imali smo nezgodicu di se malo udario. Pojavila se krv - malo je usnica dobila i bilo je krvi oko gornje jedinice. zub se ne klima, nije pomaknut, na usnici se vise nikaj ne vidi. zvala sam zubarku koja je rekla da ako se ponasa normalno, zub se ne klima, nije se pomaknuo ni u jednom smjeru samo se krv preslikala s usnice. Nadam se da zubic nece mijenjat boju…
A misek mali. Nadam se da ce biti sve ok sa zubicem.
Brzo ce on to zaboraviti
Dali dajete sta za zubice?mi muku mucimo od 9 mj ide nam sada 7 zubic mozda i 8 jer joj po dva izbijaju koma...nezeli usta otvoriti pa joj nezelim na silu stavljati nista ali jako se muci...inace nama samo sirup pomaze nuroflex dosta dobar pa probajte mi imamo sve moguce gelove,kuglice nista kao taj sirup.eto mozda jos kojoj bebici pomogne nadam se mislim da ga ima i u Hr...a sto se tice puzanja to lagano prolazimo na nogama je stalno stoji i pomalo ide ali drzi se za sve sto stigne...sjedi cvrsto...a jest da ne govorim jedan period lijepo je jela a sada opet nistaa neznam vise je ni ne silim samo dam ciku i gotovo!
Student nadam se da je sve ok sa zubićem!
Kika ne dajem još ništa, ali mislim da ću morati nešto nabaviti. Čula sam da gelovi samo kratko djeluju pa ne znam koliko to ima smisla. Hvala na savjetu.
Frajla ti mu daješ malo gušće? Ja se njoj još ne usudim jer se zagrcava, a već vidim da će joj trebati cijela vječnost da prožvače.
M-mama užas za čekanje. Možeš li otići negdje drugdje na kontrolu? Ili privatno provjeriti?
Frajla mene isto čeka to s vrtićem. Misliš ga voditi kod tete čuvalice ili da ti dođe doma?
Nama su zubici prosli relativno ok. Mala mrzovovolja 2 dana prije ali nista strasno. Mozda je bila i probava u pitanju. Vjetrovi ju jako muce.
Poceli smo puzati prije tjedan dana i vec puzemo turbo.
Sto dajete kao fingerfood i kad ste poceli? Koliki su komadici?
Student nadam se da je sve ok.
Frajla bas mi je zao za vrtic. Dovoljno je stresna situacija da ga moras ostavljati a sad jos nema ni mjesta. Mozda bude nesto.
M-mama veselim se zbog vaseg napretka. Sjecam se koliko si se brinula. Sad je lijepo cuti dobre vijesti.
Kika, ja sam za zubice davala sirup s paracetamolom kad mi se cinilo da ga boli. Uglavnom je to bilo navecer, 1 ili 2 puta samo preko dana. Inace sam mazala gel, on je zjevao za njega, neznam jel pomago ili mu je samo fin. Ovaj sirup sto pises je ibuprufen, kod nas se bas taj zove nurofen, al ima i drugih marki, to je sve isto, bitan je taj glavni sastojak.
Za papanje ti se cini da uopce ne zeli jesti na zlicicu ili joj se ne svida to sto dobije?
LilyVanily, ja vec neko vrijeme samo malo pognjecim vilicom i tako mu dajem, on voli zvakati, ali nije mu isto pozvakati komadic kuhanog krumpira i tjesteninu. Teta cuvalica ce mi vjerojatno doma dolaziti, obzirom da mi treba samo preko ljeta nadam se naci neku studenticu, ovima sto se time bas bave nije zanimljivo na tako kratko.
Litta, mi smo dosta rano poceli sa kukuruznim smokijem (nije imao ni 7 mjeseci), od lina mi je i dalje najbolji. Davala sam hipp baby stiropore, imamo i neke stiropore s okusom jabuke i manga, ti su mu tvrdi, pa nisam bas sretna. Dam nekad bananu narezanu na komadice, kockice kuhane jabuke ili kruske, komadice kuhane mrkve, komadice kruha.
Uglavnom svega osim smokija zavrsi vise oko njega nego u njemu, a nakon svega ide kompletno presvlacenje i dode mi da ga miniwashem operem 😂
Jel probala koja puffies pelene? Kakve su vam i kakve su im velicine?
Na akciji su u dm-a, pa si mislim mozda uzeti...
Sada koristimo violeta, ok su mo bile mullerove, ali i dalje su mi najbolje bijele pampersice
evo to je taj sirup neznam kako se tocno kod nas zove i mi smo ga koristili samo prije spavanja nama je stvarno pomogao...probali smo sve i svasta ali ovaj sirup nam je odlican inace je i za povisenu temp...
Frajla sto se tice hrane...neznam sta bi mislila prije je ok pojela a sada nezeli i to vec dosta dugo traje..usta ne otvara ali recimo vocne kasice,keksolino to vec ide ne pojede puno ali to ide malo bolje..nesto drugo ju moram loviti da bi koju zlicicu pojela..kada treba jest uvijek je nervozna.Puffies pelene sam dvije probala jos kad je bila mj dana stara i nekako su tanke bile nisu nam bas odgovarale...i od tada koristimo samo pampers zadovoljni smo sa njima...
Kako oblacite bebe za spavanje sa vams u krevetu? Ja uvijrk ugasim radijstor
Sortiraj odgovore
Najstariji