Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    15. Lipanj 2019. 08:16

E to me zanimalo, tnx ☺

Frajla
    15. Lipanj 2019. 09:58

m-mama

Moj nema dudu pa nisam od pomoci 🤷🏻‍♀️

Mi najcesce jedemo zajedno, mislim u isto vrijeme. A sad za hranu kako kad. Ja sam pocela davati i sol i secer pomalo, jer tako i tako to jede i u vrticu. Mislim, gledam da je sto manje, ali sinoc sam mu recimo u palacinku stavila malo linolade, pola zlicice, da osjeti da je malo slatko...juhu i dalje kuham neslanu, pa nama kasnije zacinim. On se toga uglavnom najede, a onda mu iza dam npr par krumpirica koje normalno solim, to mu je vise za zabavu. Pustim ga jesti samog ako hoce, je da bude nered, varivo u nekom trenu odluci jesti rukama i sl, al mora se nekak nauciti
    Moguce he da je alergija na hranu, a mozda je bilo i nekog korova, pa vam je on smetao.
    Mreza za kolica ide samo ako spava, inace ju cupa 🤦🏼‍♀️ 
    Ako mislis na naljepnice za komarce, ja sam probala dvije i zivo sranje, bacanje novaca, komarac ladno sleti na njih 😡 i jos mi se jedne uopce nisu ljepile, tj pale bi nakon 5 min, pogotovo s kolica
    Ima u dm-u chicco neki prijenosni aparatic koji tjera komarce, to nisam probala.
    Ja sam sad nakupovala squito kremu protiv komaraca (dm), cula sam da je ok, ali je malo nezgodno ako treba i za sunce i za komarce. Onda sam uzela jos olival kids sprej i chicco isto neki za djecu. Jedan sam u vrtic odfurala.
    Za poslje uboda moram otici synopen uzeti...pauk ga je ugrizo i sad ima vec skoro tjedan dana to na nozi 😱
    Super za knjigicu. O isto voli listati, ima onu iz dm-a  kao za kupanje, ima neku od tkanine kao sa zivotinjama i ima neku slikovnicu s debljim kartonskim stranicama. To mu dam se se igra, ove obicne slikovnice nedam, jer ako je obicni papir podere. Al dam mu kataloge kad dobijem i stare časopise, pa tamo cupa stranice 🙈 

m-mama
    15. Lipanj 2019. 10:32

Meni je synopen super, odmah namažem poslje uboda i brzo nestane, znaci je ok i za djecu?
    Bebolino isto cupa stranice i onda jede papir pa ga drzim podalje od novina i reklama  

Frajla
    15. Lipanj 2019. 10:48

m-mama

Meni je synopen super, odmah namažem poslje uboda i brzo nestane, znaci je ok i za djecu?
    Bebolino isto cupa stranice i onda jede papir pa ga drzim podalje od novina i reklama

Pa valjda moze, slikala sam taj ugriz sestricni koja je farmaceut i rekla je da mogu mazati synopen ili fenistil 

m-mama
    15. Lipanj 2019. 10:52

Vjerojatno jer je tiny love,super je :)

m-mama
    15. Lipanj 2019. 10:54

A sto cete uzimati za more? Mi smo na bazenu posudili onaj kolut ali mi bas nije bio praktičan jer je široko izmedu njega i vode a on bi lupkao po vodi, a oni tanji su bez gačica... sve koje sam vidjela imaju taj dio debeli

Frajla
    15. Lipanj 2019. 11:04

Za more ga budem probala u fredov kolut. Crveni naravno, kilazom bi mozda i mogao narancasti do tada, ali on je uzi, pa je i manje stabilan. I zadnji put je malo dohvatio do vode, sada ce valjda bolje
    Dole budemo samo pelene-gacice, a za gore mislim da cu mu uzeti onaj kao kupaci dugih ruakava. Naravno da ne mislim u podne biti na palzi, ali i u 4 je jos jako sunce za njihovu tanku kozicu.
    Kada cete opet na more?

m-mama
    15. Lipanj 2019. 11:19

Drugi tjedan, vec se sad psihicki priprema za pakiranje s njim 😂😂 najbolje da ga zakkjucam u kofer 😂😂

Sarita_00
    15. Lipanj 2019. 15:27

Mi jedemo svi u isto vrijeme, a vecinom jedemo isto. Zacinim malo, eto tek toliko, a mi popravljamo u tanjuru. Ako je nesto sto ona bas nikako ne moze, onda joj skuham posebno. Rukama joj ide najlakse, ali polako se sluzi i zlicom i vilicom. Napravi nereda, ali poslije samo ocistim i kraj price.
    Moguc je osip od trave. Sjecam se da sam ja sa nekih 10ak godina dobila plikove po stopalima nakon sto sam hodala bosa po travi. Na kraju se ispostavilo da djetelina pusti neki sok i u kombinaciji sa suncem nastanu plikovi.
    Za komarce ne koristim nista. Ja sam imala par uboda, a ona nijedan. I lani je prosla sa svega par uboda. Doduse, slabo i ima komaraca. Bar zasad. Nek tako i ostane 🤞
    Lara ima osip od znoja. Sva leda, prsa i trbuh su puni tockica od ponedjeljka. Sinoc kaze muz nek stavim baby pudera i bas se jako smanjilo. U ponedjeljak idemo na sistematski i cijepljenje ako sve bude ok.
    Idu joj cetvorke i muku mucimo dok ne zaspi. Gornje su izbile, a donja je sva natecena, pa samo cekam kad ce izbiti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    15. Lipanj 2019. 21:29

I oliveru idu cetvroke. Jedna donja je izbila, onda sam stalno pipala drugu dolje i nikako, pa nikako, a on nervozan, slini... da bi se nakon par dana sjetila gore povjeriti, a ono izaslo vec pola iznad ove 🙈
    Cini mi se da mu sad ide i druga gore, a i dolje je oteceno. Inace, on zube neda gledati, neka da da prstom provjerim, ali onda me uvjek ugrize 😡 zato to ne radim bas cesto
    Veceras ga stavljam u kadicu u skuzim da je bas vruc po tijelu. Izmjerim temp poslje kupanja, a on kuri 38,5 😱 
    Drzite fige da je od zuba. 
    Inace, celo mu uopce nije bilo vruce. Znam da inace kazu da se ne pipa celo, ruke i noge, nego prsa i izmedu lopatica, ali do sada mu je uvjek i lice gorilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani