Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    12. Prosinac 2016. 22:19

Nasdva suosjećam u potpunosti. Meni kasni fucking 8 dana i već sam LUDA 😨😨😨

Ak nitko neće mogu i ja pokrenut grupu. Svejedno. Oaim ako netko od vas baš ima želju. 😉

Halila
    12. Prosinac 2016. 22:20

Kriszta tek sad vidim da si se ti ponudila. Može. Pošaljem ti. 😘

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 22:21

Ne moramo mi skroz prec na wasap, mozda je nekima tu preglednije ko inace pise s kompa... a ono cisto radi slika kad operemo kosu da si mozemo slat :D

Hahahhahaha Nasdva bas ste se fino sredili, jesi ga ubacila u masinu na 90 u kompletu poslije? :))) 

Nemrem danas iscistit mob, ostavio muz kabel na poslu... 

Kaj cete muzevima za bozic kupit?
     Ja misla na cewe-u napravit kalendar onako stolni za poso sa slikicama malog :) samo morala bi napravit vec da mi stigne do bozica a nikako...

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 22:22

Halila i Nasdva ce se jos malo sa Patkicom-Tikvicom-Tinicom dopisivat :D

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 22:26

Ja cu muzu pokloniti cijelu noc solo s malim, a ja idem s curkama van i spavat cu u podrumu ako treba, ali da odspavam jednu noc...

Bravo za Paulu, velika curka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.