i svoju bebu. Ako je sve super i sve štima onda je sigurno sve ok. Sve bebe su drugacije,ne mogu svi dobivati isto u istom periodu..

sagi
    10. Ožujak 2020. 07:26

Jutro,
    Tina eto uživaj onda sad u normalnoj trudnoći 😉
    Bitno da je ctg dobar i da se ti dobro osjećaš. Bebici je lijepo i neda joj se van, dogurat ćete i do termina.
    Pa makar na kraju svega ba inducirani 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.