Mi uzeli baby gym, robice (masa bodija dugih i kratkih, par dugih hlacica, dvoje kratke, pidjama duga i kratka, dve majice kratke i dve duge. Deka tanja samo, ako zahladi obucem dugu pidjamu, tetree i to je to.)
Par zveckica. Bazencici su mi bezveze za bebe koje ne sjede, vise se ti namaltretiras nego sto oni gustaju, kaficu nisam uzela jer ga otusiram radje. Pelene, higijena i to je to. Mi nismo ji kolica uzeli haha
Nosimo se u marami i sjedalica je u auzu i amen. Paket pelena sam uzela.
Zato seka ima cudesa bozjih pol gepeka. A muz i ja skupa jedan mali kofer :D
Iskljucivo roba za plazu i apartman i landranje, kad ides s dvoje male djece nema onih fancy kombinacija kao za vecere i te pizdarije. Kratke hlace i majice, po jednu dugu majicu si spremili, cak ni duge hlace kismo uzeli.
M-mama
-bazenčić- ne treba ti. Sjedis u plicaku i drzis ga ma sebi
-kadica- bzvz...uđeš pod tuš i otuširaš vas
-jastučići za dojenje- po noci koristim tetra pelene, po danu omam badić
Ja joj svaki dan dajem vode jer je žedna. Neka me kamenuju kome se to ne sviđa, ali ona je zaista zedna.
Nemoj zaboraviti barem 10 tetra pelena.
I mlijeko za tijelo.

Kakvu vodu dajete da piju? Kupovnu ili prokuhavate ovu iz slavine? U cemu vam se bebice kupaju?

Kakvu vodu dajete da piju? Kupovnu ili prokuhavate ovu iz slavine? U cemu vam se bebice kupaju?
Ja sam prvoj curi kod kuce od prvog dana davala direkt vodu iz pipe, (tada VŽ, kasnije ZG), a kad smo negdje isli (more, slavonija, hercegovina) davala sam flasiranu jer ju i ja pijem onda.
M-mama
-bazenčić- ne treba ti. Sjedis u plicaku i drzis ga ma sebi
-kadica- bzvz…uđeš pod tuš i otuširaš vas
-jastučići za dojenje- po noci koristim tetra pelene, po danu omam badić
Ja joj svaki dan dajem vode jer je žedna. Neka me kamenuju kome se to ne sviđa, ali ona je zaista zedna.
Nemoj zaboraviti barem 10 tetra pelena.
I mlijeko za tijelo.
Kada joj dajes vode? Prije jela, poslje jela, izmedu? Ja razmišljam da svom popisancu probam malo ponuditi...

yra i mi pijemo vodu. nisu to velike kolicine, ali da. Princ papa ad, na svaka 4h i ne pada mi na pamet drzat ga 4h bez tekucine. po preporuci dr dajemo prokuhanu vodu (ko i za ad). Nekad sam trazi vodu, al u glavnom mu nudim. Uzme malo na zlicu ili na bocu, a nekad popije ko iz case. I zna pokazat kad mu je dosta. :D

Ja isto dam vode od kada je na AD. Bili prosli tjedan na sistematskom sa 3 mj i ona nervozna jel je bila jako pospana, cekamo u ordinaciji vise pola sata i ja uzvadim vodu da joj dam da se malo smiri.. i na to ulazi pedijatar.. dobro da me nije kamenovao haha.. da sto ja dajem bebi vode da zato nezeli jest, da nema potrebe bla bla bla. Ona cijeli dan popije max 10ml vode.. uglavnom ja kazem njemu da je na umjetnom mlijeku i da proizvodac sam kaze da treba bebi ponudit poslije obroka, izmedu obroka vode.. kaze doktor glupost.. a sad ga ti znaj.. ja joj i dalje dam malo.. nekad uzme nekad ne..

Ja isto dam vode od kada je na AD. Bili prosli tjedan na sistematskom sa 3 mj i ona nervozna jel je bila jako pospana, cekamo u ordinaciji vise pola sata i ja uzvadim vodu da joj dam da se malo smiri.. i na to ulazi pedijatar.. dobro da me nije kamenovao haha.. da sto ja dajem bebi vode da zato nezeli jest, da nema potrebe bla bla bla. Ona cijeli dan popije max 10ml vode.. uglavnom ja kazem njemu da je na umjetnom mlijeku i da proizvodac sam kaze da treba bebi ponudit poslije obroka, izmedu obroka vode.. kaze doktor glupost.. a sad ga ti znaj.. ja joj i dalje dam malo.. nekad uzme nekad ne..
A nama pedijatar preporucio vodu, pogotovo na vrucinama.

Moj malac se danas kupao u moru, ajme predobro je reagirao, krenula sam mu nogice namocit, a on se opustio ko kauguma, pa malo dublje, malo dublje, na kraju je sve osim glavice bilo pod morem, a on opusten i smije se od uha do uha, ko prava beba riba.
More je toplo, neka cista uvala, bas je gustao. Izvukla ga iz vode, dala cicu i zaspao 2.5h na plazi bez da se mrdnuo.
Na kraju i mala zaspala na rucniku, muz otisao po rucak za nas dvoje jer nam je bilo zao budit ih a skapavali smo od gladi jer sebi nismo naravno nista uzeli. Mala rijesila i voce i kekse
Ja cu poluditi od ovog opadanja kose 😤
Em je mali magnet za moje dlake, em mislim da cu ostati celava 😱
A uopce necu spominjati na ceg mi podovi lice
Kad bi to trebalo prestati?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji