Evo cure mene s pregleda.Sve super u sest dana mala dobila 300 g sad ima 1400 a one mjere su nam sve za dva tjedna vece osim trbuscica on nam je tri dana manji.Dobila normabel,zeljezo opet😡,vaginalete naravno🤪i ponovit urinokulturu.pregled ok cervikometrija 42 mm,uterus smeksan.eto detaljna sam😂
Mellorine bome i tvoja buša velika 🥰🥰
MiniMa ja uzela u primarku zimsku, ali nije jako debela..pamučna je, to mi je bitno, bojim se da bi se u plišu kuhala i nema rukave.. mislim je oblačiti u pidžamicu i i vreću, ako bude potrebe samo dekicom pokrit.. poplun nisam ni kupovala..ovo mi nekako sigurnije zvuči.. i moja vreća je 0-3mj..
Mumtobe mene je zubno meso bolilo i bilo upaljeno svega nekoliko puta kroz trudnoću, smirilo bi se nakon dva tri dana..svako malo sam ispirala vodicom i pomoglo je.. ne znam kako da si pomogneš, nije mi bilo tako kritično.
Da a beba mi nekad štuca i 3x na dan a nekad uopće ne..kako koji dan.
.
Cure prijavljujem ispadanje sluznog čepa!!
Baš onako veći komad, prozirno bijele sluzi pomiješan sa smeđim i neke kao žilice crvene .. (oprostite na opisu) išla sam guglati i fakat tako izgleda sluzni čep..
Jel to znači da bi sad uskoro se nešto moglo i pokrenuti?
Inače opet od jutra imam blage menstrualne bolove..al kako mi je jučer dr rekla da je to normalno sada, ne pridajem im neki veliku važnost..
Samo ti to nama opisi kako je, da i mi znamo 🙈 javljaj novosti 🥰👼💪🎉
Karla meni je prvi put 2 dana prije poroda ispao …blizu sii🥰
E da tr pitam vidim da si ti uzimala dosta stvari u primarku kako ti se cine njihove velicine jesu manje ili vece
Veličine su kao i robica od h&ma.. barem ovo što sam ja uzela..
My baby čestitam na super pregledu! Bebica nek samo raste!
Tina a vidjet ćemo.. sad čekamo iz dana u dan.. i ja bi da uskoro krene da ne moram još dva tj čekati!
My baby bravo za dobar pregled😃
.
Karla jos malo i eto bebice🥳 meni je ispao noc prije, drugu noc me uhvatili trudovi! 🤞 da se kod tebe brzo pokrene!
Jahanara kad si ti na pregledu? Hvala svima🥰.Sljedeci prijavljujem10.4.,tad radimo briseve i opet one testove sebzibilizacije.
Curke meni je vecina bodica i bodi benkica velicine 56 - za prve dane i tjedne...beba se procjenjuje na preko 4 kg, hoce njemu to biti malo?
Sortiraj odgovore
Najstariji