Jahanara ne znam jel bi ti to pomoglo ali ima za kupiti (čini mi se Bubamara ili tako neki dućan a možda i na webu negdje) samo tih alkica na koje se kače igračke pa onda možeš objesiti bilo kakve. Ja sam svojoj mijenjala i dodavala razne igračke, malo da promijenim 🙈
Ništa od prvog aprila kod mene 😄 i da sada krene nema šanse. Maja u kakvoj si ti fazi? Sad hvatam 04.04.2020. - Fora mi datum 😂 iako kad krene boljeti će me briga za sve samo da beba dođe živa i zdrava, čak i za mene lako 😄
Jahanara ne znam jel bi ti to pomoglo ali ima za kupiti (čini mi se Bubamara ili tako neki dućan a možda i na webu negdje) samo tih alkica na koje se kače igračke pa onda možeš objesiti bilo kakve. Ja sam svojoj mijenjala i dodavala razne igračke, malo da promijenim 🙈
Ništa od prvog aprila kod mene 😄 i da sada krene nema šanse. Maja u kakvoj si ti fazi? Sad hvatam 04.04.2020. - Fora mi datum 😂 iako kad krene boljeti će me briga za sve samo da beba dođe živa i zdrava, čak i za mene lako 😄
Mi imamo isto razmisljanje...totalno! Nis ni kod mene!
Jahanara nasla sam, u Bubamari, ali mi neda staviti link, zove se Zabavni prstenovi, imaju 24 komada u pakiranju i košta 60 kuna.
https://ibb.co/VmNGjCM
Bok curke, da pokušam ponovno..
Kuhala sam ručak i otisla na wc, imala roskasti iscjedak i krenuli trudovi, zavrsila kuhanje, ručala, spremila se i oko 3 došli u bolnicu. Tu već krenuli ozbiljni trudovi na 3 minute, dali mi klistir i u boks. Za pola sata bila otvorena 7cm pa mi prokinula vodenjak. I u 18.28 sam rodila. Bilo je jakoooo bolno i brzo, moram priznati da mi lakši bio prvi porod sa dripom nego ovaj sa prirodnim trudovima.
Usred poroda je cura iz drugog boksa rekla da joj muž u samoizolaciji pa je nastala panika jer su se oni svi isli oblaciti, došli joj uzeti bris, poslije su morali dezinficirati rađaonu… ka kaos… mislim da je mene to dovelo do napadaja panike jer sam se pocela trest, znojit i plakat da neću moć. Sve u svemu, bas mi je loše to sve ispalo. Jučer sam imala i temperaturu valjda od stresa…
Ogrtač vam netreba, ponesite hrane jer je užas, jucer dinstano zelje za ručak, navečer varivo zelje, cvjetača, grašak, krumpir. Nije to loše ali nije za dojilje. Iva stalno plače i napinje se pa mislim da je sigurno i to pomoglo a pojela sam samo krumpir i možda žlicu ostatka variva.
Cestitam!Steta zbog tako nezgodne situacije i stresa.Bude uskoro sreca prevladala uz druzenje sa bebicom🤗🎉💐
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Drage zene, citam vas svaki dan (i noc kad se probudim) ali preko moba mi nesto ne ide log in nego samo ovako svako par dana preko laptopa.
Cestitam svim mamama koje su rodile!!! u ovim okolnostima najbitnije da je sve dobro proslo, i da sto prije dodjete kuci!
Inace, ima li ijedna trudnica iz Splita, zna li itko kako je u nasem rodilistu situacija? meni je termin 4.5. ali mislim da bi moglo biti i malo prije. na zadnjem pregledu jos uvijek je bio na zadak (35 tjedan sam, ali zapravo je vec jako dugo na zadak) pa me strah carskog reza (prvog sam rodila prirodno). ima li koja mama rijec utjehe da se beba stigne jos okrenuti?
hej sinjorina, probaj proguglat vjezbe kojima bi mogla okrenuti bebu u pravilan polozaj
Tnx My baby i Mickey😀 prstenovi mi malo znace jer uopce ne mogu pronaci te male plisane igracke koje je imala kao beba, ni zvecke, ni one sta sviraju, nista...
hej sinjorina, probaj proguglat vjezbe kojima bi mogla okrenuti bebu u pravilan polozaj
gledala sam ali sam na mirovanju pa nista od toga.
gledala sam ali sam na mirovanju pa nista od toga.
probaj jos guglati sto mozes iz kreveta, naletila sam bas neki dan na neke sheme tipa lezis u krevet 10 min na lijevom boku, pa na ledjima 10 min i tak ponavljas, vrijedi probat.
Sortiraj odgovore
Najstariji