Opet proljetnice zaspale 💤💤 sad kad sam ga vidjela da sam hoda u sekundi sam pomislila: AJME! 😂 kolko ce ga sad tek trebati nadzirati, ali super je što je puzao pa se zna snaći kad padne, obicno na ruke il guzicu. Sve i dalje po starom, obozava more, radi nered po stanu, doji..malac je staaalno bos, ako bas odemo na igraliste ili je pre vruci pod da hoda bos , kako su vasi malci? .... jel ima kakvih novosti kod vas?
M-mama, koji mali frajer!
Konačno petak 🌈🎉🎊 Moja mrva je svaku večer umorna, zaspi u sekundi, a nikak se ne uspijem organizirati i stavljati ju u krevet ranije od pol 9, 15 do 9, sad kak je ljeto i dulji dani i moj posao onda se s njom družim i idem u grad popodne i onda iza toga dok dođemo doma je već danas bilo 8, i tako svaku večer, baš me zanima do kad bude spavala ujutro. Inače, sad kak joj se vratio apetit, je bome nadoknadila onaj dijetni period i imam osjećaj da se sad u tjedan dana zaokružila, obraščići su joj ko u vjeverice 😄
Moj ide spavati oko 9-10-11 😱mi smo isto dugo vani kad je ugodnije nego u stanu, pa se nam sve pomaklo, dulje spavamo i ne pamtim kad smo otisli ujutro van.... no brzo ce proci ljeto i spvat cemo od 8 do 8.
Super da ponovno papa :) moj neki dan pojede puno, neki samo brljavi, puno pije pa mi je to ok.. neki dan na plazi, tata se sa sinom kupa, a kcer,3-4 godine dode do mora i dere se iz sveg glasa;tata pokenjala sam se!!!!! I sama sam se obrisalaa!!! 😂😂😂😂😂
Mislim da budemo i mi tako slavili te toaletne uspjehe 😄 Kod nas sve dobro, idu dani brzo, uživam s mrvom, postala je pravi nemirni vrtirep 😊
Jel netko šišao bebu? Moja ima tanku bebastu kosicu koja je s prednje strane sad dosta duga, spušta se do očiju. Dal kosa ojača od šišanja?
Mi smo se šišali vec dva puta. Njemu je to ojacalo, al bilo je masinicom na nulu, sto ti naravno neces napraviti curki 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji