Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    06. Kolovoz 2018. 13:22

Frajla

Ja cu poluditi od ovog opadanja kose 😤
    Em je mali magnet za moje dlake, em mislim da cu ostati celava 😱
    A uopce necu spominjati na ceg mi podovi lice
    Kad bi to trebalo prestati?

Isti slucaj kod mene.. tako mi je bilo i poslije prve trudnoce i iskreno neznam do kada je to trajalo, al podosta hahah.. al da te utjesim imam kose  jos uvijek 

yra
    06. Kolovoz 2018. 14:03

Frajla

yra

M-mama
    -bazenčić- ne treba ti. Sjedis u plicaku i drzis ga ma sebi
    -kadica- bzvz…uđeš pod tuš i otuširaš vas
    -jastučići za dojenje- po noci koristim tetra pelene, po danu omam badić
    Ja joj svaki dan dajem vode jer je žedna. Neka me kamenuju kome se to ne sviđa, ali ona je zaista zedna.
    Nemoj zaboraviti barem 10 tetra pelena.
    I mlijeko za tijelo.

Kada joj dajes vode? Prije jela, poslje jela, izmedu? Ja razmišljam da svom popisancu probam malo ponuditi…

Kad kod je nervozna joj ponudim. Nekad ne želi, a ponekad popije.
    Dajem vodu direkt iz pipe jer voda iz plastičnih boca sadrži bisfenol. Vodu u tvornici ulijevaju u tople tek napuhane boce. To sam gleala u jednoj emisiji gdje su čak preporucili da se voda iz boce baci i da se natoci friska iz pipe. Pricali su i nasi znanstvenici s Ruđera.
    Čak i doma radije klincima dajem vodu iz pipe.
    Najstariji je bio na ad i obavezno sam mu davala vode piti.

yra
    06. Kolovoz 2018. 14:04

Na vodi se okreće ogromna lova i zato se o tome šuti.

• Litta
    06. Kolovoz 2018. 15:34

Ja svojoj prokuham vodu i dam. Najcesce nece ali nekad uzme gutljaj. Doma smo pa mi nije problem prokuhati. Inace bih joj davala iz pipe. Ne bih iz boce.
    Meni isto kosa pocela opadati prije otprilike 2 tjedna. Bas mi je bilo lijepo, skoro godinu dana nisamimala problem s dlakama po podu 😉 sad opet ih ima po svuda 😦😦
    Danas planiram prvi put se ici okupati malo na more 😃😃 plaza mi je od stana 200m, mogla sam i prije ali eto.. nezgodno mi s njom jer ima dosta stepenica a nema ni hlada pa zato nisam.. uglavnom za popodne je organizirano cuvanje pa se idem malo smociti da ne gledam more samo s balkona 😃😃

panda102
    06. Kolovoz 2018. 17:56

Kako se vi hladite? Mi se kupamo tri puta dnevno 😩 bas je vruce vruce u stanu. 
    Joj Yra more a i Litta uzivajte. Mi gorimo. 

panda102
    06. Kolovoz 2018. 18:08

To je slika za dva mjeseca. Kako mi je narasla. 
    U srijedu idemo na kontrolu. Zadnje vaganje u cetvrtak 2.8. je bilo 4470g a na kontroli 5.7. je imala 3560. Tako da mislim da ce u srijedu na kontroli biti kilogram za mjesec dana. 
    Naucila je sisati bez sesirica. 
    Dnevno joj dam flasicu ad-a ukupno. Oko 12 60ml i oko 16 60ml. Preporodili smo se. Nek me kamenuje ko hoce. Nema vise plakanja i cjelodnevnog sisanja. 

Frajla
    06. Kolovoz 2018. 18:47

Mi se kupamo samo jednom dnevno 😛
    Dnevna nam ja na istoku, preko noci ostavim otovreno, pa se ustanem oko 5, 6 i spustim roletne. Kada temperatura prede 26 odem malo u spavacu s bebanom, upalim klimu u dnevnoj i ostavim vrata otvorena da se rashladi i soba. I izbjagavam kuhanje 😂, kuham za dva dan uvjek i jos se povremeno "snađemo", tj ili dostavu uzmemo ili jedemo vani ili nesto suho doma
    Sara je preslatka, bas je velika narasla

yra
    06. Kolovoz 2018. 19:26

Ajme, Pandice, što je slatka!!!
    A i haljinica je prekrasna!!!

• Litta
    06. Kolovoz 2018. 21:19

Panda preslatka je 😍😍😙😙
    Mi smo pod klimom skoro cijeli dan. Ukljucim u dnevnom i onda budemo u sobi. Jedva cekam da popuste malo ove vrucine. Ne mozemo ni setati 😣😣
    Ja se iskupala danas sat vremena.  Sezona kupanja otvorena hahahaha.. Kao djeca kad dođu na more pa ne izlaze iz mora dok ne pođu doma. Tako i ja danas😃 kad sam vec tako kratko da bar iskoristim ☺

• Litta
    06. Kolovoz 2018. 21:20

Panda zaboravila sam pitati da li stignes kuhati? Fale mi tvoje ideje za rucak ☺☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI