Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    09. Ožujak 2020. 12:03

My baby

Jahanara jesi vadila hormone stitnjace? Meni je bilo tako no ne od bebe…

Vidiš, to sam zaboravila... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    09. Ožujak 2020. 12:05

Karla89

Evo sve obavila.
    Nakon pregleda išla na uzv i odem na wc, a sukrvica na dnevnom..toliko o tome da je bila nježnija danas! 😡
    Inače otvorena sam za jedan prst, uzv ok, mala procijenjena na 3100g, ctg uredan, ali toliko bude uspavana na tom ctgu da mi sestra mora svako malo tresti trbuh..a inače skače ko luda.. baš je mustra mala!
    Maja3 🤞 da malecka brzo ozdravi!

Karla ima kod tebe trudova ? Jel ocitava kaj? 
    Bas me zanima kakvo je stanje kod mene, ja idem u srijedu 🙈 

Jahanara
    09. Ožujak 2020. 12:13

My baby vadila sam hormone na pocetku skroz, bili su ok. Poslije me nije slao.
    .
    Vaki e bas mi se to dogadja kad stojim, cim legnem malo je bolje.  Za plodnu vodu mi nikad nista posebno nije komentirao osim da je ima dovoljno.
    .
    Ne znam sta da mislim. Ako se ne smiri, zvat cu ga pa cu vidjeti sto ce reci.
    .
    Karla prije ctg nesto slatko pojedi.

Jahanara
    09. Ožujak 2020. 12:15

Sirenita izvjestavaj o TA sve kad krenes.😉

My baby
    09. Ožujak 2020. 12:23

Meni je bilo ok,pa onda nije,pa je,pa nije 😂.I mogu reci kad sam dobila terapiju fakat sam vidjela da s tim ima veze.prije je i meni bilo dok stojim nestane mi zraka,lupa srce,uzasan osjecaj.sad se normalno penjem po stepenicama ok tesko mi je no nemam vise tog nestajanja zraka ni ludih aritmija.

09. Ožujak 2020. 12:48

Karla mene je i sestra pitala kad sam isla na ctg jesam li jela, jer im se tad aktivnost poveca pa je bolje jesti prije, jos ja dok sam dosla na red pojela i torticu cokoladnu 😁
    Jahanara a kakvi ti je tlak i da li su ti pocele noge oticati, zna se to i od zadrzavanje vode događati, ali najcese bebac nesto pritisce, ali svakako reci gin da zna.
    Meddleo pa bome svaka cast kad te ne boli a kazes trudovi pred porod.

• meddleO407
    09. Ožujak 2020. 12:57

Evo izvještaja iz bolnice: bio je anesteziolog i kao da se čudio zašto ne želim spinalnu. Jel to toliko glupo? Stvarno sam paničarka i ne želim bit budna. Koliko god bi bilo lijepo odmah vidjet bebu jednostavno ne želim bit pri svijesti🤪
    Dobila sam sad ručak, mogu vam reći da je obilan. Pun tanjur safta i restanog krumpira, juha, dvije šnite kruha i zdjelica "salate" tj kuhane mrkve na kockice, čudno ali ok. Ukusno je i zasitno, a ja sam još od doručka sita tak da sam uspjela pol toga pojest. Navečer su isto rekli da smijem, samo ne kruh i ne piti poslije ponoći...sad malo ubit oko 😁
    Sretno na pregledima!

Jahanara
    09. Ožujak 2020. 13:05

Mellorine znas da sam i pomislila na tlak.  Inace imam nizak tlak, 100/60, 110/70 maksimalno. Al svaki put kad dodjem kod ginekologa moj tlak skoci na 130/80. I to me bas zabrinulo. Al on kaze ako kod kuce imam normalan da mi ovo bude zato sto se preplasim. A svaki put mene strah prije pregleda, srce lupa. Uzet cu danas tlakomjer od svojih pa cu pratiti. Ne oticem, ni ruke ni noge. 
    .
    Meddleo znas li u koliko sati ides na carski?

sirenita
    09. Ožujak 2020. 13:25

Jahanara

Sirenita izvjestavaj o TA sve kad krenes.😉

Još imam jedan pregled kod svog gin sa 35+5, a nakon toga TA. Ne zna koliko ću cekati prvi pregled u TA, ali javljam 😊😊

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

09. Ožujak 2020. 13:31

Jahanara

Mellorine znas da sam i pomislila na tlak. Inace imam nizak tlak, 100/60, 110/70 maksimalno. Al svaki put kad dodjem kod ginekologa moj tlak skoci na 130/80. I to me bas zabrinulo. Al on kaze ako kod kuce imam normalan da mi ovo bude zato sto se preplasim. A svaki put mene strah prije pregleda, srce lupa. Uzet cu danas tlakomjer od svojih pa cu pratiti. Ne oticem, ni ruke ni noge.
    .
    Meddleoznas li u koliko sati ides na carski?

Ma da to se onda tamo malo prepadnes, bitno da je kod kuce dobar. Meni je dosad bio isto stalno tako niski, tek zadnjih nekoliko dana zna biti tako 130/90 ali je gin rekla da je to super sad za zadnje tjedne, cak dok sam bila na ctgu mi je sestra izmjerila dok sam lezala i bio je 115/70. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.