Mislim nije mi drago da se i vi mucite 😂
Evo i ja se pridruzujem klubu pa da ti bude jos vise drago 🤣
Ma da bas kako si napisala, toliko se fokusiramo na uspavljivanje da zaboravimo na sve drugo. Glupo al kak ja znam rec, ucimo se ucimo i mi 😘
Oo ima nas itekako koje se mucimo sa cjelodnevnim sisanjima i nespavanjem. Ali to ocito tako mora biti i tjesim se da ce proci.
Eto ja bas danas lezim pored Lare, jela je i zaspala, a ja ju ne mogu prestat gledat. Imam na raspolaganju trecinu kreveta, jedna ruka mi je utrnula, s drugom nemam pojma kuda bi, jastuk mi ne stima, leda me bole i trebam deku. S jedne strane me strah pomaknut se da ju ne probudim. S druge strane se ne mogu prestat cudit da me ti mali obrazi, te male rukice mogu u trenutku natjerati da zaboravim da me ljuti sto nece spavati, sto place. I jos uvijek mi nije sasvim jasno da je to malo cudo moje... 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi nemamo problema sa spavanjem i uspavljivanjem, al sam primjetila da o prvom spavanju ovisi ostatak dana. Znaci od budjenja maksimalno sat, sat i pol prodje do prvog spavanja, i onda sve ide svojim ritmom. Uspavljivanje na prvi znak pospanosti, kod nas je to trljanje nosa, od tetru, od mene, rukixama u zadnjih par dana, odmah znam koliko je sati.
Izbjegavam uspavljivanje na rukama, bas zbog tog spustanja.
Ako ga ne uspavam od prve, odustanem na 30 min, onda ponovno probam, u suprotnom smo nervozni i on i ja, gkedam to na nacin kad ja navecer ne mogu zaspat a kao moram jer ujutro rano ustajem isto samo nervozna budem.
Kako uspavljujete bebe, osim na rukama?
Ja svog uglavnom samo ostavim na kaucu ili u krevetu da se sam uspava. Do sada je funkcioniralo bez problema, samo zadnjih dana šteka...
Kako uspavljujete bebe, osim na rukama?
Ja svog uglavnom samo ostavim na kaucu ili u krevetu da se sam uspava. Do sada je funkcioniralo bez problema, samo zadnjih dana šteka…
Ili dojenje, to ga uglavnom onako umiri i bude pospan, pa izvucem cicu dok jos ne spava, stisnem se uz njega i mazim, bolje to funkcionira nego kad zaspi pa izvucem cicu, to ga onda razbudi i valjda iznenadi jer ne zna sta se desilo.
Isto kao i ti ponekad kad vidim da je gotov stavim na krevet i sam zaspi, marama nam je jako dobra uspavanka, zaspi za 30 sekundi i onda ga prebacim na trbuh i uglavnom nastavi spavat. A novi hit je baby gym haha toliko ga hipnotizira jedna od zivotinja da redovito spi unutra
Kako kada, nekad zaspi sam od sebe. Nekad uz sisu, nekad na rukama....
Ja svoju nikad nisam na rukama uspavala, nisam ni probala. Obicno sisa, zaspe, ja izvucem sisu, pa se probudi, onda sve ispocetka 😀
preko dana na rukama. od danas ga ponovno bez problema spustamo s ruku da spava. Ne traje dugo. nocno spavanje se sam. stavimo u krevetic, pomazimo i to je to.
Nina , cestitke na krstenju... procitala sam samo zadnju stranu. Mi smo danas u nacicavanju maratonskom, slabo i spava danas...al necemo se bunit..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji