Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    07. Lipanj 2016. 09:38

Mamasita-nosni aspirator koji ide na usisavac. 150 kn u skoro svskoj ljekarni. Super je :)
    Zacepljeni kanalic sigurno, masiraj se kad god stignes, meni topli oblozi i tus pomagali :)

Kamikazee
    07. Lipanj 2016. 09:59

Halila, moj isto hvata. Ispocetka je bilo vise slucajno, sad vec svjesno lovi i drzi.
    Najsmjesniji je s bocicom kad ju uhvati pa povuce i zabije si ju u obraz, oko, nekad cak i usta pogodi 😂

Najnovije sto mi radi je podizanje. Cim je u polulezecem polozaju podize glavu i nogice pa leti na sve strane kao kornjaca. Sad mi to otezava hranjenje jer vidi da ide bocica ili sisa i krene se dizati pa mi se u rukama sav ispresavija. I onda ga ravnam pa lovim s bocicom ili jos gore - sa sisom!! Definitivno mi fali treca ruka!

Kriszta
    07. Lipanj 2016. 13:35

Kamikazee

Halila, moj isto hvata. Ispocetka je bilo vise slucajno, sad vec svjesno lovi i drzi.
    Najsmjesniji je s bocicom kad ju uhvati pa povuce i zabije si ju u obraz, oko, nekad cak i usta pogodi 😂

Najnovije sto mi radi je podizanje. Cim je u polulezecem polozaju podize glavu i nogice pa leti na sve strane kao kornjaca. Sad mi to otezava hranjenje jer vidi da ide bocica ili sisa i krene se dizati pa mi se u rukama sav ispresavija. I onda ga ravnam pa lovim s bocicom ili jos gore - sa sisom!! Definitivno mi fali treca ruka!

Hahahah..slatkiš!
    Definitivno su sve više aktivniji. Ova moja isto nekad leti na sve strane. Od jučer pruža prema meni rukice,da ju podignem (barem mislim) . A lovi te viseće igračke,samo što još nije uspjela nijednu uhvatiti :) A kad se umori,onda gleda svoje rukice...kontam da su joj najmilije :D

kiki_ca
    07. Lipanj 2016. 11:34

Helou mamice, danas mirno jutro, juuhu :D

Vidim spominjete hippov caj, ja sam na pocetku davala neki u prahu, u apoteci kupila. 
    Ovaj https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/51wMdPYovxL._AC_UL320_SR242,320_.jpg
    A ja pijem onaj u granulama za dojilje.

Sada mu dajem onaj u vrecicama, i popio bi on i 100 ml, ali ja mu dam 50, dosta!!! :D

Sinoc sam isprobala da ga umotam u maramu, onako kao larvu malu, spavao je super. Od 10 do 3, jeo, pa do 7, jeo, pa do 9, i evo maloprije opet zaspao lol

Stvarno sam ga dobro umotala, ali u 9 kad sam ga pogledala on izvukao rucice, kako??? :O 
    Trebala sam ga voditi na vakcinu jutros, ali sinoc primijetih neke flekice po  ledjima, rekoh vratit ce nas, pa cu sacekati do cetvrtka. Izgleda je od mog jedenja dinje -.-' A mozda i od vrucine, ugl. pocelo je prolaziti.

Kolicina pojedenog, lol
    Moj je sinoc jeo oko 5-6 minuta, poceo odbijati cicu, ja mu dam oko 80 ml frisko izdojenog, sve je pojeo :O 
    Kontam dosta mu, kad on trpa rucice, ja opet cicu i jeo je jos par minuta i zaspao. Medjutim kako puno kaki, mislim da mu kilaza ne ide bas visoko

Raspisah se :D

• Kriszta
    07. Lipanj 2016. 13:58

Kikica forsiraj to umatanje,jer stvarno to smiruje bebe,ja nažalost sam prestala s tim,a i sad više neće, Predugo sam čekala s tim i odgađala,ona je sad već "velika" pa bih ponovno pokušavala s tim.
    Drago mi je što si ti uspjela. Koliko puno toga moramo isprobavati dok skužimo,šta njima odgovara.
    Ali definitivno je lakše kad čujem vaše iskustva. Ma nešto i moja malena voli,što i vaše bebe :)
    Ja npr. do jučer nisam ni znala da su skok u rastu i skok u razvoju  totalno različite stvari. Tvrdi pedić da mojoj upravo se događa skok u razvoju,pa mijenja svoje navike i zato je i djelomično nervozna. Sad opet sve ispočetka hehe 

crna123
    07. Lipanj 2016. 14:20

Mi se vratili sa ultrazvuka kukova i cjepljenja, jadnicak tak se plakala da nije do zraka mogla doc. U mjesec dana je dobila 300 grama i niko nis nije reko. Dok je odstajala vaga popelo se na 500grama al nezz zasto uzimaju prvu vrijednost, pa beba se mice valjda cekas da se stabilizira...

Kriszta
    07. Lipanj 2016. 14:30

crna123

Mi se vratili sa ultrazvuka kukova i cjepljenja, jadnicak tak se plakala da nije do zraka mogla doc. U mjesec dana je dobila 300 grama i niko nis nije reko. Dok je odstajala vaga popelo se na 500grama al nezz zasto uzimaju prvu vrijednost, pa beba se mice valjda cekas da se stabilizira…

Ooo vjerujem , i moja je vrištala,jedva sam je smirila. Ali ja sam joj dala odmah čepić (pola) kako mi je pedić rekla i oblogu sam stavila.
    Jesu ju vagali sa pelenom? Možda su to oduzeli i body?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI