Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    24. Lipanj 2019. 20:03

Moje dijete vec spava 😱😱 Prvo sam imala dijete koje nece spavat prije ponoci, onda se unormalila na 22, pa na 21, pa na 20. Ali ovo mi je sok! Al ok, danas je popodne spavala svega sat vremena i vise nije mogla zaspat.
    Kod nas vec 2 dana lagana temperatura i rjeda stolica. Danas je i temperatura otisla gore, a stolica postala jos rjeda. Sigurno smo joj 15 puta promijenili pelenu, ali izgleda ne dovoljno brzo, pa se opet osula i dobila ranice 😔😔 
    S jelom smo kako kad. Evo u zadnja 24 sata je popila 6 bocica po 220 ml. Inace je na 2 do 3. Ostalu hranu nekad hoce, nekad nece. Bas vidim da ju muce cetvorke. Stalno slini, ruke su u ustima, cendrava je i samo bi se nosila.
    Imamo tu i tamo neki korak 😁 Sad vec cesto stoji sama, pa kad ju uhvatim da tako stoji i da nije blizu icega da se uhvati ju dobijem da zakoraci prema meni. Treba joj malo duze da odvaze hoce li ili ne, ali napravi korak 😁 
    Penjanje i spustanje s kreveta nam je kao dobar dan sad vec. Krene jos nekad na glavu, ali u vecini slucajeva lijepo odradi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Iskrica
    25. Lipanj 2019. 05:57

Malci su nam postali pravi vragolani! Moja se zasad još ne penje po kauču, pokušava se popesti na stolić kod kauča i redovito me pogledava dok to radi dal se ljutim, a neki dan se krenula penjati po stepenicama za gornji kat, promrzla sam dok sam ju zatekla na 5.stepenici - dolazi nam aktivni period da ćemo malce morati stalno nadzirati.
    M-mama, mi spadamo k pedijatrici u Vžu - rekla je da nema veze ako dijete u toj dobi ne želi mlijeko, da niti ne treba, a niti za jelo općenito se ne zabrinjava, a za kašalj je preporučila sirup Bisolvon za iskašljavanje pa nek dođem opet za tjedan dana ako se zakomplicira.
    Mi se jučer prvi put vozile na biciklu, sjedalo je straga pa ne vidim curku kaj radi, no kolko sam se uspjela okrenuti sam vidjela da se smije i uživa 😊

m-mama
    25. Lipanj 2019. 20:52

I moj malac zaspao ranije nego inace, hvala bogu nekako se sad sve unormalilo..... jedino mu je žao da smo pola dana u stanu, izademo ujutro od 7-8 do 9, i poslije 5,6. Sat vremena, ako ostanemo dulje onda je preumoran, danas je bilo bas pakleno....nadam se da cemo iduce ljeto i sva poslije biti vise vani kad ce biti veci i manje spavati po danu 

m-mama
    27. Lipanj 2019. 23:01

Kako sam citala postove o fredovom sam bila malo skepticna, ali danas smo isprobali i super je. Malac se tocno nasloni kao sto mora, ooobooozava vodu i pliva sam, bas sam zadovoljna. Na plazi je u stanju sjedit igratisat vremena a doma nema mira 1 min

Iskrica
    27. Lipanj 2019. 23:36

m-mama

Kako sam citala postove o fredovom sam bila malo skepticna, ali danas smo isprobali i super je. Malac se tocno nasloni kao sto mora, ooobooozava vodu i pliva sam, bas sam zadovoljna. Na plazi je u stanju sjedit igratisat vremena a doma nema mira 1 min

Ooo super za igru i plivanje! Morala sam sad googlat fredov jer nisam znala da se to tako zove 😄
    Sad već i meni postaje vruće, inače dobro podnosim toplinu, no vruće je doma nutra, a obukla sam maloj za spavanje bodić kratkih rukava i hlače sa stopalima i mirno spava uz otvorena vrata da joj dolazi zrak iz druge sobe gdje je otvoren prozor. Kak vi oblačite svoje za spavanje kroz noć? 

Iskrica
    27. Lipanj 2019. 23:40

Mojoj je sad nova fora da dubi na glavi u nekakvom joga-položaju i smijulji se pri tome, jako mi je slatka kak ju to zabavlja 🤗💗😁

m-mama
    28. Lipanj 2019. 01:12

Hahaha da i mojem je fora, bas je sladak nikako da ga uhvatim u toj pozi za fotku. Moj je gol 😂😂ja sam skoro gola ,uzasno je vruce uopce nema zraka

Frajla
    28. Lipanj 2019. 08:09

M-mama super da vam pase fredov kolut. Kazu da im je to najbolju polozaj, jer bas mogu plivati, u onom obicnom samo masu nogicama, ali su preuspravni da se igdje mrdnu. U cega ga oblacis za kupanje? Ja planiram ako upiknem kakvo dobro snizenje mozda uzeti onaj kupaci dugih rukava s upf 50 🤔
    Iskrica, kako vase papanje?
    Oliver spava samo u bodiju kratkih rukava ili bez rukava. Sirom otvoren prozor, ali su rolete spustene do zadnjih 20ak cm. Kad idem spavati (oko 10) prebacim mu plahticu ili pamucnu dekicu preko nogu, ali brzo to makne.
    Inace, on je opet bolestan. Luda sam vec. U utorak popio zadnji antibiotik. Znaci samo srijedu i cet je bio u vrticu i to je vrtic poluprazan ovaj tjedan. Jucer popodne je bio tako dobre volje, kad ono predvece temperatura 😭 i opet u ponoc skidala i jutros prije 6. Tako da je osto doma i popodne opet kod doktora 🙄

Frajla
    28. Lipanj 2019. 08:10

Eh da, isto voli dubiti na glavi. I jos ga je moj mudri muz par puta digo za nogicu onak kao stoj na rukama i sad on to pokusava sam 😡

m-mama
    28. Lipanj 2019. 09:04

Kupace gacice, prvi dan je imao pelenu za kupanje al kako on ne kaka kad smo negdje( tocsam shvatila vikendom ksd bi cijel idan negdje bili pa je kakao tek kad bi se vratili ili drugi dan) ksd izademo iz vode stavim mu pelenu.  Ja mu nisam uzimala sa nikakvom zastirom jer isemo tek oko 6-7 ovisi kad se probudi. Ujutro jos bismo isli na plazu jer je pakleno a spava do 7
    Ajajjj frajla bas mi je zao, pocelo je znaci skupljanje bolestina. Vjerujem da ti je dosta, i ja sam bila luda svaki mjesec dana. A sta drugo nego... proci ce 😔😔
    Kako trudnoce? Jer opce znas da si trudna il zaboravis pored Olivera? 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.