Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    24. Lipanj 2018. 22:32

Kod nas danas nije bilo većih problema, shvatio je i on da je nedjelja dan odmora 😂😂

Honey
    24. Lipanj 2018. 22:46

m-mama

Kod nas danas nije bilo većih problema, shvatio je i on da je nedjelja dan odmora 😂😂

😂👍

Honey
    24. Lipanj 2018. 22:49

Nina cestitke na krstenju slatkice 💕💕💕 torti nije falilo 😋 mljac! 
    Dare kako on lijepo viri 💛 iz kolica. Produ i takvi dani. Moram i ja malo ustrajat na tom uspavljivanju u kreveticu same sebe, zasad samo ruke i sisa. 

Sarita_00
    24. Lipanj 2018. 23:05

Nina cestitke na krstenju! Elena je prekrasna u haljinici ❤
    Dare kako on viri iz kolica 😍 Puse i njemu! 😘😘
    Mi smo danas malo bili na moru 😁 Mama usla u vodu do koljena da joj srce bude na mjestu, a curica spavala kao prava u hladu. A poslije je isla van na veceru. Uci se ona od malih nogu na skitanje 😂 
    Kod nas uspavljivanje tijekom dana vecinom bude na cici. Navecer joj tata da bocicu, stavi ju u krevetic i sama se uspava kroz kojih 15ak minuta. Neki dan je dobila vrtuljak, pa ju i to uspava. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    25. Lipanj 2018. 06:39

istina je ona kad kazu da sto je strah i briga shvatis tek kad postanes mama. Zato ja sad, a beba spokojno spava, radim pokus "sto znaci mokra pelena". U zadnjih par dana manje piski, a ko vrag se bojim dehidracije. Mozda ima veze s time jer smo uzeli vrc s filtrom i sad filtriramo vodu prije kuhanja.

• ivaanaaa
    25. Lipanj 2018. 08:25

Eleni sve cestitke.. mi se zasad sami uspavamo za noc, tj. gleda u mobile, a preko dana na rukama ali netrebam hodat ili ljuljat.. glavno da je drzim.  I u kolicima kad idemo u setnju..

Dare12
    25. Lipanj 2018. 09:21

Fala vam svima...😘😘 Student, zasto je filtrirat kad je prokuhavas? S prvim je uvik najteze...😂😂 Prvog sam nosala, uspavljivala, tetosila...srica, nisam ga do kraja razmazila jer je mala razlika, s drugim nisam pola toga radila, a trecdg skinem s cice i u krevetic...😂😂😂😂 sam sve odradi. 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

25. Lipanj 2018. 11:10

Student24

istina je ona kad kazu da sto je strah i briga shvatis tek kad postanes mama. Zato ja sad, a beba spokojno spava, radim pokus "sto znaci mokra pelena". U zadnjih par dana manje piski, a ko vrag se bojim dehidracije. Mozda ima veze s time jer smo uzeli vrc s filtrom i sad filtriramo vodu prije kuhanja.

Zasto se bojis? 
    Pa nece beba samo tak bez razloga dehidrirat. 
    Nemoj sebe maltretirat. 
    Pa moja je kurila danima 39-40, imala crijevnu bljuvala uz proljev pa nikad nihe dehidrirala.
    Nije to samo tako, uzivaj s bebicom, a pusti te paranoje

Honey
    25. Lipanj 2018. 11:30

Gumbek

Student24

Zasto se bojis?
    Nemoj sebe maltretirat.
    Pa moja je kurila danima 39-40, imala crijevnu bljuvala uz proljev pa nikad nihe dehidrirala.

Gumbek svaki tvoj post koji procitam mi dode kao dobra pljuska da se saberem, a vjerujem nisam jedina. Hvala zenska 😘 

• Student24
    25. Lipanj 2018. 12:01

Gumbek

Student24

Zasto se bojis?
    Nemoj sebe maltretirat.

Hvala gumbek :) 
    Ko sto dare rekla s prvim je najteze ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.