Kod nas danas nije bilo većih problema, shvatio je i on da je nedjelja dan odmora 😂😂
Kod nas danas nije bilo većih problema, shvatio je i on da je nedjelja dan odmora 😂😂
😂👍
Nina cestitke na krstenju slatkice 💕💕💕 torti nije falilo 😋 mljac!
Dare kako on lijepo viri 💛 iz kolica. Produ i takvi dani. Moram i ja malo ustrajat na tom uspavljivanju u kreveticu same sebe, zasad samo ruke i sisa.
Nina cestitke na krstenju! Elena je prekrasna u haljinici ❤
Dare kako on viri iz kolica 😍 Puse i njemu! 😘😘
Mi smo danas malo bili na moru 😁 Mama usla u vodu do koljena da joj srce bude na mjestu, a curica spavala kao prava u hladu. A poslije je isla van na veceru. Uci se ona od malih nogu na skitanje 😂
Kod nas uspavljivanje tijekom dana vecinom bude na cici. Navecer joj tata da bocicu, stavi ju u krevetic i sama se uspava kroz kojih 15ak minuta. Neki dan je dobila vrtuljak, pa ju i to uspava.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
istina je ona kad kazu da sto je strah i briga shvatis tek kad postanes mama. Zato ja sad, a beba spokojno spava, radim pokus "sto znaci mokra pelena". U zadnjih par dana manje piski, a ko vrag se bojim dehidracije. Mozda ima veze s time jer smo uzeli vrc s filtrom i sad filtriramo vodu prije kuhanja.
Eleni sve cestitke.. mi se zasad sami uspavamo za noc, tj. gleda u mobile, a preko dana na rukama ali netrebam hodat ili ljuljat.. glavno da je drzim. I u kolicima kad idemo u setnju..
Fala vam svima...😘😘 Student, zasto je filtrirat kad je prokuhavas? S prvim je uvik najteze...😂😂 Prvog sam nosala, uspavljivala, tetosila...srica, nisam ga do kraja razmazila jer je mala razlika, s drugim nisam pola toga radila, a trecdg skinem s cice i u krevetic...😂😂😂😂 sam sve odradi.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
istina je ona kad kazu da sto je strah i briga shvatis tek kad postanes mama. Zato ja sad, a beba spokojno spava, radim pokus "sto znaci mokra pelena". U zadnjih par dana manje piski, a ko vrag se bojim dehidracije. Mozda ima veze s time jer smo uzeli vrc s filtrom i sad filtriramo vodu prije kuhanja.
Zasto se bojis?
Pa nece beba samo tak bez razloga dehidrirat.
Nemoj sebe maltretirat.
Pa moja je kurila danima 39-40, imala crijevnu bljuvala uz proljev pa nikad nihe dehidrirala.
Nije to samo tako, uzivaj s bebicom, a pusti te paranoje
Zasto se bojis?
Nemoj sebe maltretirat.
Pa moja je kurila danima 39-40, imala crijevnu bljuvala uz proljev pa nikad nihe dehidrirala.
Gumbek svaki tvoj post koji procitam mi dode kao dobra pljuska da se saberem, a vjerujem nisam jedina. Hvala zenska 😘
Zasto se bojis?
Nemoj sebe maltretirat.
Hvala gumbek :)
Ko sto dare rekla s prvim je najteze ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji