Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    05. Lipanj 2016. 11:18

Ja dojim pa ne znan koliko ona jede, ali kad nekamo idem uvijek ostavljam 120 ml za jedan obrok i pojede ga cijelog ili ostavi malo i ne buni se :)

Kristza-nista pametno ti ne znam reci osim da ce proci..mora proci  kad tad. I izdrzat ces, mama si  mame izdrze i prebrode sve. Drzi se :*

Ninachh12
    05. Lipanj 2016. 14:16

Ivona-mi smo koristili bio gaiu, nije pomogla. Presli smo na espumisan i bilo je bolje, sa mjesec dana starosti bebe koristili smo uz espumisan i torminalis sirup. Najvaznije je imati puno strpljenja, puno nosanja i mazenja i pjevanja. Sretno :)

ivchi87
    05. Lipanj 2016. 14:22

Ja kupila jucer bio gaiu. Znam da nis nece pomoc pretjerano dok ne prodje ali mi je bilo tesko slusat plakanje a da nis ne probam... al ko zna jel on uopce zadrzi te kapi il i njih bljucne i jel uopce proguta, nikak mu ne pase zlica u usta.

simal
    05. Lipanj 2016. 17:26

Hej, 

što se tiče grčeva mi smo koristili i bio gaiu i sab simplex. Bio gaiu kako bi nam proradila crijeva a sab simplex baš za grčeve. Također sam masirala trbuh i leđa te kad su bili grčevi bi ga stavila na trbuh i to mu je pasalo. Kada se je isprdio bi ga digla.

Ja sad muku mučim. Mali mi nije kakao evo već 9. dan. On je veseli i živ jedino se stišće kada pokušava kakati i ponekad kada prdi. Ako mi se do jutra ne pokaka idem pedijatru.
    Žao mi ga je kada se tako stišće.

SIMAL

simal
    05. Lipanj 2016. 17:52

Evo samo da javim! 20 minuta nakon posta je kakao :)))

SIMAL

Ninachh12
    05. Lipanj 2016. 18:35

Nama pedica rekla ako ne kaka 3 dana, cetvrti dan dati pola cepica. I na nagovor svekrve dala sam joj. Sad nije kakala 4 dana, nikom nisam nist govorila da me ne zivciraju i evo pokakala se jutros. Po internetu pise da je do 10 dana normalno.

TinyBabyToes
    05. Lipanj 2016. 20:48

Uh mi nemamo takvih problema pa ne znam kako pomoći, mi i dalje punimo pelenu 4-5 dnevno :P
    Baš si mislim da se desi da ne kaka dva dana to bi bilo kao vaših 10 dana hahah

Nama espumisan nije nikako pomogao, zapravo izgleda da joj je bilo još gore od njih. Zaključujem da je to zato šta i inače puno kaka a on djeluje protiv nadutosti i sl pa su je te kapi možda još više tjerale?
    Na zadnje smo kupili Kid relief colic, te se daju tek kad grčevi krenu i pomogle odmah, u roku 15min bi prestalo.
    Sad više ništa ne dajemo čini se da lagano prolazi ta faza, jučer sam pojela i grah salate i kupusa ma i zelene salate (sve šta kao izaziva grčeve jel) zaspala ko bubica u 20h

simal
    05. Lipanj 2016. 21:17

Ninachh12 odlucila sam svejedno sutra zvati pedijatricu da vidim sto ce mi reci. Cisto za savjet. Nisam mu htjela nikakve cepice davati da mu se crijeva jos vise ne uljene. Ali sam sigurna da je ovo danas odradio radi masaze i vjezbica. Bas sam forsirala danas a budem sada svaki dan!

TinyBanyToes drago mi je sto faza grceva prolazi.

SIMAL

• Kriszta
    05. Lipanj 2016. 22:02

Hvala cure :) Pošto HB imam još mlijeka ,nudila sam joj i preko dana . I sad ne znam da li od toga ( ali ja nekako vjerujem da je ) prestala plakati po cijele dane. Ne plače više onako bolno,uvrijeđeno. Skoro pa nikako,jedino kad je gladna. Opet mi se "vratila" moja malena i beskrajno sam sretna zbog toga. Jako mi je bilo teško ovih 10 - 11 dana. I fizički i psihički. Grozno je čuti svoju bebu kako plače i ne znati šta ju muči i kako pomoći. Ali eto sva sreća uspijeli smo,nadam se ,riješiti problem.

A što se tiče grčeva,nama je Enterokind pomogao. Par puta sam zaboravila joj dati i svaki put su je mučili,tako da sam sigurna da su nama ok. Espumisan nam nije bio dobar,ali to je individualno,svaka beba je drugačija!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.