Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Ožujak 2020. 11:38

Jahanara

Jel se kojoj dogadja da joj kao fali zraka? Ne znam kako objasnit, al povremeno imam neki pritisak u prsima i kao da ne mogu duboko udahnuti tj udahnem al i dalje taj osjecaj.

Meni je znalo bit tako,vjerojatno beba pritisce..

sirenita
    09. Ožujak 2020. 11:41

Maja 3

sirenita

Pozdrav, na koji br. ili se na mail naručuje u Karlovcu (Švarča) u TA?

Uopce neznam..ja kad sam isla tamo..nije se narucivalo..nego dodjes i cekas. Jedino znam da su pregledi sad na 1 katu a ne dolje vise.

To je ono gore novouređeno? 
    Da, spomenuo mi je moj gin da se prije nije naručivalo, ali da su sada uveli naručivanje 🤔

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maja 3
    09. Ožujak 2020. 11:42

MickeyMouse

Jahanara meni se to desi kad mi se srce uzlupa i kao da preskoči, i onda moram bas duboko udahnuti da dođem sebi.
    Maja i meni se čini da neću do tada izgurati. Bitno mi je još dva tjedna a onda može bilo kada 😄 zadnji pregled sam bila uloziva do unutarnjeg ušća, sad idem u srijedu pa me bas zanima kak je sad.

Hahaha..ja zbetonirana skroz! Na zadnjem pregledu! Vidjet cemo sad u cetvrtak sto ce bit. S malim sam preskocila TA,jos sam trebala 1 pregled kod ginekologice obavit..a rodila dan prije tog. Ja kad bi se mene pitalo..rodila bi na 1 april..hahhaha

Boa35
    09. Ožujak 2020. 11:43

Evo sve obavila. 
    Nakon pregleda išla na uzv i odem na wc, a sukrvica na dnevnom..toliko o tome da je bila nježnija danas! 😡
    Inače otvorena sam za jedan prst, uzv ok, mala procijenjena na 3100g, ctg uredan, ali toliko bude uspavana na tom ctgu da mi sestra mora svako malo tresti trbuh..a inače skače ko luda.. baš je mustra mala! 
    Maja3 🤞 da malecka brzo ozdravi! 

MickeyMouse
    09. Ožujak 2020. 11:48

Haha bilo bi fora na prvi april 😄
    Karla, a da kak je netko rekao, vjerojatno im je cilj razmrdat i da se pokrene nešto 🤷🏼‍♀️  Pa su onda nježni ko sjekire. 
    Ja sam prije svakog ctg a pojela kinder bueno i onu cedevitu to go i uvijek je bila aktivna. Ali da bilo je žena kojima su tresli trbuh. 

Maja 3
    09. Ožujak 2020. 11:51

sirenita

Maja 3

sirenita

Uopce neznam..ja kad sam isla tamo..nije se narucivalo..nego dodjes i cekas. Jedino znam da su pregledi sad na 1 katu a ne dolje vise.

Da, spomenuo mi je moj gin da se prije nije naručivalo, ali da su sada uveli naručivanje 🤔

Da. Nazovi na info pa ce ti dat br sigurno

sirenita
    09. Ožujak 2020. 11:52

Maja 3

sirenita

Maja 3

sirenita

Da. Nazovi na info pa ce ti dat br sigurno

Hvala..  🙂

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

My baby
    09. Ožujak 2020. 12:01

Jahanara jesi vadila hormone stitnjace? Meni je bilo tako no ne od bebe...

Vaki
    09. Ožujak 2020. 12:02

Jahanara, meni je tako već duže vrijeme. Nisam znala da je to zato što imam puno plodne vode (na gornjoj granici). Čim malo nešto radim ili duže stojim, ostajem bez daha. Mada govore da je u zadnjim tjednima to normalno stanje...
    Baš sam dušu isplakala kad sam čitala o plodnoj vodi... Nadam se da moj malecki nema nikakvih problema... Moram prestati čitati što kaže dr. Google. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    09. Ožujak 2020. 12:03

meddleO407

Jutro cure…evo ja sam se smjestila u bolnici, u sobi sam zasad sama a inače su dva kreveta, vidjet ćemo hoću li dobiti društvo…izvadili su mi krv, dala sam mokraću, napravili ekg, valjda još treba doći anesteziolog, baš ispisujem nekakav upitnik za anesteziju..radili su mi i ctg i on očitava trudove, kaže sestra pa to su skoro kao za poroda mene ništa ne boli, sami malo možda zateže. Vidjet ćemo hoće li se vragolanka strpiti do sutra! Držite mi fige da sve prodje ok!

💪🤞 sretno 👼🎉🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.