Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    09. Ožujak 2020. 13:58

Već mi je zadnji put rekla sestra nek prije sljedećeg ctga pojedem slatko.. pojela sam jedan rafaelo i jednu kinder čokoladicu.. mala je aktivna cijelo vrijeme, kad sam čekala tamo na red migoljila se normalno, ali čim mi stave ono na trbuh ona kao da se splaši i smiri, uspava se..kad mi je skinula to s trbuha, opet normalno dalje aktivna 🙈🤷 
    Zajebantica malena 🙈😆
    Brankica09 a očitava mi nešto, ali ja nemam bolova..to valjda budu blage neke kontrakcije. 

brankica09
    09. Ožujak 2020. 14:50

Karla89

Već mi je zadnji put rekla sestra nek prije sljedećeg ctga pojedem slatko.. pojela sam jedan rafaelo i jednu kinder čokoladicu.. mala je aktivna cijelo vrijeme, kad sam čekala tamo na red migoljila se normalno, ali čim mi stave ono na trbuh ona kao da se splaši i smiri, uspava se..kad mi je skinula to s trbuha, opet normalno dalje aktivna 🙈🤷
    Zajebantica malena 🙈😆
    Brankica09 a očitava mi nešto, ali ja nemam bolova..to valjda budu blage neke kontrakcije.

Cura mala zeza 🥰 

• Pupi30
    09. Ožujak 2020. 14:52

Da li smo mi obvezne ici na trudnicki tecaj? Ja sam trebala ici sri i cetvrtak ali kako mi je gin prosli tjedan naredio strogo mirovanje ne znam sto da radim 😥 Kako cu ici roditi a ne znam tehnike disanja ni nista 😭

brankica09
    09. Ožujak 2020. 14:52

Cure koje ste rodile 🙈 jesu vam pogodili donekle tezinu bebe ili se ne treba vodit time ? Negdje sam procitala da dosta znaju fulat 🤷‍♀️

Jahanara
    09. Ožujak 2020. 14:56

Meni je doktorica pogodila u 30grama😉 dan prije nego sam rodila na uzv ju procjenila na 3400 a bila je 3370grama. Sad jel to bila slucajnost ili iskustvo doktorice jer je bila starija, ne znam.

• Ribica12
    09. Ožujak 2020. 14:57

Pozdrav cure, ima li koja da joj je termin u lipnju? Mene zanima sto kupiti od robice, dugi rukav ili kratki, koliko cega? 

26+3❤️

Boa35
    09. Ožujak 2020. 15:07

Pupi30

Da li smo mi obvezne ici na trudnicki tecaj? Ja sam trebala ici sri i cetvrtak ali kako mi je gin prosli tjedan naredio strogo mirovanje ne znam sto da radim 😥 Kako cu ici roditi a ne znam tehnike disanja ni nista 😭

Ako ti je bitno samo disanje s tečaja, bome nećeš tamo puno naučiti 😔 nama nisu nisu konkretno rekli ili pokazali..samo kad je trud da diše plitko i brzo, a između duboko i polako.. tako da nemoj se nervirati oko toga 🙂 
    Bitnije ti je mirovati doma, a koliko sam čula babica na porodu čak pokaže i usmjeri nas kako treba 🤗
    Ja sam čak mislila potražiti na netu tehnike disanja..sigurno ima nešto na yt. 

• Anita91
    09. Ožujak 2020. 15:26

Cure evo javljam se s pregleda :).
    mala ima 2055 grama i kaze doktor da su sve mjere uredne za ovaj tjedan samo joj je busa malo veca, a sto se tice kontrakcija da bitno da nisu ritmicke.
    Dalje imam pregled 25.3.pa ce mi tada radit bris

• Anita91
    09. Ožujak 2020. 15:27

E da i meni tlak podivlja kad sam tamo, doma je sve ok a kad dodjem u ambulantu bude 140/90 😱

brankica09
    09. Ožujak 2020. 15:40

Nisam pitanje postavila zbog ovog 😂😂😂 ali taman naletila 😱
    https://ibb.co/NyqkpTh

https://ibb.co/3kPjHL0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.