Sarita hvala na cestitci.
mm-ovi: imali smo nekilu fazu s mjesec i pol kad je dodao uz sve svoje hobije jos jedan i tu sam se slomila. bio je prisutan i pomagao i sve, ali sam ja taj njegov dodatan hobij shvatila ko bijeg od nas. Razgovarali smo nekoliko puta i sad je super. super odhendla Princa, jedino mu nekad ne zeli zaspati za nocno spavanje. Vidim da je mmu tesko zbog toga, ali trudi se.
Danas mi je oduzeo 5 god zivota. Izmedju susjeda i nas je strji vocnjak. Vracali se mi od njih, mm nosio Princa i na zadnjem metru se poskliznuo. Samo se spustio na zemlju i odmah podigao, Princ nije ni osjetio kaj se dogodila, ali ja sam briznula u plac...
zbog nesredjenih obiteljskih odnosa jedan deda jos nije vidio Princa. ostali su ok ;)
Usavrsili smo ledja-bok. ledja-trbuh osim onog jednog nemamo. Vec neko vrijeme svijesno se smije. :) poceo je gugutati. Sve u svemu napredujemo :)
Mi isto gugucemo i vicemo na sve zivo i nezivo...slinimo strasno puno i poceli se tu i tamo grleno smijat. Leda bok ide al nemamo jos okret na trbuh.. danas je lezala u gymu i ujak joj je onako naglo dosao i pozdravio a ona je pocela histericno plakat..valjda se prepala..sad ce pocet i ta faza da neda svima bas osmjeh..inace se jako puno smije..kakamo jos uvijek zeleno..voli se kupat jako..
Sto se tice muza, moram svojeg pohvalit, jako je dobar i sve radi, i oko bebe i starijeg klinca i kuce... dode s posla i nije mu tesko nista(stim da radi fizicki posao). I svaku slobodnu minutu odvoji za nas..uglavnom bas uzivamo..
Student bas mi je zao da ti ne ide dojenje ali pokusala si i to sto si se toliko izdajala je veliki uspjeh. Bas sam nedavno citala clanak kako se sad favorizira dojenje i onda se zene koje ne doje prikazuju kao nemajke. To mi bas nije u redu. Nismo mi svi isti ali svi zelimo najbolje svojoj djeci. Nekima jednostavno ne ide koliko god se trudili. Ja sam imala srece da mogu dojiti, ali nije bas islo lako. Bolne i izranjavane bradavice, moj problem je bio s viskom mlijeka, nakon 2mj dobila i mastitis ali evo, jos se drzimo. Onda savjeti sa 100 strana a svatko drukcije kaze. Nemoj se samo osjecati lose zbog toga ☺
Honey vezano za dudu, ako bi joj htjela dati mozda da ih probas vise, druga marka ima drugi oblik. Bas mi jucer prijateljica kaze da su oni ponudili 4 ali 5. je tek bila savrsena 😃 one druge nije htio ni kasnije
Litta -hvala. Prestrasno koliko je zena zeni vuk po pitanju dojenja i prestrasno kolilo je tesko naci savijet o ad... Imala sam podrsku mma i mame i puno mi je to znacilo.
Danas je divan dan. princ je odspavao od 8i15 do pola 7 u komadu :D
Zakonom bi trebalo zabranit diskusije o dojenju/ad. Nikad nista pametno iz toga, samo rezultira da se neko osjeca ko govno jer obicno sugovornik ne stedi i ne bira rijeci.
Uzas.
Majcinstvo je samo po sebi tesko i zahtjeva puno psihicke snage od nas, a onda te jos druge zene ubiju u pojam jer eto one nisu tako i ti sigurno radis krivo. Koma.
Bitno da su bebe site i da rastu, a ostalo boze moj.
Eto ja dojim al cu davat kupovno voce i povrce, neko daje ad al ima domace, netko daje sve kupovno, netko brije samo na organsko, i zamisli, sve bebe ce odrast.
Poceli smo gurati sakice u usta i jako sliniti. Ne znam da li je to znak za zubice. Malo mi se cini prerano 😕
Osobnu sam joj mislila ici napraviti za nekih mjesec dana. Kad bude mogla drzati glavicu. Planirala sam otici u neki foto da nas svih profesionalno uslikaju i onda usput za osobnu ☺
Jantarna ogrlica hm... ne znam sta bih mislila. Malo sam guglala. Neki kazu da pomaze neki da ne. Cak sam procitala da moze biti i opasna, naravno ako se pusti preko noci. Neke je bolilo s ogrlicom a neke nije bolilo a nisu je imali. Mama kaze da sam ja imala velikih problema sa zubicima a sestra nista. Nismo imale ogrlice 😉 pokusala bih sve da ju ne boli i da joj olaksam ali tesko mi je povjerovat da to moze pomoci. Postavlja se pitanje da li je ogrlica stvarno pomogla toj djeci ili njih svejedno ne bi bolilo i bez ogrlice. Sad sam pravi filozof haha ☺☺☺ prestat cu pisati jer me vise nitko nece citati 😃
Nemam iskustva s tim pa ne mogu nista reci.😉
Litta, samo ti filozofiraj, da imamo štiva.
Ja sam osobno protiv ogrlice, grozim se pomisli da je bebi nesto oko vrata, najezim se sva.
Ja ne budem stavljala oglicu, kao gumbek ne mogu zamisliti staviti bebi nesto oko vrata. I slincek mi je muka, stavim mu nekad i obavezno skidam kad ide spavati. On ga uhvati, vuce i cucla.
Litta, ne vjerujem da su zubici. Sve bebe tako nekad oko 2,3 mjeseca pocnu jako sliniti i stavljati sve u usta, tako istrazuju svijet.
Slazem se sa Gumbek da treba zabraniti diskusije o dojenju i ad. Previse se forsira dojenje, pa svaka koja iz nekog razloga ne moze dojit se osjeca kao nemajka sto je djetetu dala ad. Ja sam se osjecala uzasno kad sam joj prvi puta dala ad, plakala sam kad god bi pomislila na to. A bila je to jedna bocica dnevno. Dok si nisam poslozila stvari u glavi. Uzalud sto je dijete iskljucivo dojeno xy mjeseci i svi benefiti toga ako mu mama psihicki pukne zbog toga. Bila sam od onih koje su mislile da je dojenje lako, pa kad sam citala o tome sam se na kraju vise bojala dojenja nego poroda.
Iskreno, meni te ogrlice ne ulijevaju neku sigurnost. Prvo sto me strah da se ne ozlijedi, a drugo sto sam stava da ako mora biti problema ce ih biti, unatoc svim poduzetim mjerama. Ali tko zna, ako budemo imali problema...
Mi evo vec dva dana ne spavamo poslije podne, pa onda navecer bude katastrofa. Sinoc je u pola 1 zaspala, a probudila se u 8. Sad je jela i jos malo spava.
Slini naveliko, skroz je ruka u ustima. Gladna nije jer kad joj nudim jesti kad vidim saku u ustima - odbija. A pocela je i proizvodit svakakve zvukove, vristanje, grgljanje, vikanje... Jucer je vriskala tako da se i zakasaljala par puta.
Eto vam stivo od mene, ja ode doruckovati 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja ne budem stavljala oglicu, kao gumbek ne mogu zamisliti staviti bebi nesto oko vrata. I slincek mi je muka, stavim mu nekad i obavezno skidam kad ide spavati. On ga uhvati, vuce i cucla.
Litta, ne vjerujem da su zubici. Sve bebe tako nekad oko 2,3 mjeseca pocnu jako sliniti i stavljati sve u usta, tako istrazuju svijet.
Frajla ima onih kao trukutica zgodnih i to na druker, pomogucnosti ako nadjes plasticni druker, on popusta na malo jace potezanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji