Karla89 ja sam 2018. tako prijavila svoju kcer. Sve sam popunila preko e-novorođenče, isprintala muzu potvrdu s kojom je isao u maticni (jer on nema osobnu sa čipom kao ja). Tamo je ispunio za tu naknadu sa hzzo-a i uzeo orginal rodni list i domovnicu.
Na e-novorođence ti nudi da oznacis kvacicom ako zelis tu jednokratnu naknadu od hzzo-a, ali je muz to jos potvrdio u maticnom za svaki slucaj.
Onda je isao na hzzo sa otpusnim pismom iz bolnice i ispunio obrazac za porodiljnu naknadu. Tu jos treba kopija tvoje osobne i bankovnog racuna i jos nesto od papira, ne sjecam se.
Onda u gradski ured predao obrazac i papire za jednokratne naknade od grada i zupanije. Kasnije je jos isao i u poreznu da ju stavi na svoju poreznu karticu.
Samo ne znam kako ce to sad ici… preko maila ili sanducica ili poste.. ne znam.
Budes isprobala pa javi nama ostalima koje to isto ceka.
Mislim da se porezna isto može tako prijaviti, javim 🙂
Hvala ti.
Taman me razveselilo da mogu na pregled, kad ono hlada tuš.. Upravo sam procitala da je zabrana međugradskog prometa od danas, a ja sam iz Karlovca tj. okolice, a ginekolog mi u Jaski. Sad sam opet zabrinuta da li ce me pustiti 😭😭😭
Nadam se da ce imati toliko razumijevanja, ipak mi je zadnji pregled. Mozda da ponesem svu dokumentaciju pa im pokazem ako me zaustave? 😨
Od veceras od 12 je zabrana, jel ti danas pregled?
Dan curke...jucerrasnji dan necu komentirati jer je za me ne bio izuzetno tezak i traumatican ner sam tad bila sama s kcerkama na petom katu bez lifta,muz nije bio samnom..Njihove vriske,taj zvuk i sve ostalo ne mogu jos zaboravit,kao ni bjezanje iz stana tada.Nocprije nisam uopce spavala i samo sto sam zakoracila na krevet kod manje kcerke to se desilo...pas mi je prije toga bio citavo vrijeme uznemiran i sad znam i zasto jer je predosjetila cak je i proljev dobila prije toga..sad cim ona skoci i gleda u prozor i ja sam uznemirena.jucer mi je rekla dr privatno da popijem normabel jer mi je mala od sest ujutro do navecer bila ful aktivna i dr je rekla da osjeti moju nervozu i stres.kad sam popila i ona se smirila malo..tek samprije sat odspavala prvi put...djecu sam dala bivsem u Samobor i to mi sad tesko pada jako mi nedostaju al bitnoda su na sigurnom trenutno..bas mi je tesko..ja i muz sami i ti psi tu...uzas
Ne mogu se sjetiti koja je rekla da je zvala Epruvetu za vađenje krvi? Kak je to prošlo?
Ja sam ih naručila sad u srijedu, ali nemaju opciju da dostave nalaz 😕 ne kužim kak Petrovoj nije lakše poslat mailom il poštom nalaze, pogotovo sad.
Meni su bili proslu srijedu i izvrsne su. Ja danas idem u petrovu po nalaz, zvala sam al me frajer fino odkanto i reko nalazi se i dalje dizu osobno. Posto mi nema tko otic idem ja u punoj spremi s rukavicama jednokratnim i maskicom koju sam sama sasila za sebe i muza 7 komada i cim dodem doma ave cu bacit u pranje
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Moci cete ici na preglede normalno, boze pa narucene smo. Isto tako kao sto ostali mogu po namirnice za starije/ roditelje.
Mi smo dosli sa sela u grad prosli tjedan, nismo ni prijavljeni ovdje, jer zelim biti blizu dr i bolnice, a i moja i suprugova majka rade u firmama sa 200+ zaposlenih i ne zelim se izlagati nicemu.
Ako me zaustave objasniti cu situaciju, privremeno boravimo ovdje dok je ovakva situacija i to je to.
It’s a baby boy💙
I da, suprug radi od doma, ne izlazimo od utorka, otisao on samo jednom po namirnice. Da mi nema balkona mislim da bi prošvikala
It’s a baby boy💙
Taman me razveselilo da mogu na pregled, kad ono hlada tuš.. Upravo sam procitala da je zabrana međugradskog prometa od danas, a ja sam iz Karlovca tj. okolice, a ginekolog mi u Jaski. Sad sam opet zabrinuta da li ce me pustiti 😭😭😭
Nadam se da ce imati toliko razumijevanja, ipak mi je zadnji pregled. Mozda da ponesem svu dokumentaciju pa im pokazem ako me zaustave? 😨
Od veceras od 12 je zabrana, jel ti danas pregled?
Pregled mi je u srijedu..
Pozz cure.. neki dan sam dobila torbu koju sam naručila sa aliexpressa.. torba za kolica.. dosta velika i kvalitetna..malo je smrdila onak na umjetni materijal.. oprala sam je i baš mi se sviđa 😉
url=https://lilypie.com]
hello... danas je bio 1. pregled u TA - autoput Jaska-Karlovac....
Dok sam čekala pregled, mali je pomicao, na ctg se samo jednom..i kasnije u autu naravno da je imao tulum u trbuhu 🙄
Inače sve je kao na zadnjem pregledu, trudova nema, plodna voda ne curi, zatvorena, c.k prohodan za vrsak prsta...termin i dalje 15.4.
Kontrola za tjedan dana 🤗
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sirenita sad sam tek skužila da i ti imas termin 15.4 kao Maja i ja 😄
Maybaby lijepa je torba.
Mybaby bas teška situacija, bolje da su sada na sigurnom, doći će nadam se uskoro bolja vremena.
Fever ma tako je, ove zabrane su za neodgovorne ljude koji još uvijek nisu shvatili opasnosti i posljedice, mislim da mi nemamo razloga za brigu - do bolnica i pregleda svakako moramo doći.
Daisy drago mi je da je pregled dobro prošao, sada opet na odmaranje, pa da dođeš sebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji