Jutro cure…evo ja sam se smjestila u bolnici, u sobi sam zasad sama a inače su dva kreveta, vidjet ćemo hoću li dobiti društvo…izvadili su mi krv, dala sam mokraću, napravili ekg, valjda još treba doći anesteziolog, baš ispisujem nekakav upitnik za anesteziju..radili su mi i ctg i on očitava trudove, kaže sestra pa to su skoro kao za poroda mene ništa ne boli, sami malo možda zateže. Vidjet ćemo hoće li se vragolanka strpiti do sutra! Držite mi fige da sve prodje ok!
Sretno! Drzi se! Jos malo pa se mazite!
Jutro cure!
Karla sretno na pregledu, 🤞🏼 da ovaj put bude nježniji.
I moja je jučer imala party, sve me već boljelo koliko se rastezala.
Meni je mala bolesna, povraća od jutros ali nema temperaturu, nemam pojma sto joj je :(
Nadam se da ce misica brzo ozdravit! Vjerojatno je samo crijevna virozica kakva. Moji su nakon mj dana krenuli u vrtic..i evo vec nakon 5 dana opet kasljucaju. Najradje bi ih doma ostavila dok rodim,al opet mi glupo placat 1000 i nesto kuna a da su oni doma. Evo za 2 mj za jednog placam 580 kn a za drugog 530..a bili mali 3 dana u vrticu..a mala 4 dana...uzas!
Mickey,mi imamo isto dana na tickeru do kraja...a tebi kaze 34+5,a meni 35+0.
Meddle stisni noge da izdrži do sutra 😊 držim fige da sve dobro prođe.
Tak je meni na prvom porodu u 23:50 rekla babica da stisnem noge malo da se rodi iza ponoci jer je ljepši datum 🤦🏼♀️
Hvala curke! Da, vjerojatno viroza plus rastu joj sve 4 trojke odjednom. Samo bi se nosila, a ja spadam s nogu kad je nosim.
Ona ne ide u vrtic, muž je bio na porodiljnom a inače on radi na našem opgu pa se kombiniramo s čuvanjem. Planiram je dati kad bude imala 3 godine. Ali da, to je koma s tim cijenama i vrtićima i totalnom nefleksibilnosti, em plaćaš kad je bolesno, em kad najavis izostanak jer se mjesto “čuva”...
Maja da, mi se pratimo 😄 meni je 15.4 termin, tebi isto tako nekako?
Pozdrav, na koji br. ili se na mail naručuje u Karlovcu (Švarča) u TA?
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jel se kojoj dogadja da joj kao fali zraka? Ne znam kako objasnit, al povremeno imam neki pritisak u prsima i kao da ne mogu duboko udahnuti tj udahnem al i dalje taj osjecaj.
Maja da, mi se pratimo 😄 meni je 15.4 termin, tebi isto tako nekako?
Meni je isto 15.4,al nekako mislim da ja necu dogurat do tad..mozda se varam.
Pozdrav, na koji br. ili se na mail naručuje u Karlovcu (Švarča) u TA?
Uopce neznam..ja kad sam isla tamo..nije se narucivalo..nego dodjes i cekas. Jedino znam da su pregledi sad na 1 katu a ne dolje vise.
Jahanara meni se to desi kad mi se srce uzlupa i kao da preskoči, i onda moram bas duboko udahnuti da dođem sebi.
Maja i meni se čini da neću do tada izgurati. Bitno mi je još dva tjedna a onda može bilo kada 😄 zadnji pregled sam bila uloziva do unutarnjeg ušća, sad idem u srijedu pa me bas zanima kak je sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji