Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    26. Svibanj 2019. 02:30

Puno djece reagira odmah nakon cijepiva.znaci cijepljenje i navecer ili drugi dan padaju s s nogu itd  do cijepljenja zdravi , a nskon..... stalno boležljivi. Nitko neće priznsti da je od cijepiva , to su velike borbe protivfarmaceutske industrije koju nije lako dobiti. Ok.... mozda nije od cijepiva... a mozda je? Doktori nikad nece prizati, rijetko kad i priznaju za svoje greske, evo samo primjer nine sa foruma
    Kad joj je mala bila blizu septickom soka oni nju slali doma sta ne zna skidat temperaturu. Kasnije nitko nista nije rekao da su bili u krivu ili ds je bilo propusta. Ne postoji nikakva analiza ds bi se utvrdilo je li uzrok cijeljenje jer je svaki organizam drugaciji.  Gledala sam jedan slucaj kad je beba umrla od cijepljenja. Mama je kasnije govorila da bi svaki put bila bolesna nakon cijepljenja, a oni uopce to nisu povezivali sa cijepljenje...’kasnije kad su izgubili kcer i prevrtjela je film bilo joj je kasno da joj je cijepivo uzrokovalo strasne temperature itd...

• Student24
    28. Svibanj 2019. 10:47

Pozdrav ekipa. 
    Jučer smo potpisali ugovor sa vrtićem. :) Imamo prve samostalne korake, ali samo ako ga uspijemo zavarati. Vrijeme je bljah i mi smo bljah. Izlaze 4-orke i baš je nervozan. Jedna je probila, druge budu :D 

Frajla
    28. Svibanj 2019. 11:02

Student24

Pozdrav ekipa.
    Jučer smo potpisali ugovor sa vrtićem. :) Imamo prve samostalne korake, ali samo ako ga uspijemo zavarati. Vrijeme je bljah i mi smo bljah. Izlaze 4-orke i baš je nervozan. Jedna je probila, druge budu :D

Ugovor s privatnim vrticem?
    I nama su prvi koraci bili samo ako imam mito i to po mogucnosti u obliku hrane 😂
    Isti mu ide cetvroka ili vise njih, nemam pojma, ne da pogledati, nekad uspijem opipati, ali onda me ugrize. Ugl od jedne je jedan kutić izasao. Uopce ne zelim znati kako je kad izlaze trojke (kazu da su najgore), ako su cetvroke ovakve... 😭
    Cak mislim da mu je temperatura 39 bila od zuba. Jer je tipa imao jedno popodne i noc, pa sutra samo noc, pa dan iza nista, pa onda jedan dan samo popodne.... 🙄

• Student24
    28. Svibanj 2019. 12:01

da, da. Potpisali ugovor sa privatnim vrticem. Bas je dobro sastavljen, sve pise. Na sto se mi obvezujemo, na sto oni.
    Mi nemamo turu, ali imamo blago kiselu mekanu stolicu....
     M-mama: bili kod seke i sogora, vozimo se doma i komentiramo koji jako neobican oblak. Ma mora da nekaj gori i onda kasnije procitali u vijestima.

Frajla
    28. Svibanj 2019. 20:59

Student super da ste se uspili tako dogovoriti. Mi nismo, u jednom nisu ni htjeli cuti za takvu opciju (kasnije se nisu ni javili), u drugom su rekli da nema potrebe, da ce nam naci mjesto, samo da se javimo svaki mjesec da znaju da smo jos zainteresirani. Onda sam odmah pocetkom 4 potrcala potpisati ugovor koji vrijedi od 5 mj, za svaki slucaj...
    Oliveru je danas dva put pobjegla kakica na bodi kak je rijetko, iskreno se nadam da je od zuba jer smo svi skupa vec ludi od bolesti i doktora ...
    Ima netko mozda aspirator na baterije?

• Student24
    29. Svibanj 2019. 22:05

ovo je uobicajena praksa vrtica ovog. Mislila sam da se sa svakim potpisuje. Doduse, radim posao u kojem se za sve potpisuje ugovor i placaju penali, pa ono :D kazu muz da cu jednog dana ako odlucimo na lraju ipak graditi svoj dom izluditi te građevinarce svojim ugovorima :D
    Tako je i nama. Danas se smirilo, ali cijeli dan sad tura oko 37,5....

Frajla
    30. Svibanj 2019. 07:35

Ma potpisali smo i mi ugovor, ali tek kada je trebao krenuti, nismo mogli par mjeseci unaprijed
    A ugovori u gredevini, eh da, nazalost nadu oni nacina za snaci se, pa ako i krenes u ovrhu zakljucis da on ima samo tačke na sebi 🤦🏼‍♀️🙈
    Do kad im narastu svi zubi? Nismo ni na pola, a meni je vec dosta toga 🤪

m-mama
    30. Svibanj 2019. 13:26

Kako ste? Jel su sve bebe ozdravile? Ja sam svom nakupovala kratke robe kad je bilo sniženje i sad me uopce strah dal će nositi kako je krenulo 😒 znam da svi kukaju što je kiša,  meni ne smeta tolko sada kolko me brine dal će ljeto biti kišno ili ne , samo mi još fali kupaci i mi spremni za more kako smo i planirali, ja vec zamisljalq kamencice, šlaufiće, kantice, plaža, more, guranje kolica krcata stvarima... sjećam se jedne godine, 2014. Mi se cini, kiša je lijala svaka 3-4 dana. To ljeto smo više bili unutra nego na plaži, al ajd bar smo se okupali po kiši ako ništa drugo 

m-mama
    30. Svibanj 2019. 13:27

Ako nekome treba, ja ću ipak pričekati prve samostalne korake jer tko zna dal će mu noga narasti do tad, dal će bit pakleno il ledeno...

Sarita_00
    01. Lipanj 2019. 13:54

Pozdrav svima 😁
    Sretan rođendan svim bebicama koje su ga već proslavile ❤️❤️ Više nam nisu tako mali, rastu kao gljive 😭😭
    I mi smo proslavili prošli vikend... Cura je postala mala spužva. Upija sve što mi radimo. Radi puno stvari koje je vidjela od nas bez da smo joj ih pokazali. Pogotovo što se jela tiče. Sve češće pije iz čaše ili šalice i to si sama mora držati. Korake još nemamo. Imamo, ali uz namještaj. Užasno je nemirna i ima je na sve strane. Jutros baš vidim da joj je izbio osmi zubić. Trenutno smo u fazi iščekivanja rezultata za vrtić. Jako je velika gužva, malo mjesta, veze rade svoje... Ali ipak se nadamo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.