Imamo 2 kruta obroka, nekad i 3. Ovisi kad se probudi. Jede vise-manje sve, voce joj je draze od povrca, ali pojede i povrce. Neki dan smo uveli jogurt. Nedavno smo probali i jaje. Jako voli jesti sama. Dam joj komadice, pa ih sama grabi rukicama i jede. Svaki put me iznenadi kako precizno hvata i ubacuje u usta. I kako promatra svaki taj komadic.
Opcenito je jako znatizeljno i tvrdoglavo dijete. Mora vidjeti sve sto se dogada oko nje, nema sanse da joj ijedan zvuk promakne. Kad si naumi da ce dohvatiti nesta, ne odustaje. Nedavno se dobrih 10 min prekretala leda-trbuh i obrnuto dok nije dosla na drugi kraj kreveta po igracku. Zasad je na vojnickom puzanju i priprema se za posjedanje. Nakrene se na bok i osloni na podlakticu.
Sad za praznike smo isli u Slavoniju i Bosnu kod mojih i muzevih. Putem je bila predobra. 2 sata bi spavala, 1 bila budna, pa opet. I tamo smo napravili gomilu km, doslovno selili 120 km svakih par dana, a ona je sve to super podnijela.
Sa spavanjem smo malo bolje nego smo bili, a nadam se da ce i ostati tako.
Eto, mislim da je sad gotov moj monolog 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
B9k mame, evo i mene napokon. Zelim vam svima Sretnu 2019.god 😃
Sad čitam kako su vase bebice smanjile broj podoja,a moj bome jos ima oko 5x dnevno i 2 u noci.
S tim da smo uveli 2 kruta obroka, ali on svejedno trazi, vjerujem zbog mazenja.
Kada su vase bebe pocele sjediti? Mi cemo za 3 dana 8mj i jos uvijek ne sjedi, kada ga ja namjestim bude par sekundi i onda se nagne prema naprijed ili se srusi na stranu. Mi jos nemamo ni jedan zubić.
Sad me sve brine vec. 😞
Napokon malo literature za citati 🎉
Brines se zbog sjedenja ili zubića? Mojoj sestricni je prvi zub dosao s 14 mjeseci 😆 sve je to normalno
A za sjedenje - obzirom da se tek nedavno poceo okretati mislim da je to sasvim ocekivano. Treba mu vremena da si ojaca sve potrebne misice da bi mogao sjediti, ja ga nebi forsirala ni posjedala... ali svakako si provjeri s doktorom sto on misli
Nama ide treci zubic, a mozda odmah i cetvrti. Ima jedinice dolje i sad idu dvojke. Neda gledati ni dirati, kad su prvi isli htio je grickati moj prst, a sad neda ni blizu
Kao i kod Sarite, bolestan, balav, slini, mozda je i u skoku, u svakom slucaju luda sam zadnjih dana
Imamo 2 kruta obroka, nekad i 3. Ovisi kad se probudi. Jede vise-manje sve, voce joj je draze od povrca, ali pojede i povrce. Neki dan smo uveli jogurt. Nedavno smo probali i jaje. Jako voli jesti sama. Dam joj komadice, pa ih sama grabi rukicama i jede. Svaki put me iznenadi kako precizno hvata i ubacuje u usta. I kako promatra svaki taj komadic.
….
Super za malu Laritu. Kako je ona dobrica. Jel prica sta? Kazu da su cure pricljivije, moj je tek nekidan poceo baljezgati.
Tako i moj sve mota viditi, zovem ga inspektor 😂
….
Super za malu Laritu. Kako je ona dobrica. Jel prica sta? Kazu da su cure pricljivije, moj je tek nekidan poceo baljezgati.
Tako i moj sve mota viditi, zovem ga inspektor 😂
Ma ta skroz proizvodi neke zvukove. Baba, dada, sad zadnjih dana mama. Ako ne vice to, onda zvuci kao sirena.
Taman sam ju pohvalila kako se popravila, a onda mi je priustila plakanje iz petnih zila od ponoci do 2, a nakon tog plakanje svaki cas. Tek oko 7 je zaspala kako treba i danas je sva nikakva.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo i mene. Mi smo od srijede u bolnici, dan i pol je imao temp između 39 i 39.9, nikako skinuti, uplašila sam se i otišla na pedijatriju i sad čekamo da jedan dan bude bez temp pa da nas puste doma. Ima blagi bronhitis,ali sve u svemu je ok. Jen dan je bio samo koma, nije jeo, puno je spavao i plakao konstantno, baš se vidjelo na njemu ds je jako bolestan. Nije mogao ništa. Sva sreća pa je dobio infuziju, to mu je puno pomoglo. Sad sam već ko doma ovdje 😂 Napokon su mu skinuli i šinu sa ruke pa je malo slobodniji. Još se ne posjeda, sli odiže guzu ponekad. Sad nam je prioritet da ozdravi pa ćemo doma vježbati.ima 2 kruta obroka, ali sad se sve to poremetilo i glavna hrana mu je sisa. Ne mogu zamisliti da bih ga ostavila preko noći samoga ovdje, a ne kao što neki roditelji ostave bebe cijele dane same. :(😢😢😥 zubići nešto malo počinju, ove godine će valjda biti 😂😂 hahah , vozit ću ga u jajetu dolke god stane, ja bi isto rađe u suprotno od smjera vožnje, ovako je tek kad budu već veća djeca.
Mi smo blizu 7.5 i jos nemamo zube pa nas cetkanje ni ne brine neki dan uveli drugi obrok , a podoja u prosjeku 9 u 24 sata. Izadnjih mjesec dana se jako malo udebljao.prije bi islo po kilu mjesecno sad ni trecina.blsgo vama sa prospavanim nocima.nama se noci pokvarile skroz.budenja cesta nekad svako sat vremwna.vrti se samo ledja-trbuh.zna i obrnuto ali nece
pd puzanja ni p.sjedit ga ne stavljam niti cu.sam ce se posjest
Mi smo blizu 7.5 i jos nemamo zube pa nas cetkanje ni ne brineneki dan uveli drugi obrok , a podoja u prosjeku 9 u 24 sata. Izadnjih mjesec dana se jako malo udebljao.prije bi islo po kilu mjesecno sad ni trecina.blsgo vama sa prospavanim nocima.nama se noci pokvarile skroz.budenja cesta nekad svako sat vremwna.vrti se samo ledja-trbuh.zna i obrnuto ali nece
pd puzanja ni p.sjedit ga ne stavljam niti cu.sam ce se posjest
Kod vas je onda skoro isti slucaj kao i kod nas. Zubi nigdje,ne sjedi, okrece se samo leđa-stomak i sisa je zakon 😂
vokak - beba postaje aktivnija, više troši i normalno da je manje dobio. mi smo od 4 do 8 mj dobili ukupno 2 kg - znači 0,5kg/mjesečno :)
NINA -
m-mama - žao nam je što ste u bolnici, ali kako kažu svako zlo za neko dobro. Da brzo ozdravite i još brže ste doma. Vjerojatno sam već pisala, kad se Princ prehladio 1. puta mene je uhvatila takva grozna panika da što ako će morat u bolnicu, a ja neću moći biti s njime jer je na ad-u. Srećom, bio je samo malo zaštopan nosić. Razumijem i drugu stranu priče, tko zna u kakvoj su situaciji roditelji, imaju li više djece... nadam se samo da se neću naći u takvoj situaciji. Mi ćemo isto u jajetu dokle god stane u njega, a nakon toga ćemo vjerojatno sjedalicu koja može u oba smjera. Imamo favorita i zamjenskog favorita :D
Mi smo budni od pola 6. Super zaspi navečer, ali u zadnjih par dana mučimo se sa tim buđenjem oko pola 6. Teško ili uopće ne zaspi... ako zaspi onda se probudi oko 8-9 pa ne želi spavat po danu iako je cendrav i spava mu se jako :D
Mame kojenimate stariju djecu? Jel vam ovo bilo praktično? Meni je preslatko, ali naučila sam se da nije zlato sve što sja i da za djecu sve mora biti praktično i mekano( ps ovo je pamucno)
Naravo, ne zeli ucitati sliku.. Uglavnom tregerice ali ne od trapera tj takozvani dungarees
Sortiraj odgovore
Najstariji