Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    25. Lipanj 2018. 13:59

Elena nam je preeedivna. Cestitke 💕💕
    Moja ne kaka 5.dan. Prdi ko velika i ne bih rekla da se muci. Popisa milion pelena. 
    Slabije pisem jer mi je puna kuca i mozak me boli. 
    Kad ostanemo same sam cesce tu sigurno. 

panda102
    25. Lipanj 2018. 14:04

Moja u toku dana iskreno ne spava. Spava onih 10 min kad izvucem sisu. Ili u setnji ili autosjedalici...
    Zato spava navecer. 
    Uspava se na sisi i kad utvrdi stavljam u krevetic. Nekad zaspi sama u kreveticu. Nekad je muz nosa i zaspi. Nije teska jer ne place. Super je 😍😍

yra
    26. Lipanj 2018. 08:47

Drage moje,
    Mi smo još na Pagu. Puše nam bura svaki dan, more je ledeno...orijentiramo se na šetnje i nacicavanje.
    Jučer je imala, pretpostavljam, uranjeni skok u razvoju s 3 mjeseca. Bilo je užasno i za nju i za mene. Cijeli je dan bila nezadovoljna. Doji, plače, pa odspava 15 minuta, pa opet doji, pa plače...
    Mi smo tu na Pagu u apartmanu gdje ima i drugih gostiju i nije mi baš ugodno da mi se beba plače cijeli dan.
    Sad točno kužim mame koje daju bebi adaptirano u takvim situacijama...ne znaju da je to skok u razvoju vec misle da im je beba gladna.
    Nadam se da ce danas biti bolji dan...za obje.
    P.s.jedva cekam da dojdem doma! 😂😂😂

m-mama
    26. Lipanj 2018. 09:03

Yra- ako je i kod nas skok bio onda nije trajao par dana, nego 2 tj. Dajem mu povremeno ad kad mu nudim oba dvije sise a on se ljuti, a nekad prode i dan da nema potrebe jer mu je sisa dovoljna. Ispocetka sam bila jako osjetljiva na to, htjela sam iskljucivo dojiti prva 3 mj,ali neznam koje droge bi mi trebale da od neispavanosti izdrzim. Ako hoces, 1 flasica ad mu sigurno nece naskoditi a tebi se biti mrvicu lakse. Volim dojiti i volim m-mlijeko jer je prirodno, no flasica, dvije, svaki dan, ili svaki drugi nece prekinuti dojenje

26. Lipanj 2018. 09:31

m-mama

Yra- ako je i kod nas skok bio onda nije trajao par dana, nego 2 tj. Dajem mu povremeno ad kad mu nudim oba dvije sise a on se ljuti, a nekad prode i dan da nema potrebe jer mu je sisa dovoljna. Ispocetka sam bila jako osjetljiva na to, htjela sam iskljucivo dojiti prva 3 mj,ali neznam koje droge bi mi trebale da od neispavanosti izdrzim. Ako hoces, 1 flasica ad mu sigurno nece naskoditi a tebi se biti mrvicu lakse. Volim dojiti i volim m-mlijeko jer je prirodno, no flasica, dvije, svaki dan, ili svaki drugi nece prekinuti dojenje

Nece prekinut, al flasica ad svaki dan dok traje skok ti je bas kontraproduktivna jer si beba za vrijeme skoka navlaci mlijeko za nafolazeci period gdje joj treba vise. 
    Nazalost to je jedini nacin, ne moze se proizvodnja drugacije povecat. To je ponuda i potraznja, cim ubacis ad nazalost remezi se prirodna ravnoteza bebe i proizvodnje mlijeka. 
    A yra nasa je iskusnjara po tom pitanju pa mislim da je to samo ideja kod nje bila. 

26. Lipanj 2018. 09:32

Jel vam pocela padat kosa? Kod mene je koma, jos sam osisana na neku pixie frizuru, tako da ima kratkih dlakica, malo duzih, al ima ih po svuda 😥

• Student24
    26. Lipanj 2018. 13:18

meni je u prva dva tromjesjecja ispalo pola kose :D za sada ne pada

panda102
    26. Lipanj 2018. 13:54

Mi vjerovatno imamo taj skok s 3 t. Jer je samo na dojci sretna. A jos mi nije kakala 6.dan mislim si da nije od d3 kapi jer znam da mogu zatvorit. Pa danas joj nisam dala i necu sve dok se ne pokaka. 
    Yra ako nista uzivajte na lijepom zraku. Steta zbog vremena. 
    Sad sam izvukla sisu i dala dudu. Mislim da nije skontala. Samo da nesto pojedem hhahaha
    Gumbek kosa. Jos je normalna. Ispada ali kao prije trudnoce. Nije pocelo to strasno ispadanje. 

Sarita_00
    26. Lipanj 2018. 14:14

Kosa jos nije krenula opadati. Nece mi smetat ako opadne, svakako je ima i previse. 
    Ja sam na mukama po posjeti svekra i svekrve, mislim da cu ispalit na zivce do subote. 
    Puse svima! 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

26. Lipanj 2018. 14:26

I ja imam dosta kose, nije mi frka zbog gustoce, al mi se gade te dlake po svuda. Kad ih nadjem po bebi i tetra peleni dobijem zivcani slom. 
    S malom sam imala duzu kosu, toliko duzu doduse samo da mali repic mogu zavezat i bilo je ok jer bi od pranja do pranja bila svezana i nekako sam imala osjecaj da to sto opada ostane u gumici, tek kad bi raspustila i cesljala bi padale dlake. A sad ih ima po svuda. Fuj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.