yra sve smo ljubomorni ;)
Koji tezak tjedan. Sparina vruce...
Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima...
Mislim da ce moj spavat na podu do 18-e

Koji tezak tjedan. Sparina vruce…
Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima…
Sto se dogodilo?

u 1.slucaju beba od 10mj zapela glavicom u zastitnu ogradu krevetica. U 2.slucaju dijete od 2god zapelo glavicom izmedju zida i kreveta.

Koji tezak tjedan. Sparina vruce…
Vjerojatno ste citale o smrti malig andjela kod Koprivnice. Zbog gotovo identicnog uzroka sinic umrlo dijete prijateljevom rodjaku. Neka dragi Bog da snage roditeljima…
Meni se to stalno vrti po glavi..to je nesto prestrasno.. al nije mi jasno pa koliki je to razmak izmedu letvica da se uspije glavica nagurat.. ili ovo dijete od 2 godine? Dal se dijete ne pocne plakat u snu, nego samo polako zaspe zauvijek.. prestrasno..nedao bog nikad nikome to.. boli samo kad mislis o tome..

Bokk mame, pakiram nas na more pa da vas pitam imalinesto sto niste ponjele a dobro bi vam doslo? Ili nesto sto je bilo visak? Neki rikviziti? Ako bude nas jako vruce mislila sam mu tamo bazencic kupiti i pustiti vodu da se ohladi(slatku) Kao sto vidite bebili je 3 mj star

mi ne planiramo nosit nista od rekvizota jer realno premali je za to. Nosit cemo podne puzzle (da i dolje vjezba motoriku :D), viper (ako stane u auto :D) i dolje ga ceka fredov kolut ako ce bas biti lud za morem i ako bude dovoljno toplo za kupanje i dvije - tri igtackice. Mene vise brine roba :D bit cemo dolje 3-4 tj, pa moram kombinirat dugo i kratko i dvije velicine :D

A robica ti bar ne zauzima puno, kad je sve minijaturno. Ja za 10 dana pakirala, na kraju je bilo i robe koju nije obukao i bilo otprilike pola vece vrecice od trgovine. Ali zato tetre, to je zauzelo veeeliku vrecicu, pa debela deka (da moze spavati na podu kroz dan), pa tanja deka, pa pamucna deka... 🙈
Pito muz jel mi to selimo kad je vidio stvari 😛

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji