Kupace gacice, prvi dan je imao pelenu za kupanje al kako on ne kaka kad smo negdje( tocsam shvatila vikendom ksd bi cijel idan negdje bili pa je kakao tek kad bi se vratili ili drugi dan) ksd izademo iz vode stavim mu pelenu. Ja mu nisam uzimala sa nikakvom zastirom jer isemo tek oko 6-7 ovisi kad se probudi. Ujutro jos bismo isli na plazu jer je pakleno a spava do 7
Ajajjj frajla bas mi je zao, pocelo je znaci skupljanje bolestina. Vjerujem da ti je dosta, i ja sam bila luda svaki mjesec dana. A sta drugo nego… proci ce 😔😔
Kako trudnoce? Jer opce znas da si trudna il zaboravis pored Olivera? 😂
Zaboravim da sam trudna, zaboravim slikati trbuh (zadnji put sam svaki tjedan).... stalno me pece savjest da mi je dugo djete vec sad zanemareno, al kad ne stizem 🙈
Hvala bogu pa je nezahtjevno za sada, stvarno nemam nikakvih tegoba. Osim one klasike da mi je tesko sagnuti se, brze umorim i sl.
Ma to za kupaci mislim jer moj ovaj stvarno rano ide spavati, oko 7 je vecera i kupanjac, u 8 najcesce spava. A glupo mi je ici na plazu samo na 2 sata ujutro obzirom da cemo biti kratko i on se obozava kupati. Iako su one preporuke za ne izlazak na sunce mislim od 10 do 16, meni je jos i u 5 sunce bas jako.
A za kakanje, Oliver kaka uvjek, svugdje i u svakoj pozi. 😆 stojeci, sjedeci, cuceci, ne bira i nist ga ne smeta. Nema jos ni onoga da se "skriva" kako djeca znaju u neki kut ili ispod stola otici, a pogotovo nema toga da icim najavi prije nego pocne tiskati.
Da cijelo ljeto, super je spavNje. Jucer je 2 x po 2 h spavao u kindacu. Bez problema. :) da znam i meni je zao sto smo kratko na plazi obozavam more. Tako brzo prode i onda vec moramo doma da se malac okupa od soli 😔
Da cijelo ljeto, super je spavNje. Jucer je 2 x po 2 h spavao u kindacu. Bez problema. :) da znam i meni je zao sto smo kratko na plazi obozavam more. Tako brzo prode i onda vec moramo doma da se malac okupa od soli 😔
Sorry na upadu,eto ja pokupila od svoje Seke kak je ona sa svojim klincima kad su bili mali pa ću i ja tako, plastičnu bocu vode i kad se mali okupa u moru,isprala ga je tom vodom,koja se na suncu fino zagrijala😁,ili u mali bazenčić i okupa se u toj vodici pa nemorate doma tak brzo😁
Mi odemo na more oko 16 sati i tamo smo do 18. Nekad budemo i duze, ovisi kako nam se da. Ali nama je 5 min do mora, pa ono. I ne perem ju odmah nakon izlaska iz mora. Obrisem ju i onda bude tako dok ne dodemo doma. Mislim da vise nisu toliko mali...
Napokon smo se rijesili temperature nakon 4 dana. Ponasala se ona super, ali samo najednom zakuri, umiri se i moramo u borbu. Uz sve to je kakala hrpu puta, samo sam joj mijenjala pelene... Inace obavlja to u razlicita vremena, u razlicitim pozama, tako da ji ne mogu uhvatit nikad 🤣🤣
Kupa se u kupacim gacicama. Ispocetka sam joj stavljala pelenu za vodu, ali sam odustala. To koliko bude u njima ne napravi nista.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da al onda on kad ga ja presvucam u pelenu hoce jos u more i ondw je svejedno od soli. Ne znam, ja si ostavim ponekad sol i u kosi i na kozi nije mi problem al sam negdje procitala da bebama treba isprati. Mozda pokusamo sa bocom hvala na savjetu :)
Kod soli je problem da isusuje kozu, pa zato nije bas zgodno njih male ostaviti slane duze....
A zivo me zanima i kako i koliko ce ovaj moj moci biti na plazi bez da prcka po vodi.
Epilig nase bolesti-dr ne vidi nista, usi i grlo su ok, pluca cista, nos ne curi. Crp i leukociti su visoki. 10 dana antibiotika 😭 znaci u uto je popio zadnji i sad ispocetka. Pokusali smo i urin dobiti, sat vremena je hodo s onom vrecicom, pustila ga da se igra s vodom, tusirala nogice, topla voda, hladna voda, malo ga krpicom hladila po guzu i stomaku i nije ni kap pustio 🤦🏼♀️ al to je bilo iza pregleda koji je prevristo, pa je valjda ispiskio sve sto je imo
Ajme siroce malo, sta druge reci nego proci ce. Jel ovako ok, il je cendrav umoran?
Danas smo imali prve korakeee!!! Jeeejj. Ponekad se sam pusti da stoji i onda sam ja isla bravoo bravoo a on kad je pao,pao je na guzicu i danas je skupio hrabrosti krenuti do mene. Necu nista forsirati, sam ce se pustiti kad skuhati i osjeti da moze. Iako bi bilo ljepo nesto novog da nam se deni. Dugo je vec puzanje i hodanje uz namjestaj in. 🤣
Iskrica, kako vase papanje?
Frajla, curka natrag ima apetit, dobro papa sada 3 dana, evo sad ovih dana jako voli maslac na kruhu, a borovnice izazivaju ushit i oduševljenje ko ništa do sada ☺️ Držim fige Oliveru za ozdravljenje 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji