Iskrica, super za uspavljivanje. Tako je i nama bilo nekad davno dok je bio manji... nadam se da se budemo vratili opet uskoro na samouspavljivanje.
Moj isto voli zvakati, ali kao sto kazes to traje i traje. Ne mogu mu dati da sam jede jabuku i sl jer trpa u usta bez kraja i konca i onda se zagrcava. A dok ga hranim kasicom ne zeli otvoriti usta ako nije sve progutao 😄
Voce i povrce mu samo pognjecim vilicom, pa bude komadica. Rizu jos uvjek miksam jer me strah da ce se zagrcnuti, ali mislim da cu prestati. Cak sam mu mislila ovih dana probati skuhati neko sitnije tijesto
Student, placate rezervaciju ili samo dogovor?
Za Olivera nema mjesta tamo gdje sam ga mislila dati 😭 muz sutra ide pitati i drugi izbor, ako nema ni tamo onda stvarno neznam sta cemo
Sto se motorike tice Oliver se ustaje uz bilo sta, cak i uz zid, bitno samo da se malo pridrzi. Hoda uz namjestaj i to dosta brzo, ako dohvati nesto rukicom moze se i prebaciti do druge stvari, npr kod mojih od dvosjeda do trosjeda. Ne stoji bez drzanja, zna se nekad pustiti, stoji par sekundi, pa zavrsi na guzi. Nekidan se pustio i krenuo padati prema naprijed, ja ga zgrabila za ruku i onda se jadan bas uplasio. Pincentni hvat vjezba, ali onak, nije to bas jos skroz. Sto studnet kaze, hranu malo uhvati, malo promasi, al zato mrvice s poda i mucice od susilice ako mi padnu idu iz prve u usta 🤦🏼♀️
Sjedi savrseno ravnih leda i ne prevrce se vise.
Ja mu cipelice ne oblacim, a i kad bi htjela nemam pojma gdje bi nasla, po mojoj procjeni nosi 16, a to su uglavnom sve za nehodace.
Super su nam termo carapice s gumicama dolje, pa evo moja topla preporuka da si uzmete koji par sad, na proljece neznam hoce ih biti gdje za kupiti
Frajla - super savijet. Sutra idemo u shopping pa cu svakako uzet. Imamo jedne, ali su na knap. Ja planiram uzet pelice, ali one su tanke pa ako krene ranije da imamo. Imamo jedne cipelice (koje nosi na fancy kombinacije) vel.17 i na knap su mu. Jednokratno moramo platit 350kn i to se odbija od 1.mjesecne rate.
Student rezervirali ste mjesto za ljetni period? To i mi trebamo obaviti ovih dana. Ne znam kako je vama, ali meni je trenutno nezamislivo kak cu nju ovak malu morat ostavit nekome i to jos nepoznatom. 😐
Je li itko od vas isao ovih dana u nabavku za bebu????
Ja jesam danas i iskreno LJUTA SAM K'O ZMAJ😤😡.
NAJAVLJUJU POJEFTINJENJE PELENA I HRANE ZA BEBE KAD ONO….TRAS.
PAMPERS KOJE JA KUPUJEM VEC 8 MJ SU SVUGDJE BILE 99.99Kn(VECINOM U DM-U DOSAD KUPOVALA) ,ALI U SVIM TRGOVINAMA BILE PO TOJ CJENI,DANAS DODEM U DM KAD ONO "akcija" taj isti paket po 109 kn. U Sparu JE 108 kn,KAUFLANDU 108 ….A JEDINO U KONZUMU 90 KN.I SECER NA KRAJU KUTIJA APTAMILA 800 G DO SAD SVUGDJE (DM,KAUFLAND,KONZUM)PO 103 KN PLACALA,DANAS JE KUTIJA 109,90 .
I da je po 500 kn,neka je,kupit djetetu moram i hocu ali zasto stalno muljaju i lazu…bljak😕
Nisam kupovala bas od nove.... jedino sam vidila da su nase pampersice 134 u dmu, a bila su prije 150.
Puffies sam vidila sad u kaufland katalogu po 70, nikad ih prije nisam vidila ispod 80.
Al sad kad spominjes, uzela sam par lino kašica u bipi jer je 1+1, 9,50 kn , a sigurna sam da nisu nikada bile preko 10 kn 🤔
Student rezervirali ste mjesto za ljetni period? To i mi trebamo obaviti ovih dana. Ne znam kako je vama, ali meni je trenutno nezamislivo kak cu nju ovak malu morat ostavit nekome i to jos nepoznatom. 😐
Meni je isto nezamislivo da tako dugo bude bez ikog poznatog. Pa to je 9 sati svaki dan 😭
Vec par veceri tesko zaspim jer o tome razmisljam.
A i o tome kako ce jesti (nezna sam), kako ce zaspati (ni to nezna sam), kako ce mu biti dosta 1 spavanje ( sad ima 3)
Jutro,
Student jel ga postavljas u sjedeci polozaj? Moj se isto nezna sam posjesti ali kad ga stavim da sjedne sjedi bez problema, nije da je nestabilan, cak se iz sjedeceg zna na stomak vratiti pa ga ja unazad tjedan dana stavim da sjedi jer se onda bolje igra i bude bas sretan.
Mi smo na 2 spavanja vec mjesec dana- ali unazad 10dana problemi sa nocnim spavanjem, budi se svaka 2sata za sisanje i obavezno kroz noc u jednom periodu sat vremena drami
Ne. Za period od 01.09. Trenutno nemaju mogucnosti primit ga preko ljeta jer su puni, a i to zelimo izbjec. Skombimirat cemo se nekako.
LilyVanily - jučer mi je srce puklo na 100 komadića kad sam ga prijavila za vrtić, a kak ću preživit kad se ja vratim na posao, ne znam. Znam samo da moram.
NINA- mi uzimamo babylove (dm) i smanjena je cijena sa 100 na 90kn za pakiranje od 84komada. Hranu još ove godine nisam kupovala pa ne znam, a kašice toliko rijetko uzimam da ne mogu usporediti cijene.
Frajla - puno je to, ali već sad vidim da sam mu ja dosadna i tako je sretan kad mm dođe s posla ili kad nam netko dođe pa se tješim da mu nikaj nebude falilo, a taman će se i zaželit nas. Hranjenje me ne brine jer ih hrane ako ne znaju sami. MIslim, ne možeš ni očekivati da će se dijete staro 12 mj samo hraniti. Mi smo na dva spavanja iako se on bori da ima jedan... Kako djeca brzo rastu preko noći će on hop hop na dva pa na jedno spavanje.
sema - rijetko i to kad ga stavim malo može biti. mislim da će njegovo tijelo biti spremno da će on se posjesti i ne forsiram, a još ni ne kasni.
Sortiraj odgovore
Najstariji