Ivona mi smo isto imali muku s grcevima i vitaminom d3, probali smo bio gaiu, sab simplex, perovicevu muckalicu, ja sam pila svakojake cajeve na litre dnevno, strogo pazila na prehranu i mogu ti samo reci da nista od toga nije pomoglo, cak mi se sad cini da je mozda i odmoglo. Ugl kako smo otisli prosli tjedan na more njemu su prestali grcevi, dijete se preporodilo mogla bi reci. Najbolje ti je nista ne davati, eventualno sab simplex koji potice vjetrove, al nemoj ocekivati da ce u potpunosti prestati vec da ce mozda biti blazi. Mislim daj Boze da ti pomogne! Sama sam se uvjerila da oko tih grceva jednostavno nema pomoci, to mora proci ocito samo od sebe. Puno zivaca, maziti bebu, nositi je (pomaze skakutanje po lopti) i pjevati joj, sretno!
Znaci moguce da je od vit D gore?? Nije mi to do sad uopce palo na pamet, kod nas kaos jucer i danas, par puta je povracao nakon hranjenja i vise ga muci... Najgore sta sam mu i bio gaiu i d vit pocela davat isti dan, pa sad ne znam sta je.
Ja mislim da meni bio gaia nije nista pomogla, dajem od pocetka svaki dan caj od komoraca i cim preskocim nema kakice
Pozdrav mamice :)
Mi smo dosli sa putovanja, bio je super beba, spavao, papo, malo se mucio kad treba kakiti, tih dana mu nisam davala nista od kapi da ga ne mucim
Dosli kuci, I jucer I danas plac od podne, zaspe 10-15 minuta I ustaje... ili je skok ili nesto :/
Ali po noci fino spava :)
Izdajam mu a I nudim cicu svaki put. Dok smo bili na putu izdajala sam, I iz jedne sam uspjevala po 100 ml (rukama, pumpica ostala kod kuce), ali sad kod kuce pumpicom jedva 100 ml. Ali manje pijem I jedem kod kuce, pa je I do toga
Ninachh12 evo ja danas zvala pedijatricu i rekla mi je da je to sve normalno i da mu dajem dječji čaj od kamilice ali s manje vode, naravno vježba i masaža. Ako od toga ne proradi da stavim kremice na toplomjer i u guzu. A čepić da mi bude zadnja opcija. Ako baš ništa ne proradi.
Crna123 daješ dječji čaj ili ovaj obični?
kiki_ca bravo za izdajanje ručno!
SIMAL
Dajem od hippa u vrecicama koji je od 1 tjedna zivota, sad cu prec na ona zrnca mada mislim da je isto samo je drukcije pakirano
Hjoj to sa toplomjerom mi je tako strasno :/
Ovaj moj kao grlica, 4-5 puta dnevno, ali toliko se napati, isplace, izvrti dok se pokaki, da mi ga bas bude zao :(
Ma i meni je bilo drago, jer to lije kao kao kravu muzu lol, ali boli, one kvrgice ja sve moram razbiti, i cak su mi kapilari popucali po desnoj, a i treba puno snage u prstima. Sad sa pumpicom, al sporo to ide, a rado bih mu uvijek svjeze dati.
Nasdva, ide li brze sa elektricnom nego sa obicnom?
Crna123 gdje kupujes? Ja sam nasla samo u ljekarni i to od komoraca.
SIMAL
Ma mislim da imas bilo di za kupit, ja sam u kozmu, al to ti je isto ko oni u zrncima cak mi se oni cine bolji posto se cijela zrnca razgrade
E jedino ne znam moram pogledat dal se taj vec sad moze. Kazem vrecice su od prvog tjedna nema secera ni niceg
Sortiraj odgovore
Najstariji