Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    06. Travanj 2020. 13:39

monalisa

sirenita

Pozdrav! Evo mene s pregleda 🤔 nešto se na početku čudno dogadjalo na ctg, sestra me pitala i kad je termin. Tek na desnom boku je ctg bio normalan, a kad me skidala s njega prokomentirala je da ako sam otvorena, da bi mogla odmah i ostati u bolnici. (Beba je cijelo
    Vrijeme nešto izvodila, vrtio se, par puta sam lagano osjetila stezanje trbuha). Sve skupa provela sam sat vremena na ctg.
    Na vag pregledu doktor je napisao: Portio 2/3 čl., c.k. prohodan tijesno za prst do ovoja i glavice koja je priljubljena na ulazu zdjelice.
    I kontrolni ctg već sada u petak.
    I bebač i dalje ne staje, rita se staaalno.

Moglo bi se onda i pokrenuti, meni je bio slican nalaz u prvoj trudnoci, kontrola u cet bila i kontrola trebala biti u pon, ali ned ujutro dobila trudove i rodila, tako da u svakom slucaju sretno 😊

Hvala 🤗🥰  nadam se da ne zeza bebač, da ako kreće, neka je zapravo 🤗

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

MickeyMouse
    06. Travanj 2020. 13:40

Ma kak je krenulo ja ću za prvi maj roditi 😂 iako sad čitam Sirenita, imamo isti nalaz, jedino sto nisam bila na ctg, ali beba mi je jako aktivna isto 😄 možda se Maja, ti i ja pootvaramo kao boce šampanjca sad kad dođe puni mjesec 🌕
    Brankica čestitam na velikoj curki 😍 javi nam se sa detaljima kad budeš mogla. Želim ti brzi oporavak i uživanje s bebicom ☺️

06. Travanj 2020. 13:49

Cestitam brankica tebi i maloj riti!❤

skoljka
    06. Travanj 2020. 13:50

MickeyMouse

Ma kak je krenulo ja ću za prvi maj roditi 😂 iako sad čitam Sirenita, imamo isti nalaz, jedino sto nisam bila na ctg, ali beba mi je jako aktivna isto 😄 možda se Maja, ti i ja pootvaramo kao boce šampanjca sad kad dođe puni mjesec 🌕
    Brankica čestitam na velikoj curki 😍 javi nam se sa detaljima kad budeš mogla. Želim ti brzi oporavak i uživanje s bebicom ☺️

😂😂😂😂😂 Umrla sam na ovo 👍🏻
    Evo drzim vam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da tak i bude 😉

bejb2
    06. Travanj 2020. 14:03

Brankica cestitaam🥳😍 i bas lijepo ime za curku! 🤩

Vaki
    06. Travanj 2020. 14:56

Brankice - čestitam na princezi Riti.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    06. Travanj 2020. 15:04

Čestitke Brankica, lijepo i moderno ime🤩
    Ah eto mi smo obavili prvi pregled, stanje ovakvo: 3900 i 54 dugačka. Kaže dr  nek samo dojim, ne treba dohrana.
    Bilo mi je smiješno kad ju je pregledavala, pa ju beba onako uhvatila za prste a ova ju podigla-visila je s njenih prstiju ko majmunče, nisam uopće znala za taj refleks. Inače je beba počela drečat tek pred kraj, ja sam se bojala da će cijelo vrijeme. Doma mi je slabo spavala i baš je htjela jesti kad smo morali ići tak da sam bila uvjerena da će bit grozno, ali hvala Bogu obavili smo🙈

My baby
    06. Travanj 2020. 15:50

Dobrodosla Rita! Ja imam pregled za cetiri dana i bas me zanima s obzirom na moje bolove sta ce mi reci...

Maja 3
    06. Travanj 2020. 16:21

sirenita

Pozdrav! Evo mene s pregleda 🤔 nešto se na početku čudno dogadjalo na ctg, sestra me pitala i kad je termin. Tek na desnom boku je ctg bio normalan, a kad me skidala s njega prokomentirala je da ako sam otvorena, da bi mogla odmah i ostati u bolnici. (Beba je cijelo
    Vrijeme nešto izvodila, vrtio se, par puta sam lagano osjetila stezanje trbuha). Sve skupa provela sam sat vremena na ctg.
    Na vag pregledu doktor je napisao: Portio 2/3 čl., c.k. prohodan tijesno za prst do ovoja i glavice koja je priljubljena na ulazu zdjelice.
    I kontrolni ctg već sada u petak.
    I bebač i dalje ne staje, rita se staaalno.

Super za dobar pregled. Koji dr ti je bio?

Maja 3
    06. Travanj 2020. 16:24

MickeyMouse

Hahaha! Mozes mislit. I ja cu za 1 maj rodit..kak je krenulo.
    A danas mi nekako mucno cijeli dan. Cak sam se isla lec od 12 do 3 jer sam mislila da cu se ispovracat. Bas tezak dan. Nista mi se neda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.