Oliver nist ne prica. Zove me "ej" 🙈
Zadnjih dana hoda i vice mama, tata, kaka i sl, al nema bas znacenja. Zna reci "aj aj" i to su i pas i macka 😂 i ima neku rijec sto ispusti koja znaci bljak
Sve razumije, pa se ne zabrinjavam oko toga.
Bas mi je drago da je svima dobro na poslu.
I meni je 😎 pogotovo sto moj mali frajer bas voli ici u vrtic. Sto se kućanstva tice to mi je stvarno problem. Dok dodem kuci bude 5, zelim biti s malim, a kad on zaspe vec sam sva umorna i natecena i nist mi se neda. Muz je u smjenama, pa ovisi kako se pogodimo, na kraju vecinu on napravi, a za kuhanje se nekak snalazim. Npr mm je danas popodne, ne mogu ja sad ici ribat kupaonu kad mi je ovaj stalno za petama 😏
Probali smo s teta spremkom, ali nije bilo bas uspjesno, a sad nemam volje ispocetka traziti 🙄
Eh da, za obucu smo pokriveni za iduci broj, pa sad ovisno kad dode na red. Mi uzeli platnene patkice, dobio kozne patikice i jos ima frodo gleznjace. Valjda ce potrajati do cizmica
Iskrica bas to!! Kad ću prepoznati da komentar konstruktivan, a ne neko pametovanje ću razmisliti i prepoznati. Pedijatrica bi se prvo morala malo informirati Da tako mala djeca ne znaju drugacije nego plačom... uh jako me to sve ljuti da su svi pametni za druge. Od sad ignoriram, oglušim se, ne doživljavam pa su se i ti “savjeti” malo smanjili.
Sinoć su ga izboli komarci i sav je u ispikan. “Ajaj pa od čega mu je to? Joj si mu mazala? Joj pa i mene upikne pa mi nije tak jako......” 3, čak 4generacije pod istim krovom više od tjedan dana?? Skidam kapu svima koji tako žive.
Moj malac preraste obuću točno svaka 2 mjeseca. Do sada je imao froddo papučice. Sad one h&m sandalice i frodo papuce veci broj. Ima nike patikice koje su mu sad ok.... pitanje kolko će mu izdržati veličina. Uzela
Bi mu frodo gleznjace, al opet mi je zao ako ce ih nositi 2 mjeseca dati 400 kn..... sad cemo otici po vece papucice i ima patikice za jesen... a kasnije kad stigne hladna jesen cemo potraziti nesto toplije.
Student jel nisu tikki preko neta samo? Kako si uspjela pogoditi model i broj? Ja se vise ne usudim kopovati prije probe
m-mama: uzela preko Martinine maštaonice i bez problema zamijenila za veće. Imam pješke 5 min od posla do njih pa samo prošetam. Sad bih se bez problema odlučila za direktno on line kad znam kakve su mu. Prve sam bez obzira na mjerenje krivo naručila. :D
Kako se vozite? Ja sam nedavno pocela povremeno sjediti naprijed (muz vozi) i skuzila sam da je puno bolji nego kad sjednem iza. Naravno, sve su to kratke voznje po gradu. Kad sam iza stalno nesto hoce, a ovako ga skoro ne čujemo.
Kad je umoran obicno prvo nervozira-trazi da mu dam nesto, pa to baci, onda malo place i tek iza toga zaspe. A danas se vozili 10 min, nesto je prico i najednom ga vise ne cujes, on si fino zaspo.
Da da... kad sam iza ubi me u pojam od stavljanja u as do vožnje. Kad smo mi sami niti se ne čuje... tako da sam provjeravala dal spava
Hahahaha radim od 5.5. i nemam vremena
Samo sam vas htjela malo pozdraviti. Sara je s mm sad kuci do ponedjeljka, pa onda dolazi njegova sestra da je cuva do 2.9.i onda jaslice. Nije jos prohodala tek je prije 2 dana pocela malo da se pusta. Tako je oprezna.
ima 11,4kg i 81cm. Alergija na jaja i soju je prosla HB. Sad jos ima samo na pelene. Odgovaraju joj samo Bambo Natur 4 i Kit &Kin 5. Takav strašan osip dobije čim probamo neke druge. jer su joj Bambo 4 vec male.
Bebice nam nisu vise bebice
Spavanje se sad malo popravilo ali inace ne spavamo hahahahha
To kad se probudi u pola noci, grebe čupa udara-strasno.
Isli smo na more u Spaniju pa onda jos u Bosnu, sve u svemu suuuuper dopust :D
Ok je bila u sjedalici, jer smo letjeli iz Municha a imamo do gore 5 sati voznje. Pa onda jos u Bosnu ahhaha mislim da je naviknula se vozati. :D
U 6.mjesecu smo bili kod Ite na moru. Bila je i Honey
Sad idemo opet hahaha vjerovatno je vec pozalila sto nas je upoznala
Jede sve zivo ahhaha osim lubenice
Panda, naravno da je u sjedalici, nema biti kako drugačije Mislila sam ako svi troje idete jel sjedne netko iza s njom.
Tražimo Oliveru novu sjedalicu, tako odem pogledati malo videa, pa mi izlete i oni crash testovi. I inače sam bila stava da dijete mora biti u sjedalici i nema tu "pa samo di čoška" i sl, al kad čovjek vidi te jadne lutkice kako lete po autu onda počne stezati dijete još više onim remenjem.
Nekidan pita muž do kad će biti u sjedalici, reko do 125 cm, a to će njegovim tempom biti do 5 razreda
Onda on meni počne nabrajati pa kak ovo djete nije u sjedalici, kak ono nije, pa dobijem živčani
sad ispadne da je moje dijete najdeblje, a on svojoj mami uopće nije bucko Ima 12 kg na 77 cm
Super da su prošle alergije. A za pelene jbg, zao mi je, ak ništa imat ćete obje motivaciju za riješiti ih se prije. U najgorem slučaju možeš probati s platnenima
M-mama, ti si nedavno pitala za tv/pjesmice....
Mi gledamo youtube, na moju žalost srpske, hrvatskih nema, a na engleskom nisam našla ništa što mu je zanimljivo osim baby shark. A skužila sam da im više-manje te iste puštaju u vrtiću, samo hrvatske verzije i prek radija (vjerojatno cd). Crtani mu nisu zanimljivi, a one neke hipnotizirajuće s bojama u koje se baš bolji mu ne puštam, nego eto samo pjesmice, pa nije da tak bilji u tv, par mu je zanimljivo, pa par nije i tak. Nije da će on sad sam sjediti pol sata i to gledati.
I naučio je dosta iz toga, tipa malecka mrvica je bio, neznam jel i sjedio i slušali smo bumbara, ima neki stih "neće tu da vršlja bilo tko" i onda bi on odmahivao glavicom, kao ne ne
Kad si sretan (to sam ja uvijek plesala s njim) zna pljeskati, pucketati prstima (tj izgleda kao da novce traži ), potapšati koljena i lupiti nogama o pod.
Ima ona pjesmica "glava, ramena, koljena i stopala", to sam isto s njegovim rukicama pokazivala i tak je naučio di je glava.
Zna pokazati gdje je glava, uho, nos i pišo
Ma ne dopustam nikad ono de samo par metara i necemo je vezati. no no nema toga.
Mnogo je bolja kako smo kupili sjedalicu i nije vise u jajetu.
Moja najviše voli Johnyja jes papa ( vec ga cujem kako pjeva hahahha) i kako mnogo voli plesati onda voli i onu Tata Milion hhahahaa znaci baca se ko luda :D
Sortiraj odgovore
Najstariji