Cure koje ste rodile, super vas je za citati i ne mogu ni u najluđim snovima skuziti sto me ceka :D divim vam se svima, bravo!!
Sagi, Jahanara - meni kao od danas sluzbeno pocinje porodiljni, a rekao gin prije 2 tjedna da cemo otvoriti sve kad dodem iduci put na pregled sa 04.04.... valjda se to moze tako unazad.
Inace, ja sam cijeli ozujak bila na komplikacijama, i prosetala sam se prosli tjedan do zdravstvenog, nigdje nikog, predala sve u miru i neku kutiju,bolje nego u redovnoj situaciji. Bila je i kutija s obrascem za otvaranje porodiljnog, al to cemo onda krajem mjeseca. Ne znam sto bi im jos moglo trebati osim toga.
Ja sam zatvara komplikacije otvarala porodiljni, slala mailom na ppp@hzzo.hr doznake Za zatvaranje kompl. I otvaranje bolovanja, onaj papir za komplikacije, izjavu i jos jedan papir koji ima dvije strane sam morala ispuniti. Oni su prosljedili mail u moj grad u hzzo, javila mi se koordinatorica da je zaprimljeno i poslala mi na kucnu adresu tu ovjerenu izjavu sto sam slala. Tako da je bilo puno papira
Znaci dvije doznake, papir od komplikacija, izjava ( koja se printa 2x ako nosite tamo u kutiju jer vam ovjerenu vracaju jednu/ tj sad salju) i taj dvostrani papir jos sto sam ispunila dodatno. Ti papiri su kod nas stajali kraj te kutije za ubacit ne znam kak je kod vas, meni je mama pokupila i ja ispunila, skenirala mobom i poslala
It’s a baby boy💙
Ako samo otvaras kompl onda ti treba r1 obrazac od poslodavca sa zadnjih 6 platnih lista ( to bude kso jedan papir napravljen obracun) doznaka za otvaranje kompl, taj papir ispunjen za komplikacije ( to se u hzzo dobije, ili mozda ima za skinuti nezz) i preslika osobne i tekuceg racuna.
It’s a baby boy💙
Pozdrav svima!
Sagi ja sam sve riješila mailom, ali ja sam u malom mjestu u kojem u HZZO rade dvije ženske, i znaju cijeli grad pa lako s njima sve riješiti. Ti svakako imas vremena do 5.5 da predaš sve papire i za porodiljni i komplikacije za travanj i može retroaktivno jer sam ja dobila doznaku 27.3 a porodiljni mi krenuo 1.3. (Nedjelja) tako da nema veze sto je vikend piše mi taj datum.
Haha Skoljka, super plan, al tata bi se malo mazio s bebom 😄
Karla nadam se da će večeras biti bolja noc! Dan nekako preživimo ali kad mi po noći nije spavala, to mi je bas bilo teško. Jedino sto je moja dosta ranije išla na spavanje noćno, u pola 19 kupanje i u 19 spavanje, na cici normalno, pa buđenje oko 22/23 tu presvlačenje i cicanje pa oko 2/3 i onda ujutro u 6/7 buđenje za dan. Ak će ova beba tako ja potpisujem odmah 😂
Kod mene se ništa ne događa 🙈 ajmo tko je bliže terminu iskoristite ovaj lijepi datum 🙈
Nije da stvaram zazubice 😊, ali evo da vidite kako " uzivamo". Znaci od 10:30 h pokusava zaspat, spava mu se
Opet 🙉...
Spava mu se, zatvori oci 5 minuta i odjednom kao da je najnaspavaniji, pa protestira, pa sve ispocetka 🙈😂
Nije da stvaram zazubice 😊, ali evo da vidite kako " uzivamo". Znaci od 10:30 h pokusava zaspat, spava mu se
A mišić maleni 💙🥰
Mi se dogovorili da joj nećemo danas dati da spava kao jučer puno.. nego 2-2.. držat je budnom više, jer još jedna onakva noć i ja neću funkcionirat!
Sad san odspavala sat vremena kad i ona..
Ode i meni post 🤦
Jesu vaše bebe imale sitne prištiće po licu??
To ne neko čišćenje ili??
Jutros joj se pojavilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji