Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    23. Ožujak 2020. 13:17

MickeyMouse

Sirenita sad sam tek skužila da i ti imas termin 15.4 kao Maja i ja 😄
    Maybaby lijepa je torba.
    Mybaby bas teška situacija, bolje da su sada na sigurnom, doći će nadam se uskoro bolja vremena.
    Fever ma tako je, ove zabrane su za neodgovorne ljude koji još uvijek nisu shvatili opasnosti i posljedice, mislim da mi nemamo razloga za brigu - do bolnica i pregleda svakako moramo doći.
    Daisy drago mi je da je pregled dobro prošao, sada opet na odmaranje, pa da dođeš sebi.

Daa, da, i ja sam s vama 🤗🤭😘 
    Evo o ove objave i propusnice 🙄 https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20o%20zabrani%20napu%C5%A1tanja%20prebivali%C5%A1ta....pdf

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sagi
    23. Ožujak 2020. 13:46

happyivy

sagi

Ne mogu se sjetiti koja je rekla da je zvala Epruvetu za vađenje krvi? Kak je to prošlo?
    Ja sam ih naručila sad u srijedu, ali nemaju opciju da dostave nalaz 😕 ne kužim kak Petrovoj nije lakše poslat mailom il poštom nalaze, pogotovo sad.

Meni su bili proslu srijedu i izvrsne su. Ja danas idem u petrovu po nalaz, zvala sam al me frajer fino odkanto i reko nalazi se i dalje dizu osobno. Posto mi nema tko otic idem ja u punoj spremi s rukavicama jednokratnim i maskicom koju sam sama sasila za sebe i muza 7 komada i cim dodem doma ave cu bacit u pranje

Hvala ti, i mislila sam da si ti, ali nisam bila sigurna.
    I ja sam ih danas zvala, fakat ne kužim kak im nije jednostavnije poslat na mail il doktoru, pogotovo sad, pa i sebe izlažu opasnosti 🙄
    Meni bi isto trebale doć u srijedu, ali mislim čak da ću otkazat i otić u Synlab vadit privatno kad ću ionako morat u Petrovu, a to mi je bliže i šalju nalaze mailom.
    A pregled imam u četvrtak kod svojeg ginek. 

mom3
    23. Ožujak 2020. 13:54

sirenita

MickeyMouse

Maybaby lijepa je torba.
    Mybaby bas teška situacija, bolje da su sada na sigurnom, doći će nadam se uskoro bolja vremena.
    Fever ma tako je, ove zabrane su za neodgovorne ljude koji još uvijek nisu shvatili opasnosti i posljedice, mislim da mi nemamo razloga za brigu - do bolnica i pregleda svakako moramo doći.
    Daisy drago mi je da je pregled dobro prošao, sada opet na odmaranje, pa da dođeš sebi.

Evo o ove objave i propusnice 🙄https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20o%20zabrani%20napu%C5%A1tanja%20prebivali%C5%A1ta....pdf

sirenita jel se treba prvo nazvati TA na Švarči i naručiti ili se samo dođe kao prije? Ako treba zvati, imaš li možda broj jer ih je tamo na stranici bolnice više, pa ne znam koji je pravi.

I kako se sad ta objava odnosi na nas tj. ne kužim u koju točku mi spadamo, te kome se trebamo obratiti da dobijemo propusnicu??

sirenita
    23. Ožujak 2020. 14:21

mmammaa

sirenita

MickeyMouse

Maybaby lijepa je torba.

Evo o ove objave i propusnice 🙄https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20o%20zabrani%20napu%C5%A1tanja%20prebivali%C5%A1ta....pdf
    sirenita jel se treba prvo nazvati TA na Švarči i naručiti ili se samo dođe kao prije? Ako treba zvati, imaš li možda broj jer ih je tamo na stranici bolnice više, pa ne znam koji je pravi.

I kako se sad ta objava odnosi na nas tj. ne kužim u koju točku mi spadamo, te kome se trebamo obratiti da dobijemo propusnicu??

Da, treba se telefonski naručiti: 047 608 451. Sada se dolazi preko hitne do njih, ne puštaju na ulaz1. 

A sto se propusnice tice, koliko vidim - ne spadamo trenutno u nijednu točku (jedino ako krene porod, onda smo hitni slučaj). A za kontrole očito trebamo propusnicu koju nam daje nas doktor opće prakse 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Boa35
    23. Ožujak 2020. 15:10

Bravo za dobre preglede! 💞
    Mybaby torba je odlična! 
    Imam pitanje za vas s bebicama..jel moguće da od ovih kapi što dajemo malenoj joj je stolica proljevasta, tekuća? Do prije je imala onako normalnu, a sad baš proljevasta zlatno žuta.. 🤷
    I možete mi napisati kako izgleda kad vam se baba probudi..jel je odmah hranite, pa presvlačenje ili obrnuto? 
    Moja kad se probudi u večini slučajeva mora biti odmah hrana jer je inače vriska žešća..pa je presvučem, bude malo budna i onda opet uspavljivanje cicom..uopće ne znam kako da to izbacim, da mi ne zaspi na cici.. moožda dva tri put na dan uspijemo bez cice, al na jedvite jade i to traje onda sat vremena.. patronažna mi rekla da nek je skidam s cice kad vidim da ne vuče aktivno, al što kad je skinem krene vrištati i traži opet 🤦

skoljka
    23. Ožujak 2020. 15:23

Medleo, Karla, Melorine, Tina kako ste cure, kako bebice, jste se navikle. Karla jel Espumisan pomogao? Medleo kako ide dojenje? Melorine jesi se naspavala 😂 ili se jos izdajas i spavas 🤪. Tina se nejavlja od poroda, nemoze biti da je u setnji kao danima pred porod kad se nije javljala 😂🙈.

Moj je opet cendrav kad ne spava, a nocas je odvalio od 1 do 5:30, ja naravno nisam ukljucila alarm jer se budimo svi na svaka 3 sata otprilike, al eto nocas svi uspavani, s tim da svaki put kad se i jesam probudila sam mislila da je potres. Neznam kad bebe pocnu po noci duze spavati, nije mi bilo svejedno sto nije jeo tako dugo, al opet sam pomislila valjda bi se probudio kako se inace i budi, mozda je poceo taj period da jednu turu odspava duze, neznam kako to ide 🤷🏻‍♀️?

Maloprije muz isao do Bipe po pelene sad su 2+1, imam jos pola pakiranja 1, a trebat ce mi je jos ohoho, a mislila sam da je ima dovoljno, sad ima. 2 i trojke u zalihama ali 1 mi bas usfalilo, veli Jaska je pusta( napokon da su ljudi ozbiljno shvatili situaciju) , a pred Konzumom i ostalim prehrambenim ducanima i ljekarnama redovi po dvjesto metara po jedno pustaju unutra. Nije ni cudo da su ljudi danima unazad navalili po ducanima kupovati zalihe da sad nemoraju cekati u redovima. 

Fever
    23. Ožujak 2020. 15:23

Za kontrole imate uputnicu, na kojoj pise datum i kad ste naruceni, uputnica je dovoljna ( ako idete u TA) nece bas sad striktno gledati, niti ce doktori pisati propusnice kao sumanuti :-D znate vec kak to kod nas ide.
    Ja sam narucena na pregled 7.4 dok jos nije bilo sveg ovog s****, imam napisano u trudnickoj kad sam narucena tak da ak mi ne vjeruje moze me otpratit do moje gin😂

It’s a baby boy💙

• Sancy3
    23. Ožujak 2020. 15:25

Cure ja sam danas kupila kapi za grcice sab simplex,kapi za nos aqua maris,i hidrogen za pupak jer vise nemaju nista osim hidrogena...zanima me dal mi treba jos sta za pocetak?strah me da nece bit niceg jer su navalili ko ludi a neznam kolko ce bit opremljeni

skoljka
    23. Ožujak 2020. 15:30

Karla89

Mybaby torba je odlična!
    Imam pitanje za vas s bebicama..jel moguće da od ovih kapi što dajemo malenoj joj je stolica proljevasta, tekuća? Do prije je imala onako normalnu, a sad baš proljevasta zlatno žuta.. 🤷
    I možete mi napisati kako izgleda kad vam se baba probudi..jel je odmah hranite, pa presvlačenje ili obrnuto?
    Moja kad se probudi u večini slučajeva mora biti odmah hrana jer je inače vriska žešća..pa je presvučem, bude malo budna i onda opet uspavljivanje cicom..uopće ne znam kako da to izbacim, da mi ne zaspi na cici.. moožda dva tri put na dan uspijemo bez cice, al na jedvite jade i to traje onda sat vremena.. patronažna mi rekla da nek je skidam s cice kad vidim da ne vuče aktivno, al što kad je skinem krene vrištati i traži opet 🤦

Moze biti da ti je od Espumisana, procistio je. Ovisi i od hrane koju mi jedemo, ja kad jedem jaja osjetim  na njegovoj stolici 🤧.
    Ja svog pustim da se lagano budi to zna dugo trajati bas je uspavanko, ali ako pocne vristati onda ga smirujem, mazim ga, pricam, upalim muziku, duda itd. Prvo ga presvucem, onda sisa, neki put zaspi neki put ne, i do proslog tjedna uvjek sam ga uspavljivala na sisi. Sad se trudim po danu da ne zaspi, pa ga spustim u krevetic i dam mu dudu, neki put zaspi neki put ne. Recimo danas bez sise nije uspio i to jedva i morala sam ga drzati dok je zaspao. Valjd je to i njima od dana do dana. 

Boa35
    23. Ožujak 2020. 15:37

skoljka

Karla89

Mybaby torba je odlična!

Moze biti da ti je od Espumisana, procistio je. Ovisi i od hrane koju mi jedemo, ja kad jedem jaja osjetim na njegovoj stolici 🤧.
    Ja svog pustim da se lagano budi to zna dugo trajati bas je uspavanko, ali ako pocne vristati onda ga smirujem, mazim ga, pricam, upalim muziku, duda itd. Prvo ga presvucem, onda sisa, neki put zaspi neki put ne, i do proslog tjedna uvjek sam ga uspavljivala na sisi. Sad se trudim po danu da ne zaspi, pa ga spustim u krevetic i dam mu dudu, neki put zaspi neki put ne. Recimo danas bez sise nije uspio i to jedva i morala sam ga drzati dok je zaspao. Valjd je to i njima od dana do dana.

A kad ti je krenuo prihvaćati dudu varalicu? 
    Moja povuče par puta i kad skuži da ne ide ništa iz nje pljuje ju i krene histerija 🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.