Dobro jutro ☺☺
Iskrica sretno s cijepljenjem i kod zubara ☺☺
Meni danas stigla vjestica😩😩😩 a bas sam se ponadala da cu biti duze na miru s obzirom da dojim.
Mame beba 3+ jel vas vase bebe pocele promatrat kad jedete, da vam je sve nelagodno hahah.. tako gleda u usta kod svakog zalogaja da izbjegavam jest pred njom. Mi cemo pocet sa 4 mj dohranu uz dogovor sa pedijatrom zbog slabog napredovanja na kilazi.. pocet cemo sa zitaricama..
Hej cure. Ja jos nisam dobila ali mislim da hocu uskoro ako nisam trudna 😱😱😱😱😱🤔🤔😱😱😱🤔🤔🤔
Mi isle na pregled. 57cm i4825 g.
Minja naravno da se sjecamo tebe i Gabija. Drago mi je da ste dobro.
More je preskupo stvarno. Noc placati 100€ a nemas nidta. Hoteli su nedostizni.
Prosle godine sam Majorku manje platila u hotelu s 4* i polupansionom nego neki osrednji hotel u Hr s doruckom.
Mi cemo u sept koji dsn kod nase Ite u apartmane ako Sara dozvoli 🤣
Mame beba 3+ jel vas vase bebe pocele promatrat kad jedete, da vam je sve nelagodno hahah.. tako gleda u usta kod svakog zalogaja da izbjegavam jest pred njom. Mi cemo pocet sa 4 mj dohranu uz dogovor sa pedijatrom zbog slabog napredovanja na kilazi.. pocet cemo sa zitaricama..
Moj ne bas, nekidan me malo u cudu gledo, ali mislim da mu je bilo vise zanimljivo kako drzim nesto u ruci i onda nestane 😂
Ali sad kad razmislim, ni ne vidi me cesto da jedem, ako smo sami jedem dok on spava, ako je muz doma, onda opet ili jedemo dok spava ili na smjenu...
Moj promatra dok jedemo al mislim da vise gleda sestru koja se obicno glupira za stolom i onda ju mi opominjemo. Ne vjerujem bas da su svjesni hrane kao takve.
Ja ne planiram prije 6 mj, ni sekund. Imam tolike traume od dohrane da ju najradje nebi do godine ni davala.
Minja naravno da se sjecamo tebe i Gabija. Drago mi je da ste dobro.
More je preskupo stvarno. Noc placati 100€ a nemas nidta. Hoteli su nedostizni.
Prosle godine sam Majorku manje platila u hotelu s 4* i polupansionom nego neki osrednji hotel u Hr s doruckom.
Mi cemo u sept koji dsn kod nase Ite u apartmane ako Sara dozvoli 🤣
Mi smo u egiptu bili 7 dana all inclusive za manje novaca nego sto potrosimo za 7 dana ljetovanja kod nas, a ne jedemo u nekim fancy restoranima i ne izlazimo.
Toliko o nasim cijenama, jedva cekam da klinci budu malo veci, radje cu svake godine otic tako negdje na tjedan s njima nego se povlacit po nasoj obali i gledat tu sustavnu pljacku.
Je, obala nam je divna, more prekrasno, stvarno sve te ljepote na stranu, al smo i majstori za pljacku i precjenjivanje svakog dreka.
Kod nas na plazi kuhani kukuruz prodaju za 12 kn... Halooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji