Malina i Karla mala i velika busa 😍
A dobro si me podsjetila Karla za 38tt da se isto poslikam pa evo i moje 😁
https://ibb.co/brPDwpm
Bolje da su pokreti ako tako kazete nego trudovi neka beboline jos do termina meni se ne zuri 🙈🙈
Tina ti imas dobar raspored akcija sto si vec odredila da ces napraviti sve 😂 ali bebac se neda izgleda da termin ceka 😁
MickeyMouse samo nek temp brzo prođe. A moja ima 2.5god i nije bolesna pa bi bas fali da je pronosam malo duze. A zato se ovako mazimo a pred kraj je sad sve vise vezana za mene.
Skoljka neke zene se uopce nemogu izdojiti jer nema tog otpusta ko kad beba siki a imaju sasvim dovoljno mlijeka. Samo ti njega stavljaj kad on oce i navuci ce vise kad mu bude potrebno.
Jutros je cicao jednu dojku, i kad je zavrsio ponudim mu i drugu, i drugu bas cicao. Kad je zavrsio idem se izdojiti iz obje da vidim koliko je ostalo, jedna supena zlica u obje dojke, pa sam se jos malo izdajala na prazno, mozda navucem joj. Nadam se da mi necr nestat mlijelijeko,😥
Ja sam dojila 2,5god nikad nista nisam uspjela izdojiti.
Neka cica kad god zeli, navuci ce si on bez brige. Bude vrijeme kad su prepune, pa kao prazne ali mlijeka uvijek ima 😊
Postam i ovdje ako netko zna...
Cure imam jedan problem administrativne prirode a ne mogu dobiti nikog od ginekologa na telefon, a rekli su mi da izbjegavam dom zdravlja zbog virusa.
Na komplikacijama sam, a selim se u drugi grad gdje tek moram dobiti novog ginekoga. Do kraja 2.mj. dobila sam doznake od svoje stare ginekologice i ona mi je rekla da ce mi sad zatvoriti bolovanje i kad se upisem kod novog ginekologa on ce mi ga opet otvoriti.
Meni se selidba oduzila i tek sutra putujemo sad me zanima koliko u nazad mi on moze otvoriti bolovanje? Strah me da ne ostanem bez primanja vec je 10.3. 🤔🤔🤔
Cure kakvog ste mišljenja o vrecama za spavanje?
Postoje kao ljetna i zimska verzija. Ja si razmisljam da bi si uzela ljetnu vrecu u velicini 0 do 6, pa onda kasnije prebacila na zimsku koja je kao do 2 godine, taman ce i sezona se prebacit kak ce on navrsit 6 mjeseci. Cini mi se dosta prakticno da se beba ne otkriva, a i da ne moze povuc npr dekicu preko glave.
Al me brine jel se moze nekako ipak skroz uvuc unutra? 🤔
I da li to dovoljno grije skroz malu bebu
MickeyMouse 29+2 sam znam trazit cu joj to sam trosila i u prvoj trudnoci radi jakih kontrakcija.Bas me soraju tako jako,cesto i dugo da ih moram prodisat
Vucica ja nemam iskustva s tim, ali se nadam da će ti netko dati savjet. Ako ništa možda da nazoveš HZZO?
MiniMa meni su te vreće super, ali moja nije htjela biti u njima, tak da sam je ja kratko koristila na početku. S tim da ona uopće ne voli biti pokrivena al to je jedna druga bitka
MickeyMouse 29+2 sam znam trazit cu joj to sam trosila i u prvoj trudnoci radi jakih kontrakcija.Bas me soraju tako jako,cesto i dugo da ih moram prodisat
Da, meni su pomogli u tom kritičnom periodu. E tak je meni bilo prije dva tjedna, bas stat i prodisat
Cure ne znam kako vasi zubi, ali ja vec muku mucim 2 tjedna, od pocetne upale mesa koja se prosirila na svo zubno meso, pa ovaj vikend mi je jedan ljeceni zub puknuo po pola, svaki dan po nekoliko puta mekana cetkica, paradontax, ispiramje curaseptom, i mazanje genigelom, i izmedu toga svega ispirem kaduljom sve kako me naputila zubarica... rekli su mi da je to sve od hormona, a ne do higijene, i da se moze nastaviti i dok dojim... a ne mohu mi nista raditi dok ne rodim, a danas sam 32+5... vise ne mogu ni vodu piti koliko su mi zubi osjetljivi, tj moram piti toplu vodu... jel ima netko da ima slicne probleme i jel koristi jos nesto za zube?
I koliko vama bebe stucaju? meni zna 3 puta na dan stucati
Vucica ja nemam iskustva s tim, ali se nadam da će ti netko dati savjet. Ako ništa možda da nazoveš HZZO?
MiniMa meni su te vreće super, ali moja nije htjela biti u njima, tak da sam je ja kratko koristila na početku. S tim da ona uopće ne voli biti pokrivena al to je jedna druga bitka
Hvala Mickey, mogla bi da njih nazvat kad se doktori ne javljaju
Cure kakvog ste mišljenja o vrecama za spavanje?
Postoje kao ljetna i zimska verzija. Ja si razmisljam da bi si uzela ljetnu vrecu u velicini 0 do 6, pa onda kasnije prebacila na zimsku koja je kao do 2 godine, taman ce i sezona se prebacit kak ce on navrsit 6 mjeseci. Cini mi se dosta prakticno da se beba ne otkriva, a i da ne moze povuc npr dekicu preko glave.
Al me brine jel se moze nekako ipak skroz uvuc unutra? 🤔
I da li to dovoljno grije skroz malu bebu
Ja sam curicu bila rodila u 3 mjesecu, odmah je prvo ljeto bila u ljetnoj vrečici, čak smo bili i sašili skroz tanku jednu jer su sve kupovne bile debele... jedino baš kad je bilo +40 nisam je oblačila, evo nedavno smo prestali s vrećom za spavanje ( sad će 3.g. ) meni se pokazala super, jer sam mirno spvala i znala sam da je pokrivena; čak se i ona sama toliko navikla da bi je tražila. Eto nadam se da sam ti pomogla :)
Cure sretno svima, vi ste sve pred kraj.
Sortiraj odgovore
Najstariji