Maja 3
Opet me gnjavi forum...
Hvala 🤗 bio mi je dr. Latković
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
E bome morate i meni cestitat 😂
Uspjela sam napraviti rucak, i to varivo, znate koliko treba vtemena dok ocistis povrce, izrezes meso....
Nahranila malog, stavila ga u njihaljku uz kuhinju, upalila muziku i ljuljanje, napu, lupala i suskala cim sam stigla, on zvjero okicama sta se to desava 🙄. I taman kad sam sve ppspremila pocelo cendranje, uh 💪🏻.
Maja 3
Opet me gnjavi forum…
Hvala 🤗 bio mi je dr. Latković
Hmm. Toga ne znam. Razmisljam ko ce bit u rodilistu kad krenem rodit.
Bravo Skoljka ☺️ Ja sam se puno bolje osjećala kad sam uspjela tak nešto obaviti uz bebu. Uglavnom su to bila variva ili sve u jednom loncu/posudi za pečenje. Ujutro kad su najodmorniji i najmanje cendravi sve pripremim i onda kasnije samo uključim.
E i nisam vam rekla... važno meni doktor napise propusnicu i za mene i za muza, al ono na papiru. Veli i on i sestra da oni nemaju pojma još s tim e propusnicama 🤦🏼♀️ Da nisu dobili nikakve upute. Reko hvala, al realno s tom nemrem ništa 😂
Bravo Skoljka ☺️ Ja sam se puno bolje osjećala kad sam uspjela tak nešto obaviti uz bebu. Uglavnom su to bila variva ili sve u jednom loncu/posudi za pečenje. Ujutro kad su najodmorniji i najmanje cendravi sve pripremim i onda kasnije samo uključim.
E i nisam vam rekla… važno meni doktor napise propusnicu i za mene i za muza, al ono na papiru. Veli i on i sestra da oni nemaju pojma još s tim e propusnicama 🤦🏼♀️ Da nisu dobili nikakve upute. Reko hvala, al realno s tom nemrem ništa 😂
E takvu su i meni dali, iskreno ne znam kak to bude funkcioniralo 🤣
Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀
Cestitke!!Prava curka🎀💜💐🎈🎈
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cure jeste narucivale robicu sa sinsay-a? Kakvi su im brojevi i kvaliteta?
Jahanara mi smo po terminu 10 dana razlike, zanima me kaj si pripremila bebici za izlazak iz bolnice?
Monalisa ja i ti smo sest dana ako sam dobro vidjela 😂.ja sam svojoj kompletic pamucni,hlacice i majicu dugih rukava i bodi.Dole carapice i dekicu za prekrit ujajetu
Sinsay broj vece treba uzeti, tak pise po ovim grupama- mame koje su narucile
It’s a baby boy💙
Monalisa ja i ti smo sest dana ako sam dobro vidjela 😂.ja sam svojoj kompletic pamucni,hlacice i majicu dugih rukava i bodi.Dole carapice i dekicu za prekrit ujajetu
Ja sam mislila bodi, jednodjelno pamucno odjelce, kapica i dekica za pokriti u sjedalici, nadam se da je dovoljno ipak bude vec toplo krajem 5 mj
Sortiraj odgovore
Najstariji