Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    21. Siječanj 2019. 21:38

Ja njezinu hranu nesolim, al ako ona prije jede nego sto se mi svi okupimo za stolom, onda joj dam malo nasih komadica da jedemo u miru haha..njoj je sve dobro stalno bi nesto grickala. Kad vidi da  netko jede samo pocne mljackat i rukom pokazuje daj daj haha..

• Student24
    22. Siječanj 2019. 10:58

ivaanaaa - ni mi ne solimo i ne koristimo uopće začine u njegovoj hrani. Također je veliki izjelica i kad mi idemo jesti, a on uglavnom jede ranije preko tjedna, ajme to je muka. Samo što ne poleti iz hranilice :D u početku smo davali kruh, pa par puta smoki (to je 1. prihvatio kao finger food), a kako smo za vikend uveli naranču desio se klik u glavi, pa mi njemu možemo narezat voće na sitne komadiće i davat mu da papa :D trebalo nam je, priznajem ... 

LilyVanily - od razvijenih slika imamo samo slike sa krštenja, ali baš bi se mogla pozabaviti slijedeći tjedan u večernjim satima sa tim odabirom i probrati i krenuti ih spremati u fotoalbum :D 

Generalno, što se tiče začina, nama je pedijatar reko da sve može u minimalnim količinama, osim vegete, ali mislim da do 1. godine nećemo ih koristiti.
    ugodan dan, proljetnice :D 

• Litta
    22. Siječanj 2019. 14:25

Imamo dva zubica 😍😍😍😍😍
    Cura odlucila da nece napuniti 8mj bez zubica 😁
    I mi imamo tonu slika.. vec dva mjeseca se spremam organizirati ih malo a uvijek nesto drugo imam za raditi i kad uhvatim malo slobodnog vremena onda mi se neda.

• LilyVanily
    22. Siječanj 2019. 14:33

Meni se ona zadnjih dana počela stalno buditi noću, a po danu želi spavati samo na meni. Ne znam što joj je...kao da smo opet na početku. 😣

• ivaanaaa
    23. Siječanj 2019. 16:46

LilyVanily

Meni se ona zadnjih dana počela stalno buditi noću, a po danu želi spavati samo na meni. Ne znam što joj je…kao da smo opet na početku. 😣

i mi smo u slicnoj situaciji..proci ce.. tamo negdje oko trece godine hahaha.. 

m-mama
    23. Siječanj 2019. 19:00

Brzinskini da se pohalimo, 2. Zub raste, vojnički puže, mali je lud 🙈😂 borimo se s stavljanjem pelena uzasnoo! Mislim ds cu opet uzeti jedsn paket pampers pants, pa kad potrosimo taman se smiri, presladsk mi je sa zubicims 

• LilyVanily
    23. Siječanj 2019. 21:49

Ivanaaa a baš 😂
    M-mama i nama je postao izazov staviti pelenu. Trenutno još nekako uspijevam, ali jedva...tko zna šta nas tek čeka 😂

Frajla
    24. Siječanj 2019. 14:35

Litta super za zubice. Se curka puno mucila?
    M-mama bravo za malog puzavca. Vidis kako on fino napreduje i uopce ni malo ne zaostaje za svojim vrsnjacima, a ti se tako sekirala.
    Ah, spavanje, vjecna borba... mi smo prije neka 2 mjeseca imali fazu stalnog budenja, onda je i zavrsio kod nas u krevetu. Nije da se tako manje budio, nego je meni bilo lakse nego stalno ustajati i sjediti uz krevetic. Ali evo prije dva dana prespavao noc (od 22 do 8), inace vec 2 tjedna imamo samo jedno budenje  
    Ja trebam ideje za međuobroke 🤔
    Nemam vise inspiracije. Fingerfood nam jos ne prolazi, osim smokija, jer sto god mu dam on trpa u usta ko da ce mu netko oteti, pa se zagrcava. A kad ga ja hranim nece otvoriti usta dok ne proguta sve.
    Jucer sam mu prvi puta skuhala tjesteninu, nije se zalio, ali treba mu dugo da pojede kad mora zvakati dosta.
    Po pitanju vrtica sam ocajna, kao sto sam rekla tamo gdje sam ga htjela dati nema mjesta. Bili smo u drugom danas, uzas, uzas, kao nema mjesta (na telefon je rekao da ima), a mozda ce biti, ne moze mi reci kada ce znati, ne potpisuju predugovore. Iz razgovora sam jos i skuzila da ako netko odustane prime preko reda ako se javi netko tko moze krenuti ranije 🤬😡
    Pocela sam se raspitivati za teta cuvalicu

• Student24
    24. Siječanj 2019. 15:23

imali smo nezgodicu di se malo udario. Pojavila se krv - malo je usnica dobila i bilo je  krvi oko gornje jedinice. zub se ne klima, nije pomaknut, na usnici se vise nikaj ne vidi. zvala sam zubarku koja je rekla da ako se ponasa normalno, zub se ne klima, nije se pomaknuo ni u jednom smjeru samo se krv preslikala s usnice. Nadam se da zubic nece mijenjat boju...

m-mama
    24. Siječanj 2019. 18:15

Frajla daa, uzass! Ne znam sto mi je bilo u glavi 😂😂 sad sam pametna jel, tolerira mu se tih mj dana sto je prijevremeno roden i to je to. Nama ide i 3. Zubic sad sam primjetila, jako je nemirsn kroz dan, danas smo na par min otisli van u nosiljki jer nisam vise mogla biti u kuci, ostali bi duze ali je opet vjetar poceo. Ljuta sam jako na to naše zdrastvo! Narucili smo se na iducu kontrolu kod oftamologa/ 18.11.2019! Ne znam, nemam rijeci.... prosudite sami! Nissm doktor pa ne znam zasto su liste cekanja tolke, ali da takvu malu bebu ne mogu poguratu negdje to ne razumijem, a govore sto ranije to bolje, a gle sad ranije, skoro godinu dana cekanja na pregled,da nije zalosno bilo bi smjesno. Najbolje da sad odmah narucil na dozivotne preglede pa sam sigurna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.