Medleo sretno i da sve prodje dobro, javi nam džse kad dodjes k sebi 🤞🏻😘
Malina prekrasna loptica od busr 😍
Melorine ja ti na tom ctg ne vidim trudove, to vise lici na bebine pokrete.
Karla 😃😍 bome veliki buso, jel tezak? Jel osjetis da se poceo spustati?
Tina gledala sam taj video 😂, nista navali na plesanje, peri prozore, usisavaj, brisi pod, setaj negdje uz brdo, stepenice, neznam vise 😂😂😂
Jutros je cicao jednu dojku, i kad je zavrsio ponudim mu i drugu, i drugu bas cicao. Kad je zavrsio idem se izdojiti iz obje da vidim koliko je ostalo, jedna supena zlica u obje dojke, pa sam se jos malo izdajala na prazno, mozda navucem joj. Nadam se da mi necr nestat mlijelijeko,😥
Tina, ja se iz tog čučnja ne bih baš tako lako digla...
Malina, Karla super su vam buše.
Sagi, meni se vjerojatno ne bi dalo vraćati... 😂
Danas i sutra ima dosta pregleda, sretno cure!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutros je cicao jednu dojku, i kad je zavrsio ponudim mu i drugu, i drugu bas cicao. Kad je zavrsio idem se izdojiti iz obje da vidim koliko je ostalo, jedna supena zlica u obje dojke, pa sam se jos malo izdajala na prazno, mozda navucem joj. Nadam se da mi necr nestat mlijelijeko,😥
Ma neće nestati. Imaš onoliko koliko njemu treba. Meni se činilo da su mi nekad dojke prazne, a bio je mali bucko. Sve valjda prolazimo iste strahove... Ja sam se isto toga bojala, a na kraju smo nabili staža...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla i super su vam bušice 🥰
Mellorine pa baš, dobit će svi ječmence 😂
Bravo za dobar pregled 🙂
Vaki ma i ja sam si mislila ma neću vraćat, nema veze ak su fulali boju, čak mi je slatko, ali nisu poslali sve dijelove koje sam platila. Nek isprave grešku. Dobro je je i da je dostava pa ionak dolaze po to i nose, ne moram nikam ić 😂
Jutro svima!
Prekrasni trbuščići 😍
Meddle sretno danas! 🤞🏼 Da sve dobro prođe.
Skoljka nemoj se opterećivati oko izdajanja ako maleni fino papa, ja sam dojila 1 godinu i mjesec dana i niti jednom nisam uspjela izdojiti za obrok. Je manje dobivala, ali je bila zadovoljna beba, pa se nisam opterećivala. Danas ima 1,5 godinu i 10 kila ali toliko je žilavo i živahno dijete.
Nama jučer krenula temperatura, skidamo sirupom. Pedijatar nam tek sutra dolazi, taman kad ja imam pregled. Bas me zanima kak će to proči jer je već drugi dan samo nosim jer drugačije place jako pa mi bude zao.
Mellorine super za dobar pregled, i meni to izgleda kao bebin pokret, trudovi su kao valovi, ,nemaju te oštre rubove
Skoljka ne zamaraj se dojenjem ako se ne dere ko ludak znaci nije gladan i sve super.Moja mladja je prvi mjesec dobila super i onda poslije je kaskala sa kilazom a pedijatrica mi rekla ako doji normalno,spava,ne dere se dobiva normalno.Dojila sam ju godinu i tri mjeseca i sad ima devet god i mrsavica je,🤗tako da nismo svi isti,dok joj je starija sestra bila bebetina i sa sest mjeseci je izgledala ko dijete od godinu dana.Danas ima skoro 11 god i visoka je 160 tako da..razlicite su jako
I da prijavljujem pregled za sat vremena.morat cu se dr pozalit na kontrakcije vise ni magnezij ne pomaze.pa vidjet cemo sta ce reci.
Mybaby ne vidim koji si tjedan? Meni je prije 2 tjedna dao normabel po potrebi radi kontrakcija
Sortiraj odgovore
Najstariji