Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    23. Lipanj 2018. 22:55

Mislim nije mi drago da se i vi mucite 😂

Honey
    23. Lipanj 2018. 22:58

m-mama

Mislim nije mi drago da se i vi mucite 😂

Evo i ja se pridruzujem klubu pa da ti bude jos vise drago 🤣 
    Ma da bas kako si napisala, toliko se fokusiramo na uspavljivanje da zaboravimo na sve drugo. Glupo al kak ja znam rec, ucimo se ucimo i mi 😘 

Sarita_00
    24. Lipanj 2018. 00:13

Oo ima nas itekako koje se mucimo sa cjelodnevnim sisanjima i nespavanjem. Ali to ocito tako mora biti i tjesim se da ce proci. 
    Eto ja bas danas lezim pored Lare, jela je i zaspala, a ja ju ne mogu prestat gledat. Imam na raspolaganju trecinu kreveta, jedna ruka mi je utrnula, s drugom nemam pojma kuda bi, jastuk mi ne stima, leda me bole i trebam deku. S jedne strane me strah pomaknut se da ju ne probudim. S druge strane se ne mogu prestat cudit da me ti mali obrazi, te male rukice mogu u trenutku natjerati da zaboravim da me ljuti sto nece spavati, sto place. I jos uvijek mi nije sasvim jasno da je to malo cudo moje... 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

24. Lipanj 2018. 09:09

Mi nemamo problema sa spavanjem i uspavljivanjem, al sam primjetila da o prvom spavanju ovisi ostatak dana. Znaci od budjenja maksimalno sat, sat i pol prodje do prvog spavanja, i onda sve ide svojim ritmom. Uspavljivanje na prvi znak pospanosti, kod nas je to trljanje nosa, od tetru, od mene, rukixama u zadnjih par dana, odmah znam koliko je sati.
    Izbjegavam uspavljivanje na rukama, bas zbog tog spustanja.
    Ako ga ne uspavam od prve, odustanem na 30 min, onda ponovno probam, u suprotnom smo nervozni i on i ja, gkedam to na nacin kad ja navecer ne mogu zaspat a kao moram jer ujutro rano ustajem isto samo nervozna budem. 

Frajla
    24. Lipanj 2018. 12:18

Kako uspavljujete bebe, osim na rukama?
    Ja svog uglavnom samo ostavim na kaucu ili u krevetu da se sam uspava. Do sada je funkcioniralo bez problema, samo zadnjih dana šteka...

24. Lipanj 2018. 12:48

Frajla

Kako uspavljujete bebe, osim na rukama?
    Ja svog uglavnom samo ostavim na kaucu ili u krevetu da se sam uspava. Do sada je funkcioniralo bez problema, samo zadnjih dana šteka…

Ili dojenje,  to ga uglavnom onako umiri i bude pospan, pa izvucem cicu dok jos ne spava, stisnem se  uz njega i mazim, bolje to funkcionira nego kad zaspi pa izvucem cicu, to ga onda razbudi i valjda iznenadi jer ne zna sta se desilo. 
    Isto kao i ti ponekad kad vidim da je gotov stavim na krevet i sam zaspi, marama nam je jako dobra uspavanka, zaspi za 30 sekundi i onda ga prebacim na trbuh i uglavnom nastavi spavat. A novi hit je baby gym haha toliko ga hipnotizira jedna od zivotinja da redovito spi unutra

m-mama
    24. Lipanj 2018. 15:34

Kako kada, nekad zaspi sam od sebe. Nekad uz sisu, nekad na rukama....

• ita87
    24. Lipanj 2018. 15:52

Ja svoju nikad nisam na rukama uspavala, nisam ni probala. Obicno sisa, zaspe, ja izvucem sisu, pa se probudi, onda sve ispocetka 😀 

• Student24
    24. Lipanj 2018. 17:00

preko dana na rukama. od danas ga ponovno bez problema spustamo s ruku da spava. Ne traje dugo. nocno spavanje se sam. stavimo u krevetic, pomazimo i to je to. 

Dare12
    24. Lipanj 2018. 21:32

Nina , cestitke na krstenju... procitala sam samo zadnju stranu. Mi smo danas u nacicavanju maratonskom, slabo i spava danas...al necemo se bunit..

Imate pozdrave od zasad plavookog..
    Imate pozdrave od zasad plavookog..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.