Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 21:50

Ivy, thanks, nije kod mene tako, ali nasla sam slicno nesto pa mogu klikati medije jedan po jedan, bar nesto
    Kriszta, samo ih je pipao i gledao, cijeli dan je u njima, ne skida ih i ne klizu se po plocicama i parketu, vjerujem da nece ni po laminatu.
    Nasdva, pa bilo bi predivno ako bi bila trudna bez injekcija i punkcija i svega plus, onda bi smjela na temu ljetnica

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 21:51

Nasdva slika je za-kon! Bas je fora. 
    Ivchi Hrc je pravi Hrc covjece! Joj pa bas sam se nekako ufurala u sve vase bebice ko da ih znam oduvijek....a i znam...hahahahaha. 
    Nemojte se ljutit,ja bi rado pokrenula grupu al trenutno malo nemam kad....dvoje djece,posao,muz,kuca,...ako do vikenda ne pokrenete,evo ja cu!

Paula danas prvi put skroz do sjeda dosla,sama! Eto. Novost. 

Nasdva drzim fige da kasni.

Kriszta,znaci jos traje strajk. A bemu. Slusaj,inhaliraj je samo fizioloskom,pomoc ce joj,bolje ista....a ne znam ni da smiju bisolex jos....

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 21:55

Muž je htio danas otići kod pedice,ali pošto svi vani u opasnom svijetu imaju crijevnu virozu,ja nisam htjela ići. Danas je tek počela pravo kašljati,tako da ću vidjeti sutra. Zasad u snu ne kašlje.

Vidite šta još ima bambi..http://www.balmbyjela.com/balm-by-jela-fairy-tale-babies-kids-30-ml.html#.WE8NXvkrLIU
    idem po luk,da joj narežem,ali zasad još ok diše..

Jedino mi je žao što prelazimo na wapp zbog Ninach i ostale..valjdaa će nam se pridružiti jednog dana :)

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 21:59

Eto...možete meni poslati u PP brojeve pa ću onda složiti grupicu na wappu..
    Odmah mijenjam sliku i stavim njenu da znate tko sam :)

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:02

Bravo Kriszta!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.