Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    04. Travanj 2020. 13:03

Karla89, milije, ciscenje, samo obicnom vodom po licu kupati, moze i razblazenim cajem id kamilice da se brze osusi. Proci ce, to se jos beba cisti od trudnickih hormona 🤣 kod nekih bude kod nekih ne

It’s a baby boy💙

skoljka
    04. Travanj 2020. 14:57

Karla, medleo bome gadne noci ste provele. 🤞🏻Da nocas bude po ps. Ja svog kupam svaka dva dana, jedino kad se pokaka kao sinoc onda ga okupam i prije, ali ne glavu. Moj ima svako malo te pristice, to je to ciscenje nista zabrinjavajuce, lice mu perem samo vodom. 
    Btv.. Zaspao je tek u 14h 🙈😂, danas mi on protestira plan, mada moze i ovako samo sto se muci 😂, pa nek spava do 17-18, pa cu ga opet spakovat u krpe u 21h.
    Karla zato ja pokusavam ovaj svoj plan sprovest bas zbog nocnog spavanja, kad mi po danu previse spava onda je jako dugo navecer budan, i ujutro se rano probudi, preksinoc u 1h zaspao u 6h oci ko kuca 😂

skoljka
    04. Travanj 2020. 15:05

monalisa

Evo cure da se i ja javim, cestitke novim mamama jer ne citam redovno vise ni ne znam tko je rodio i tko treba 😊 u cetvrtak bila na pregledu bebica je super 2138g (ocekujemo veliku bebu kao i seka kaj je bila) sve je dobro zasada zatvorena sam, ali je bebica jako nisko u zdjelici tak da moram mirovat i iduci pregled imam za 2 tj 🙂

Super za dobar pregled, najbitnije je da je sve uredu, a ti miruj 🤷🏻‍♀️. Jel se muz privikao da stize curka 😊

04. Travanj 2020. 15:13

Skoljka bas vam je lipo 💙
    Karla ja sam takve pokusaje imala sa prvom i nije uspijevalo stovise jos bi gore spavala tako da ovaj put pustam da spava kad god hoce i kako god hoce 😂😂 moja nema pristice, nije ni prva ali citala sam o tome i da to je cisnjenje, eventualno prokuhanom vodom malo prebrisati. Zato je meni patronazna i rekla sto manje kremica i ulja dok su mali jer im zatvara pore, a ja i inace sto manje toga koristim.

sagi
    04. Travanj 2020. 15:35

Fever

Ako samo otvaras kompl onda ti treba r1 obrazac od poslodavca sa zadnjih 6 platnih lista ( to bude kso jedan papir napravljen obracun) doznaka za otvaranje kompl, taj papir ispunjen za komplikacije ( to se u hzzo dobije, ili mozda ima za skinuti nezz) i preslika osobne i tekuceg racuna.

Da, ja sam poslala sve osim tog papira za komplikacije, nema ga skinut. A ne spominje se na stranici. Valjda će javit ak neš fali. 🙄
    Na stranici hzzo-a piše da se ne dolazi tamo osim u izvanrednim slučajevima. 

sagi
    04. Travanj 2020. 15:37

skoljka

Nije da stvaram zazubice 😊, ali evo da vidite kako " uzivamo". Znaci od 10:30 h pokusava zaspat, spava mu se

Baš vam je lijepo 🙂

• meddleO407
    04. Travanj 2020. 15:39

I mi smo vani bile, sat vremena je spavala, pa jela i spavala, ja sam s njom malo. Sad opet jede, mislila sam van još malo ali počelo je puhat. Jel vaši zaspu na cici? Moja uvijek ali čim ju spustim oči ko sova🤣

Jahanara
    04. Travanj 2020. 15:45

Skoljka bas vam je lijepo vani😀
    .
    Mi se isto spremamo otici malo zraka uhvatiti, al me toliko bole prepone da evo lezim... 
    .
    Ocito sam skroz zaboravila na neprospavane noci, umor, nacicavanja i sve o cemu pisete ... zamislila sam si kako ce nam biti lijepo, papat cemo, lijepo u setnjice, sve laganini. Zamislila sam pravu uzivanciju, a mislim da bi mi se moglo obiti u glavu🙉

Fever
    04. Travanj 2020. 15:51

Sagi, na tom papiru za kompl su i ovako opceniti podaci ( ime prezime oib poslodavac broj moba i br racuna, i za koji mj su doznake, tak da to i one mogu tamo ispuniti 😃😃)

It’s a baby boy💙

Fever
    04. Travanj 2020. 15:52

Bas vam je lijepo vani😍😍😍 ja sam sada ocistila stan detaljno i kupaonu oribala, idem si sad po sladoled😂 ima neki park za pse preko puta zgrade koji nije zatvoren. I ima par klupi oko samog parka pa cu malo sjest i upijat sunce🤣

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.