Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    07. Lipanj 2016. 15:14

Rekla je da ne stavljam da cu osjetit ak bude nije gola je bila cudno da niko nis nije reko ne znam ni sama kaj sad..

TinyBabyToes
    07. Lipanj 2016. 16:04

Nasdva super ste ritam uhvatili :)

Halila moja se počela sve više smijati i brbljati, kad se probudi se najviše smije preslatko stalno škica okolo tko će ju prvi pogledati da mu se nasmije hehe
    Slabo još može uhvatiti, neki dan je više slučajno primila zvečku.. i dalje više moje prste i  kosu lovi. Dobro me Ninachh podsjetila, moram ići kupit taj baby gym!

Mamasita samo puno masiraj i topli oblog ili tuš sigurno bude pomoglo :)
    a za nosić, srećom pa nismo još imali nekih problema (valjda se neću sad ureknut :P) ali koristimo fiziološku i taj nastavak za usisivač, ona ručna pumpica nam ništa nije izvlačila, bezveze se sam se s njom namučila..I mi smo malo podigli madrac u kindaču.

Kiki_ca hahahah tak ju muž zamota jer koliko lamata rukama i nogama se razbudi i ništa se ne buni 

Crna sve ste danas obavili? Jooj micek mali! Valjda bi rekli da je malo tih 300g?

Nas sutra čekaju kukovi, nadam se da će to proći brzo i bez puno plača uh

crna123
    07. Lipanj 2016. 16:14

Taman je naruceno u jednom danu bilo. Ma nije ti to nis ona lezi ti ju pridrzis da je na boku i ultrazvuk stavi doslovno 5 sek sa svake strane.. meni se cini malo zato kazem... da tak i moja ujutro najvise prek dana bas i ne tolko. Meni je ta kombinacija bila ok. Fizioloska otopi i nakon par min na pumpicu izvadim. Prije mi nije bila ok jer sam na suho pumpala sad sam skuzila :)

crna123
    07. Lipanj 2016. 19:28

Uh da najveca guzva a parkinga 0. Ja umirem od cjepljenja ne znam jel ju boli jos pece il kaj place tak da nemre do zraka doc. Cjeli dan lezim nemrem vise :(

crna123
    07. Lipanj 2016. 19:49

Zasad nema. Stavljam jer je nogica crvena i onda krene jos jace plakat. Uzas da bas...

mamasita4
    07. Lipanj 2016. 20:03

Znam za aspirator, imam ga jos od prvog sina....al nekako ne znam jel joj to prejako....probala sam izvuc na najmanje (usisivac) i izvuklo nesto sitno....a malo po malo.....
    Sisu masiram, boli ko vrag, al mislim da ce proc, prosla i lijeva pa ce i ova.....
    Joj, to cjepljenje, ja se jos mislim cijepit il ne....al to je vec neka druga tema....

TinyBabyToes
    08. Lipanj 2016. 07:56

Crna kako je prošla noć? Jeli bolje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.