Mamasita-nosni aspirator koji ide na usisavac. 150 kn u skoro svskoj ljekarni. Super je :)
Zacepljeni kanalic sigurno, masiraj se kad god stignes, meni topli oblozi i tus pomagali :)
Halila, moj isto hvata. Ispocetka je bilo vise slucajno, sad vec svjesno lovi i drzi.
Najsmjesniji je s bocicom kad ju uhvati pa povuce i zabije si ju u obraz, oko, nekad cak i usta pogodi 😂
Najnovije sto mi radi je podizanje. Cim je u polulezecem polozaju podize glavu i nogice pa leti na sve strane kao kornjaca. Sad mi to otezava hranjenje jer vidi da ide bocica ili sisa i krene se dizati pa mi se u rukama sav ispresavija. I onda ga ravnam pa lovim s bocicom ili jos gore - sa sisom!! Definitivno mi fali treca ruka!
Helou mamice, danas mirno jutro, juuhu :D
Vidim spominjete hippov caj, ja sam na pocetku davala neki u prahu, u apoteci kupila.
Ovaj https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/51wMdPYovxL._AC_UL320_SR242,320_.jpg
A ja pijem onaj u granulama za dojilje.
Sada mu dajem onaj u vrecicama, i popio bi on i 100 ml, ali ja mu dam 50, dosta!!! :D
Sinoc sam isprobala da ga umotam u maramu, onako kao larvu malu, spavao je super. Od 10 do 3, jeo, pa do 7, jeo, pa do 9, i evo maloprije opet zaspao lol
Stvarno sam ga dobro umotala, ali u 9 kad sam ga pogledala on izvukao rucice, kako??? :O
Trebala sam ga voditi na vakcinu jutros, ali sinoc primijetih neke flekice po ledjima, rekoh vratit ce nas, pa cu sacekati do cetvrtka. Izgleda je od mog jedenja dinje -.-' A mozda i od vrucine, ugl. pocelo je prolaziti.
Kolicina pojedenog, lol
Moj je sinoc jeo oko 5-6 minuta, poceo odbijati cicu, ja mu dam oko 80 ml frisko izdojenog, sve je pojeo :O
Kontam dosta mu, kad on trpa rucice, ja opet cicu i jeo je jos par minuta i zaspao. Medjutim kako puno kaki, mislim da mu kilaza ne ide bas visoko
Raspisah se :D
Kikica forsiraj to umatanje,jer stvarno to smiruje bebe,ja nažalost sam prestala s tim,a i sad više neće, Predugo sam čekala s tim i odgađala,ona je sad već "velika" pa bih ponovno pokušavala s tim.
Drago mi je što si ti uspjela. Koliko puno toga moramo isprobavati dok skužimo,šta njima odgovara.
Ali definitivno je lakše kad čujem vaše iskustva. Ma nešto i moja malena voli,što i vaše bebe :)
Ja npr. do jučer nisam ni znala da su skok u rastu i skok u razvoju totalno različite stvari. Tvrdi pedić da mojoj upravo se događa skok u razvoju,pa mijenja svoje navike i zato je i djelomično nervozna. Sad opet sve ispočetka hehe
Mi se vratili sa ultrazvuka kukova i cjepljenja, jadnicak tak se plakala da nije do zraka mogla doc. U mjesec dana je dobila 300 grama i niko nis nije reko. Dok je odstajala vaga popelo se na 500grama al nezz zasto uzimaju prvu vrijednost, pa beba se mice valjda cekas da se stabilizira...
Sortiraj odgovore
Najstariji