Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    06. Travanj 2020. 16:28

Maja 3 

Opet me gnjavi forum... 

Hvala 🤗 bio mi je dr. Latković 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

skoljka
    06. Travanj 2020. 16:36

E bome morate i meni cestitat 😂
    Uspjela sam napraviti rucak, i to varivo, znate koliko treba vtemena dok ocistis povrce, izrezes meso.... 
    Nahranila malog, stavila ga u njihaljku uz kuhinju, upalila muziku i ljuljanje, napu, lupala i suskala cim sam stigla, on zvjero okicama sta se to desava 🙄. I taman kad sam sve ppspremila pocelo cendranje, uh 💪🏻. 

Maja 3
    06. Travanj 2020. 16:52

sirenita

Maja 3

Opet me gnjavi forum…

Hvala 🤗 bio mi je dr. Latković

Hmm. Toga ne znam. Razmisljam ko ce bit u rodilistu kad krenem rodit.

MickeyMouse
    06. Travanj 2020. 17:27

Bravo Skoljka ☺️ Ja sam se puno bolje osjećala kad sam uspjela tak nešto obaviti uz bebu. Uglavnom su to bila variva ili sve u jednom loncu/posudi za pečenje. Ujutro kad su najodmorniji i najmanje cendravi sve pripremim i onda kasnije samo uključim.
    E i nisam vam rekla... važno meni doktor napise propusnicu i za mene i za muza, al ono na papiru. Veli i on i sestra da oni nemaju pojma još s tim e propusnicama 🤦🏼‍♀️ Da nisu dobili nikakve upute. Reko hvala, al realno s tom nemrem ništa 😂

• monalisa
    06. Travanj 2020. 17:43

MickeyMouse

Bravo Skoljka ☺️ Ja sam se puno bolje osjećala kad sam uspjela tak nešto obaviti uz bebu. Uglavnom su to bila variva ili sve u jednom loncu/posudi za pečenje. Ujutro kad su najodmorniji i najmanje cendravi sve pripremim i onda kasnije samo uključim.
    E i nisam vam rekla… važno meni doktor napise propusnicu i za mene i za muza, al ono na papiru. Veli i on i sestra da oni nemaju pojma još s tim e propusnicama 🤦🏼‍♀️ Da nisu dobili nikakve upute. Reko hvala, al realno s tom nemrem ništa 😂

E takvu su i meni dali, iskreno ne znam kak to bude funkcioniralo 🤣

Hany92
    06. Travanj 2020. 18:15

brankica09

Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
    Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀

brankica09

Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
    Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀

Cestitke!!Prava curka🎀💜💐🎈🎈

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• monalisa
    06. Travanj 2020. 20:00

Cure jeste narucivale robicu sa sinsay-a? Kakvi su im brojevi i kvaliteta?
    Jahanara mi smo po terminu 10 dana razlike, zanima me kaj si pripremila bebici za izlazak iz bolnice?

My baby
    06. Travanj 2020. 20:17

Monalisa ja i ti smo sest dana ako sam dobro vidjela 😂.ja sam svojoj kompletic pamucni,hlacice i majicu dugih rukava i bodi.Dole carapice i dekicu za prekrit ujajetu

Fever
    06. Travanj 2020. 20:27

Sinsay broj vece treba uzeti, tak pise po ovim grupama- mame koje su narucile

It’s a baby boy💙

• monalisa
    06. Travanj 2020. 20:31

My baby

Monalisa ja i ti smo sest dana ako sam dobro vidjela 😂.ja sam svojoj kompletic pamucni,hlacice i majicu dugih rukava i bodi.Dole carapice i dekicu za prekrit ujajetu

Ja sam mislila bodi, jednodjelno pamucno odjelce, kapica i dekica za pokriti u sjedalici, nadam se da je dovoljno ipak bude vec toplo krajem 5 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.