Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    12. Prosinac 2016. 22:19

Nasdva suosjećam u potpunosti. Meni kasni fucking 8 dana i već sam LUDA 😨😨😨

Ak nitko neće mogu i ja pokrenut grupu. Svejedno. Oaim ako netko od vas baš ima želju. 😉

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 22:24

Halila

Ak nitko neće mogu i ja pokrenut grupu. Svejedno. Oaim ako netko od vas baš ima želju. 😉

Opet kasni? pa vi se sve zbilja želite pridružit Zvonkici

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:24

Halila

Halila pa bas bi bila fora jos jedna mala Iris....salim se, znam da ti nije do smijanja....bit ce, opusti se i eto tete dolazi.

Halila
    12. Prosinac 2016. 22:20

Kriszta tek sad vidim da si se ti ponudila. Može. Pošaljem ti. 😘

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 22:21

Ne moramo mi skroz prec na wasap, mozda je nekima tu preglednije ko inace pise s kompa... a ono cisto radi slika kad operemo kosu da si mozemo slat :D

Hahahhahaha Nasdva bas ste se fino sredili, jesi ga ubacila u masinu na 90 u kompletu poslije? :))) 

Nemrem danas iscistit mob, ostavio muz kabel na poslu... 

Kaj cete muzevima za bozic kupit?
     Ja misla na cewe-u napravit kalendar onako stolni za poso sa slikicama malog :) samo morala bi napravit vec da mi stigne do bozica a nikako...

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 22:29

ivchi87

Ne moramo mi skroz prec na wasap, mozda je nekima tu preglednije ko inace pise s kompa… a ono cisto radi slika kad operemo kosu da si mozemo slat :D

Hahahhahaha Nasdva bas ste se fino sredili, jesi ga ubacila u masinu na 90 u kompletu poslije? :))) 

Nemrem danas iscistit mob, ostavio muz kabel na poslu… 

Ja misla na cewe-u napravit kalendar onako stolni za poso sa slikicama malog :) samo morala bi napravit vec da mi stigne do bozica a nikako…

meni svejedno gdje ćemo pisat, valjda mi neće muž pomislit da imam ljubavnika od tolike zvonjave moba stalno :D
    Moram mu napomenut da se forum seli na wp hehe

Jooj ja ne znam šta bi mu kupila za Božić. Htjela sam mu kupit nove slušalice za komp jer mu je krepao mikrofon al peduhitrio me, kupio si sam. Ih, pa di bi toliko izdržao bezslušalica ne može ni igrat :D
    I sad sam ostala bez ideje...

A te cewe knjige osim kaj možeš tak sama preko neta napravit mogu i neki fotografi, imaju isto to, možda su oni prije gotovi, pošto nema dostave..al nisam sigurna. Tak jedan kod nas ima to, sad smo zadnje svekrićima za rođendane ispucali te ideje, svekru kupili kuglu sa Mijinom slikom unutra, a svekrvi neku staklenu kocku gdje ima par slika...

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:29

ivchi87

Ne moramo mi skroz prec na wasap, mozda je nekima tu preglednije ko inace pise s kompa… a ono cisto radi slika kad operemo kosu da si mozemo slat :D

Ja misla na cewe-u napravit kalendar onako stolni za poso sa slikicama malog :) samo morala bi napravit vec da mi stigne do bozica a nikako…

Bozic, muz? Pa jos mi je samo on ostao, sve sam poklone rijesila. Ma zaletit cu se do Croppa po neku majicu, to njemu najdraze. Drugo nista ne iskazuje zelju da bi. Al ideja ti je super! Ja bi to al moj nema klasicni ured nego je to svaciji stol pa mi glupavomalo. Al svakako daj izradit sta prije, vjerojatno im je i guzva.

Kriszta
    12. Prosinac 2016. 22:42

ivchi87

Super ideja..ja još nemam pojma. Prvo ću smislit šta ja želim :D

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 22:22

Halila i Nasdva ce se jos malo sa Patkicom-Tikvicom-Tinicom dopisivat :D

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:25

ivchi87

Halila i Nasdva ce se jos malo sa Patkicom-Tikvicom-Tinicom dopisivat :D

Legendoooooo

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 22:26

Ja cu muzu pokloniti cijelu noc solo s malim, a ja idem s curkama van i spavat cu u podrumu ako treba, ali da odspavam jednu noc...

Bravo za Paulu, velika curka

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 22:30

Kamikazee

Ja cu muzu pokloniti cijelu noc solo s malim, a ja idem s curkama van i spavat cu u podrumu ako treba, ali da odspavam jednu noc…

hahahhahahahah a nije ti loša ideja :D

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:33

Kamikazee

Ja cu muzu pokloniti cijelu noc solo s malim, a ja idem s curkama van i spavat cu u podrumu ako treba, ali da odspavam jednu noc…

Ma nego sta! Zasluzila si! Nemoj sad to ne napravit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI