Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2020. 07:22

Jutro cure.
    Meni noc pola super se naspavala, pola pocela boluckanja i zatezanja, vec sam pomislila eto pocinje polako. To sigurno sad moraju biti bh kontrakcije, nemoze biti ni da beba stalno zateze premda je sinoc bas aktivna bila i evo jutros vec pocinje. Neznam uopce sto da mislim jel se to priblizava ili ce mi duze tako trajati. Pocele mi i noge oticati.
    Probajte koristiti manje crtica, brojeva, tockica pa ce vam lakse pustiti post.

09. Ožujak 2020. 07:24

Meddleo nadam se da si se naspavala i sretno danas, a sutra se vec mazis za svojim smotuljkom 😍

Fever
    09. Ožujak 2020. 07:31

Meddleo sretno🥳💕

It’s a baby boy💙

Boa35
    09. Ožujak 2020. 08:02

Jutro cure! 
    Evo mene već u TA 🙂 ali mi je muka kad se sjetim pregleda zadnji put, pa baš i nisam opuštena! 😡
    Meni isto forum nije još štekao.. 
    Meddleo sretno! 🤗
    Vidim i vaše su bebe bile sinoć aktivne.. moja svaki večer nakon tuširanja ima party u trbuhu 🥰
    .
    Evo za one koje planiraju roditi u Vinogradskoj: 
    https://ibb.co/s2FnNT7

sagi
    09. Ožujak 2020. 08:11

Jutro. 
    I moja bebač je jučer bio posebno aktivan. Al ja sam bila neš uznemirena pa možda i zato. Osjeća mali 🙂
    Karla nadam se d aće ovaj put biti nježniji 🤞

• monalisa
    09. Ožujak 2020. 09:04

Dobro jutro svima, nema me par dana a ono novosti do neba hehe, otvorim staru temu vidim niko nist ne komentira, a ono otvorena nova tema i odmah 12 stranica za procitati 😅 ugl zene drage sretan vam dan zena sa malim zakasnjenjem 🌹🌹

MickeyMouse
    09. Ožujak 2020. 09:53

Jutro cure! 
    Karla sretno na pregledu, 🤞🏼 da ovaj put bude nježniji. 
    I moja je jučer imala party, sve me već boljelo koliko se rastezala.
    Meni je mala bolesna, povraća od jutros ali nema temperaturu, nemam pojma sto joj je :( 

• meddleO407
    09. Ožujak 2020. 10:00

Jutro cure...evo ja sam se smjestila u bolnici, u sobi sam zasad sama a inače su dva kreveta, vidjet ćemo hoću li dobiti društvo...izvadili su mi krv, dala sam mokraću, napravili ekg, valjda još treba doći anesteziolog, baš ispisujem nekakav upitnik za anesteziju..radili su mi i ctg i on očitava trudove, kaže sestra pa to su skoro kao za porod a mene ništa ne boli, sami malo možda zateže. Vidjet ćemo hoće li se vragolanka strpiti do sutra! Držite mi fige da sve prodje ok!

Jahanara
    09. Ožujak 2020. 10:13

Meddleo sretno!😘
    .
    Izgleda da su jucer i nocas sve bebe bile aktivne. Mene je bolilo koliko me je udarao😅
    .
    Mickey drzite se! Sigurno neka viroza. Moja kad god je povracala nikad nije imala temperaturu. Ako bi dobila, to bi bilo tek nakon sto povracanje prodje.

Vaki
    09. Ožujak 2020. 10:39

Karla, meni je sukrvica trajala od petka do danas. Mislim da ću ih pitati jel baš nužno da me u petak ponovo pregledavaju vaginalno. Radije bih samo CTG i ultrazvuk.
    MeddLeo407, sretno!
    Mickey, vjerojatno je neka viroza kao što kaže Jahanara. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.